Sitede neden çok az kişi var?

grumpynub

Kayıtlı Üye
1 yıldır girmiyorum siteye neredeyse ne oldu kötü bi olay mı oldu? Geçen yaz çok daha fazla online sayısı vardı.

1 yılda çok şey değişti, herkes parayı vurdu tatildeler. :)

ona biz youtube bitti millet ne kanal sokabilio yada kanalı soksa bile adsense de parttnerlerde parasını vermio desek daha yeri olur. eski youtube yok artık ve bu gidişle olmucakta. bütün youtuburler halinden memnun yani spam biter tek tük yapan zor koşullarda devam eder .

"O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler"

işi bilenler kaldı sadece :D

Bi kısmı tatilde bi çok kısmıda güncelleme sonrası yorgun düşüp gittiler

Geriye ciddi olanlar bu işte azimli gayretli sabırlı disiplinli çalışanlar kaldı

Tatilde olanlar var, Bırakanlar var, sadece oturup izleyenler var.
Kafa dağıtmak için foruma girenler, kafası karışık olanlar var.
En azimli ve hala az-çok demeden kazanan kişiler sürekli buralardalar.
Durum bundan ibaret.

Yazın liseliler basardı forumu zengin olmak umuduyla artık onlarda uğramaz oldular.
:D

diğer dostların dedikleriyle beraber youtube türkiye çok seviyesiz hale geldi saçma sapan videolar ortaya çıktı ve saçma sapan insanlar ünlü olup söz sahibi oldu çoğu kişi bunlardan dolayı soğudu

Kenardan izliyoruz düzelir umuduyla. Benim gibi hiçbişey yapmadan bekleyen çok arkadaş vardır eminim. Anlayacağın şu an ki kitlenin bile çok küçük kısmı youtube çalışıyordur.

artık spamı bırakmam lazım derim devam eden ve spam bitmez diye ümit le bekleyenlere lafım.. bende 3 yıl spam yaptım sonra algoritma değişti ve spam cok ama cok zor olunca özgüne geçtim sizde özgüne geçin rahat edin derim.. kafanız rahat aylık düzenli kazancınız olur.. spam ı bırakmasam emin olun ben bırakmazdım... ama zamanla anladımki boşa ugrasıoz... en güzel özgün az kazan ama temiz kazanç

Spam bitti diyen arkadaşlar kanallarım mart ayından beri aktif, yarın üçüncü 4haneli ödememi alacağım. Sadece çok titiz çalışmak gerek.

Spam bitti diyen arkadaşlar kanallarım mart ayından beri aktif, yarın üçüncü 4haneli ödememi alacağım. Sadece çok titiz çalışmak gerek.

sorun yeni kanal yapmada zaten kazanmaya hazır bi dünya kanal var ama para kazanmayı aktifleştiremedikten sonra bi anlamı yok zaten.

hazır alsan pahalı, kapanınca ödenmiyor, her an kapanma ihtimali var bla bla bi dünya sorun

Spamla çok vakit kaybettiğimi düşünüp artık tamamen özgüne yöneldim. Sanırım spamda çok profesyonel olmayanların yapması gereken bu.

Özgüne geçsen aylık 2-3 haneler gelir en fazla. Bir kaç ay oturup çalıştım para alamadan şimdi aylık 5 hane devam ama çoook çok zor. Özgünmüş gibi emek ermen gerekiyor spamm kanal.

Youtube Para Kazanmak İstiyorsanız Eğer :) Kim İstemez Tabikide

Yapacağınız Aslında Çok Kolay Telif Yok, Eşleşen Yok, Dünya Engeli Yok,

SAÇMALAMAK Evet Youtube Türkiyede Meşur Olmanın ve Çok İzlenmenin En Kolay Yolu Saçmalamak Başka Bir Açıklaması Yok

Al Bir Tane Maket İPHONE 7 Oturduğun Daire Kaç Örnek Veriyorum 10cu Kat At Aşağıya, Çek Videoya, Yükle Youtube, Clickbait Başlığı Daya

Örnek : İPHONE 7 10.KATTAN DÜŞTÜ

Birde Şaşkın Yüz İfadesi ve Parçalanmış İphone Olan Bir Küçük Resim Ekle Tamamdır.

Youtube Türkiye Anlatan En Güzel Durum Bu Bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri