site açmak nekadar kazandırır

bu baya uzucu . satarken derken kardes. su marketting sistemi falan mi

yok hocam 7-10k hitli film sitesi yaptım mesela 1,5 ayda reklamlardan 200 lira civarı anca geliyordu, 1,5 aylık çaba ile 1000 liraya satmıştım. bu en kısa zamanda en yüksek kazandığım.

Dizi film siteleriyle google aramalarından çıkmak youtube aramasında çıkmaktan 100 kat daha zordur sektörde 8,10 yıldır olan webmasterlarla yarışacaksın. Youtube'da hiç birşey yapmadan sıralamada yükselebilirsin ama sitene hiç birşey yapmadan adım atamazsın. Dizi film sitesi çalışmıyorum ama 2 k hitle reklam almak bile zordur ve alsanda pek kazandırmaz.Adsense reklamı hariç 5k hitin yoksa kolay kolay sabit reklam alamazsın. Diğer kategorilerde adsense ile ortalama 1k hite yaklaşık 15tl alıyorum. Site yapmak youtube'a kıyasla her zaman iyidir, sahte teliften kapanmaz %100 kontrol sende olur ve sağlam bir sitenin sabit bir geliri olur tabi ki siteyi belli bir seviyeye getirmek meşakkatli bir iştir.

Dizi film siteleriyle google aramalarından çıkmak youtube aramasında çıkmaktan 100 kat daha zordur sektörde 8,10 yıldır olan webmasterlarla yarışacaksın. Youtube'da hiç birşey yapmadan sıralamada yükselebilirsin ama sitene hiç birşey yapmadan adım atamazsın. Dizi film sitesi çalışmıyorum ama 2 k hitle reklam almak bile zordur ve alsanda pek kazandırmaz.Adsense reklamı hariç 5k hitin yoksa kolay kolay sabit reklam alamazsın. Diğer kategorilerde adsense ile ortalama 1k hite yaklaşık 15tl alıyorum. Site yapmak youtube'a kıyasla her zaman iyidir, sahte teliften kapanmaz %100 kontrol sende olur ve sağlam bir sitenin sabit bir geliri olur tabi ki siteyi belli bir seviyeye getirmek meşakkatli bir iştir.

valla okumaya başladığmda vazgeçiyordum sona doğru umutlandırdın beni :) .şaka biyana zaten webmasterldan haberim var. niyetim günlük milyon ziyaretçi değil en azından şimdilik :). senin çalıştığın içerik nedir mesela adsense ne gibi sitelere reklam vermekde sıktıntı çıkarmaz. senin dedğin gibi 1k ziyaretçiye 15 tl almak benim için oldukça iyi . niyetim ilk zamanlardan 100 200 k leri bulmak değil olmayacağının da farkındayım.ama zamanla site içeriği doldukça ve yıllandıkça çoğalacakdır bu kazanç diye düşünüyorum.adsense için hangi kategoriler sağlıklıdır. mesela bahsettiğim gibi oyun indirme sitesi açmak gerçekden risklimi yada sadece flash oyun sitesiyle mi devam etmem lazım?

valla okumaya başladığmda vazgeçiyordum sona doğru umutlandırdın beni :) .şaka biyana zaten webmasterldan haberim var. niyetim günlük milyon ziyaretçi değil en azından şimdilik :). senin çalıştığın içerik nedir mesela adsense ne gibi sitelere reklam vermekde sıktıntı çıkarmaz. senin dedğin gibi 1k ziyaretçiye 15 tl almak benim için oldukça iyi . niyetim ilk zamanlardan 100 200 k leri bulmak değil olmayacağının da farkındayım.ama zamanla site içeriği doldukça ve yıllandıkça çoğalacakdır bu kazanç diye düşünüyorum.adsense için hangi kategoriler sağlıklıdır. mesela bahsettiğim gibi oyun indirme sitesi açmak gerçekden risklimi yada sadece flash oyun sitesiyle mi devam etmem lazım?
Sektöre yeni girecek arkadaşların ilk tercihi her zaman oyun film dizi oluyor ama yanlışı başta yapıyorlar, bunlar rekabeti en yüksek olan kategoriler! Özellikle oyun kategorisi en zor kategoridir, oyun, oyunlar kelimesini geçelim alt kategorilerde bile yüksek rekabet var, bu işe yeni başlayacak arkadaşlar rekabeti yüksek olmayan kategorilerde başlaması lazım. Tabi bu kategoriler
de araştırma gerektiriyor, ilk başta oyun film dizi müzik gibi kategorilerde sektöre giren arkadaşlar bir zaman sonra tamamen bırakıyor, uzun yıllar bu işi yapmak istiyorsanız rekabeti yüksek olmayan anahtar kelimeler bulmaya çalışın, ilk başlarda bunları bulmak zor gibi gözüksede bol bol araştırma yaparak bulunmayacak birşey değil.

İlk site işine 2006 da oyun sitesi açarak başladım.Oyun,muzik,dizi,film bir çok site açtım kapattım.Ama kalıcı ve kazancı sabit sitelerim sektörel sitelerimdir.Sektörel site derken örnek vermek gerekirse " Baymak Kombi Radyatör" bu markaya ait ürünlerin tanıtım,fiyat,servis ve cihazlarla ilgili sorunların giderilmesi için önerilerin bulundugu bir site.

Bu örnegi çogalta bilirsiniz yüzlerce marka ve cihaz var.İnşaat malzemeleri fiyat ve araştırmaları,parkeydi boyaydı vb. ürünlerin tanıtımı, fiyatları, sorunların giderilmesi gibi konular az hit alır ama iyi kazandırır.Bu tarz sitelerin tbm oranları ortalama 0,50 ile 5 tl arası degişmektedir.Site belli bir konuma geldikten sonra hiçbir şey yapmasanızda geliriniz sabitlenir.

Oyun sitesi hiti alsanız bile tbm 0,02 geçmez.Muzik,film,dizi zaten banlanmak için birebir.

demo program paylasabilirsin dizi fragmanları yayınlayabilirsin film fragmanları bazen sorun cıkarıyor ama dizi ve filmleri yada programları sitene full olarak koyma öle bir baslık acma full oyun indirme sitesinde adsense reklamları yayınlayamazsın online tarayıcı üzerinden oynanan oyunlar ile adsense reklamı yayınlabilirsin

adsense legal olmayan birşeyi kendi bünyesinde barındırmaz direk banlar. Ancak legal iştede kazanç elde etmek kolay değildir site açarak vs. Ancak bir projen olur insanlara yararın olursa çabuk büyürsün. Bir evlat gibi bakman gerekir

eyvallah arkadaşlar bilgiler için. şuan gerçekten kafam karıştı iyice düşünmek lazım...

Buyur kardesim en son film açtıgım sitede yayınlamaya çalıştım adsense ile ilgili google'den bana gelen mesaj

Yukarıdaki web sitesi şu anda AdSense program politikalarımızla uyumlu değildir ve sonuç olarak, bu web sitesinde reklam sunumu devre dışı bırakılmıştır. Sitenizde reklam sunumunun tekrar başlamasını sağlamak için lütfen yönergelerimizde verilen talimatları inceleyin ve izleyin.

Örnek URL: m2kinq com /fetih-1453-filmi-indir-sinema-cekimi-izle-full-tek-parca-izle-hd-izl...

Sorun Kimliği: 13104045

AdSense yayıncıları, ilgili içeriği görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece, telif hakkı yasasıyla korunan içerik barındıran web sayfalarında Google reklamları görüntüleyemez. Buna, telif hakkıyla korunan materyal görüntüleyen, telif hakkıyla korunan dosyalar barındıran veya telif hakkıyla korunan materyal bulunan sitelere trafik yönlendiren bağlantılar sunan siteler de dahildir.

Yasal haklar gerektirebilecek, telif hakkıyla korunan içerik örnekleri aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

Televizyon şovları, filmler ve ses dosyaları
Kablolu televizyon veya uydu televizyonu yayınına erişim
Kitaplar ve/veya e-kitaplar
Video oyunları
Resimler.
İçeriği siz oluşturmadıysanız veya başkalarının içeriğini kaynak materyal olarak kullanarak oluşturduysanız, lisansınızın olup olmadığını veya ortada bir istisnanın bulunup bulunmadığını kendinize sormanız gerekir. Potansiyel olarak hak ihlalinde bulunan içerikle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen program politikalarımızı inceleyin ve telif hakkı ihlalini önlemeye ilişkin olarak politika ekibinin sunduğu ipuçlarına göz atın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri