Site İçerikden Kazanıyorum Youtube'a da girmek istiyorum

byandromedadeniz

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar ilk ödememi web site içerikten 250tl olarak aldım ama bana bu rakamlar az geliyor ve gelirimi yükseltmek istiyorum bu aralar da sitede tıklanma oranlarım ciddi derecede düştü youtube'dan da gelirse ayda 2,5 dolar geliyor :D videolarıda öyle boş durmasın diye ekliyorum bot vs. satın almam lazımsa alayım çünkü uğraşacak hiç vaktim yok öğrenciyim tavsiyeler youtube dan para kazanma taktikleri hakkında en ufak doğru dürüst bilgim dahi yok :) yardımcı olursanız sevinirim... bot kurbanlarından da olmak istemiyorum :( okadar pin bekledik

Bot - Vds ikilisi araştır onlarla daha rahat kasarsın.Ama ne videosu yapıcan , adsensen onaylıysa , kanallar felan herşeyi ayarla , bide bot-vds kullanımlarını öğren öyle gir istersen işe.

Evet arkadaşlar ilk ödememi web site içerikten 250tl olarak aldım ama bana bu rakamlar az geliyor ve gelirimi yükseltmek istiyorum bu aralar da sitede tıklanma oranlarım ciddi derecede düştü youtube'dan da gelirse ayda 2,5 dolar geliyor :D videolarıda öyle boş durmasın diye ekliyorum bot vs. satın almam lazımsa alayım çünkü uğraşacak hiç vaktim yok öğrenciyim tavsiyeler youtube dan para kazanma taktikleri hakkında en ufak doğru dürüst bilgim dahi yok :) yardımcı olursanız sevinirim... bot kurbanlarından da olmak istemiyorum :( okadar pin bekledik

Öncelikle kesinlikle website ve youtube adsense ını ayrı tut.
Forumu baştan sonra oku youtube hakkında bir çok bilgiyi alırsın zaten.
Bot olarakta videoyap kullanıyorum memnunum, arkadaş youploader kullanıyor memnun, diğer arkadaş ytkazan kullanıyor memnun. Yani hangisi işine gelirse onu alıcaksın.

Öncelikle kesinlikle website ve youtube adsense ını ayrı tut.
Forumu baştan sonra oku youtube hakkında bir çok bilgiyi alırsın zaten.
Bot olarakta videoyap kullanıyorum memnunum, arkadaş youploader kullanıyor memnun, diğer arkadaş ytkazan kullanıyor memnun. Yani hangisi işine gelirse onu alıcaksın.

Anladım,başka bir youtube kanalım var para kazanmaya açık farklı gmail üzerinde ama pin yok birde pin bekleyeceğiz ozaman :)

---------- Mesaj saat 23:25:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:24:42 civarında gönderildi. ----------

hemen bakıyorum hocam :)

---------- Mesaj saat 23:26:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:25:53 civarında gönderildi. ----------

Arkadaş farklı yerlerde tut dediği için diğer onaysız para kazanmaya açık kanalımda yapıcam sanırsam

Hocam size tavsiyem o caanım Web adsens'i yt de ziyan etmeyin :) şimdi siz yeni olduğunuz için bir çok şeye saldırabilirsiniz ve bir hata yuzunden web hesabı çöpe gider en iyisi bir abinizin ablanızın kardeşinizin ne bilim birisinin adına yeni başvurun hani biraz tecrübe olduğunda geçersiniz ama dediğim gibi web adsense candır Yazık etmeyin :)

Hocam size tavsiyem o caanım Web adsens'i yt de ziyan etmeyin :) şimdi siz yeni olduğunuz için bir çok şeye saldırabilirsiniz ve bir hata yuzunden web hesabı çöpe gider en iyisi bir abinizin ablanızın kardeşinizin ne bilim birisinin adına yeni başvurun hani biraz tecrübe olduğunda geçersiniz ama dediğim gibi web adsense candır Yazık etmeyin :)

Birtane para kazanmaya açık kanalım var başka gmail üzerinden ama adsenseye girince site başvuru yeri çıkıyor gene hocam :) ? ne yapıcaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri