Sistem Tavsiyesi ( Oyun İçin )

JiTeM

Kayıtlı Üye
2500 tl'ye Sistem Tavsiyesi

S.a Arkadaşlar Güncel Oyunlar İçin Pc Toplamak İstiyorum Yardımcı Olabilecek Varmı Acaba ? Call of Duty Black ops 3 , gta 5 gibi yeni nesil oyunları kaldırabılecek bır oyun olması lazım ayrıyetten oyunu oynarken video kaydı alıcam youtube'a atmak ıcın o yüzden hem oynayıp hem kayıp yaparken donma kasma ısınma takılma gıbı bır sorunun olmayacagı bır sıstem olması lazım arkadaşlar monitör'de dahil sisteme ardaşlar daha çok sistem sistem iyi olursa daha iyi olur 200 300 arası ortalma bir monitör idare eder :D Bütçe 2500tl max .

Son düzenleme:
i7 4 nesil 2 gb harici ekran kartı 16 gb 2400 ram 240 ssd 420mp turbo fan katelit soğutucu samsung 0,2 milisaniye hd monitör. en azından bunlarsız istediğin fazla olmaz diye düşünüyorum , bunların altında da oynarsın ama herzaman 1 tık ileri gidemessin.

i7 4 nesil 2 gb harici ekran kartı 16 gb 2400 ram 240 ssd 420mp turbo fan katelit soğutucu samsung 0,2 milisaniye hd monitör. en azından bunlarsız istediğin fazla olmaz diye düşünüyorum , bunların altında da oynarsın ama herzaman 1 tık ileri gidemessin.

hocam senın o dedıklerın 5000tl yi bulur :D

ben soyle bır sıstem topladım ama yınede lımıtı gectım nereden kısabılırım dıye bakıyorum :D

nm6gqV.png

Son düzenleme:
Hocam bütçeniz nedir tam olarak?
Konuda vs göremedim sanırım veya ben körüm :D
Bütçeyi öğrenebilirsek bi mahsuru yoksa ona göre bir sistem toplamak daha doğru olur.

Hocam bütçeniz nedir tam olarak?
Konuda vs göremedim sanırım veya ben körüm :D
Bütçeyi öğrenebilirsek bi mahsuru yoksa ona göre bir sistem toplamak daha doğru olur.

2500'tl hocam baslıkda yazıyor :D monitor'de dahil olucak .

Hocam bu kanalı izlemeni tavsiye ederim bütcene uygun bi sistem toplamış olabilirler işlerini gerçekten çok titiz yapıyolar

Hocam bu kanalı izlemeni tavsiye ederim bütcene uygun bi sistem toplamış olabilirler işlerini gerçekten çok titiz yapıyolar

hocam takıp edıyorum'Da 2500 tl ye bir sistem bulamadım cogu vıdeoda eskı yenı tur sıstem toplamak ıstıyorum ddr4 skylake sıstem :)

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:26 ----------

eyvallah hocam yınede ben masaüstü arıyorum :) teşekkürler .

aslında ekran kartı gtx960 yada 950 ile değiştirilebilir hocam bence

Yeni konu açmadan bende yazayım sorumu :D

Bende yeni sistem toplayacağım vatandan toplucaktım ama fiyatları gerçekten diğerlerine göre pahalı en güvenilir ve uygun fiyatla nereden toplayabilirim yada hangi siteden?

Yeni konu açmadan bende yazayım sorumu :D

Bende yeni sistem toplayacağım vatandan toplucaktım ama fiyatları gerçekten diğerlerine göre pahalı en güvenilir ve uygun fiyatla nereden toplayabilirim yada hangi siteden?

Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kart
.:.Nova Bilgisayar.:. Notebook, Laptop, Asus, Lenovo, msi, Dell, bilgisayar
Sanal Tech - Online alveriin vazgeilmez adresi
inventus - Ana Sayfa
Eksen Bilgisayar

eğer daha ucuza toplamak istersen amazon.com (işlemci, anakart ve kasayı trden alman lazım.)

gtx960 olabılır hocam sıstemı tam oturdamadım butceyı hep gecıyor monitor ile 2500tl olması lazım toplam .

Hocam ben gtx970 kullanıyorum.Grafik en yuksek kalitede oynamak ıstıyorsan gtx 4 gb 256 nvidia al yada
amd 8gb 512 bit al ilerisinide düşün hocam

Hocam ben gtx970 kullanıyorum.Grafik en yuksek kalitede oynamak ıstıyorsan gtx 4 gb 256 nvidia al yada
amd 8gb 512 bit al ilerisinide düşün hocam

hocam limit 2500 tl monitor dahil senin dedıgın ekran kartları 1000 1500 tl arası :D hatta daha fazlada olabılır .

hocam limit 2500 tl monitor dahil senin dedıgın ekran kartları 1000 1500 tl arası :D hatta daha fazlada olabılır .

1.400 arası 1.600 ama oyunda çok işine yarar limit yükseltemiyorsun galiba hocam.O zaman technopat senin bütcene uygun güzel sistemleri var öneririm.

1.400 arası 1.600 ama oyunda çok işine yarar limit yükseltemiyorsun galiba hocam.O zaman technopat senin bütcene uygun güzel sistemleri var öneririm.

hocam devamlı bakıyorum orayada ya herkes bı sıstem onerıyor sonra o dandık dıyor o dandık dıyor :D ınsan karar veremıyor sımdı parada verıyoruz bosa gıtmesın bare :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri