Şırnak'tan kalkan askeri helikopter düştü

• Kullanıcı Myo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Myo

Kayıtlı Üye
Şırnak Şenoba'da askeri helikopterimiz yüksek gerilim hattına çarparak düştü. Tümen komutanı dahil 13 Şehidimiz var.

Helikopterde 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, Albay Oğuzhan Küçükdemir, Albay Gökhan Peker, Yarbay Songül Yakut, Binbaşı Koray Onay, Yüzbaşı İlker Acar, Yüzbaşı Nuri Şener, Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak, Pilot Üsteğmen Aldülmüttalip Kesikbaş, Başçavuş Mehmet Erdoğan, Teknik Başçavuş Fevzi Kıral, Uzman Çavuş Zeki Koç ve Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekal’ın bulunduğu öğrenildi

Mekanları cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.

Allah sabır versin ailelerine sevenlerine memleketimizin başı sağolsun

Büyük ihtimal düşürülmüştür, Başımız sağolsun tek Domuz kalana kadar devam.

Yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum ölüm zor şey...

Milletimizin başı sağolsun Allah yakınlarına sabır versin.

Büyük ihtimal düşürülmüştür, Başımız sağolsun tek Domuz kalana kadar devam.

Bazen hatayı kendimizde aramak gerekir, suçu başkalarına atarak hiç bir yere gelemeyiz. Biraz araştırdığımızda TSK helikopterlerinde engel tespit sistemi yok. Bu nedenle buna benzer bir kaç kaza daha oldu ve hala önemlem alınmamış. Helikopter Engel Tespit Sistemi Projesi
En son mart ayının sonunda bir günceleme gelmiş ama hala takılmamış, bu sistem entegre olsaydı belki de bu kaza olmayacaktı.

Allah rahmet eylesin. Askerliğimi yaptığım birliğin komutanıda aralarında, görünce şok oldum.

Bazen hatayı kendimizde aramak gerekir, suçu başkalarına atarak hiç bir yere gelemeyiz. Biraz araştırdığımızda TSK helikopterlerinde engel tespit sistemi yok. Bu nedenle buna benzer bir kaç kaza daha oldu ve hala önemlem alınmamış. Helikopter Engel Tespit Sistemi Projesi
En son mart ayının sonunda bir günceleme gelmiş ama hala takılmamış, bu sistem entegre olsaydı belki de bu kaza olmayacaktı.

geçende bir helikoptere arızadan dolayı düştü dendii youtube da füze tarafından(güdümlü) düşürülme anına denk geldim

kurban olurum ben onlara. Allah mekanlarını cennet eylesin

Allah rahmet eylesin mübarek ramazan ayında mekanları cennet olsun inşallah , bende internette gezinirken listeyi gördüm şok oldum

Yahu daha 1 ay önce aynısı oldu, oyuncak mı bunlar. Sorgusuz sualsiz "Allah rahmet eylesin" denilmeyecek duruma geldi artık.

Çok üzücü. Kahrolmamak elde değil. Allah rahmet eylesin ve yakınlarına sabırlar ihsan eylesin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri