Sistem önerisi

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir sistem toplamak istiyorum oyun için.Ama sistemin içinde monitör de olursa çok iyi olur.Toplamda 2 bin tl kadar bütçem var.Gta 5 gibi oyunları yüksek ayarda kasmadan çalıştırabilirse iyi olur.Buraya konu açtım diğer forumlarda da konusu var neden açtım çünkü 2000 tlye monitörüyle birlikte sistem bulamadım buraya konu açayım dedim.
Not: Şimdi baktım başka forumlarda da konuları var monitörüyle birlikte falan ama çoğu eski konu 1 konu buldum 2013 konusuydu.

Bende ayrı bi konu açmadan yazayım 2.250 maksimum fiyat ile Laptop istiyorum kardeşim için. Oyun falan oynuyor onuda belirteyim.
Önerilerinizi alabilirim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende Amd(fx)Tm Quad Core Processor 3.60 Ghz
2 GB Nivida GeForce Gt630 Ekran Kartı
4 GB Ram Var Gta 5 Yüksek Ayarlarda Oynuyorum Bitirdim Hatta Oyunu Bu tarz bi sistem toplayıp ekran kartını gtx modellerinden alırsan oynarsın bütün oyunları oynarsın

Arkadaşlar bir sistem toplamak istiyorum oyun için.Ama sistemin içinde monitör de olursa çok iyi olur.Toplamda 2 bin tl kadar bütçem var.Gta 5 gibi oyunları yüksek ayarda kasmadan çalıştırabilirse iyi olur.Buraya konu açtım diğer forumlarda da konusu var neden açtım çünkü 2000 tlye monitörüyle birlikte sistem bulamadım buraya konu açayım dedim.
Not: Şimdi baktım başka forumlarda da konuları var monitörüyle birlikte falan ama çoğu eski konu 1 konu buldum 2013 konusuydu.

Bende ayrı bi konu açmadan yazayım 2.250 maksimum fiyat ile Laptop istiyorum kardeşim için. Oyun falan oynuyor onuda belirteyim.
Önerilerinizi alabilirim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Googleda "donanımcı baba" diye bir arama yapın. Gelen ilk site.
Ne zaman bu tür bir işim olsa bu siteye girerim.
Her ay için oyun bilgisayarı toplama rehberi mevcut. Laptop için güncelleme yapılmamıştı uzun zamandır.
Ama forumuna üye olup yazabilirsiniz.
Sizin için ideal sistem önerirler. :)

Buda geçtiğimiz ayın. Bunlar olmaz derseniz foruma mesaj atabilirsiniz.
Temmuz 2015 oyun bilgisayarı toplama rehberi

Not: baya reklam oldu bu yorum. ama site ile felan ilgim yok. :) yanlış anlaşılma olmasın.

Googleda "donanımcı baba" diye bir arama yapın. Gelen ilk site.
Ne zaman bu tür bir işim olsa bu siteye girerim.
Her ay için oyun bilgisayarı toplama rehberi mevcut. Laptop için güncelleme yapılmamıştı uzun zamandır.
Ama forumuna üye olup yazabilirsiniz.
Sizin için ideal sistem önerirler. :)

Buda geçtiğimiz ayın. Bunlar olmaz derseniz foruma mesaj atabilirsiniz.
Temmuz 2015 oyun bilgisayarı toplama rehberi

Not: baya reklam oldu bu yorum. ama site ile felan ilgim yok. :) yanlış anlaşılma olmasın.
Sağ olun hocam.İnceliyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri