Sistem topluyorum

VollMonD

Kayıtlı Üye
Intel Core i5 6500
MSI H110M PRO-VD 2133
Kingston hyperx fury black 8gb 2133
WD 10Ezex blue 1 tb
Sapphire r9 380 4 gb
Zalman zm 600-Lx 600w 120mm
Deep cool smarter/led

yorumları bekliyorum

aynı sistemi ben topladım farklı olarak msi b151 anakart nvidia 970gtx evo ssd canavar gibi.

Nakit sıkıntısı mevcut amazondan sipariş vereceğim ilerleyen zamanlarda.

---------- Spam Engelliyici 00:32 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

400 civarı daha ekle bu sistemi al bence yayın yapacam dersen dediğin miktara en az 1000 tl civarı daha eklemen lazım.
niyeki hocam ben yayın yapmam en fazla ekran görrüntüsünü kaydederim face cam tarzı bişe yapmam

niyeki hocam ben yayın yapmam en fazla ekran görrüntüsünü kaydederim face cam tarzı bişe yapmam

Hocam zaten yayından kastettiğimiz şey oyun videosu çekip youtube yükleme falan işte o kaydeden programlar sıkıntılı biraz oyun kanalı olan arkadaşlara danış istersen ama dediğim gibi zaten artık oyunlar o kadar büyük ve o kadar donanım istiyorki millet sadece oyunu iyi oynamak için kasa toplayanlar var gerisini sen düşün

Hocam zaten yayından kastettiğimiz şey oyun videosu çekip youtube yükleme falan işte o kaydeden programlar sıkıntılı biraz oyun kanalı olan arkadaşlara danış istersen ama dediğim gibi zaten artık oyunlar o kadar büyük ve o kadar donanım istiyorki millet sadece oyunu iyi oynamak için kasa toplayanlar var gerisini sen düşün
anladım hocam ben öyle gta 5 felan çekmicem basit tarayıcı üzerinden ama gta 5 ide çeksem iyi olur du hani :D ama fiyatlar ucuyor ozamanda

Sistemi oyun ekran kaydı yapmak için topladıysanız limitinizi yükseltmenizi tavsiye ederim aynı özelliklerde bir bilgisayar ile oyun ekran kaydı yapmaya çalıştığımda prince of persia ve call of duty vb oyunlarda kasma yapıyordu.

Hocam yanlış anlamayin ama bunun neyini topluyorsun. Eğer nakit sıkıntın varsa biraz daha para biriktir min 1000-1500 daha koy adam akıllı pc topla. Yinede kendin bilirsin.simdiden hayırlı olsun

Hocam yanlış anlamayin ama bunun neyini topluyorsun. Eğer nakit sıkıntın varsa biraz daha para biriktir min 1000-1500 daha koy adam akıllı pc topla. Yinede kendin bilirsin.simdiden hayırlı olsun

Bu bilgisayarın neyini beğenmediniz anlamadım hocam ayrıca bir yanlış anlaşılma falan var sanırım bilgisayardaki amaç oyun vb değil laptop arızalandı bende böyle bir şey toplamaya karar verdim

Yarın daha detaylı bakarım ama o bellek mhz neden yüksek tercih ettin o sistemde gereksiz.

Sapphire bulaşma fabrikasyonda ciddi sıkıntılar doğurabilir.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri