Sitelere Organik Hit Gönderilir

P4RADOKS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sitenize hit kazandırmak istiyorsanız, bizler aracılığıyla hit kastırabilirsiniz.

Site Hit Fiyatlaları
500 Hit 1 TL
2.500 Hit 5 TL
5.000 Hit 10 TL
10.000 Hit 20 TL
20.000 Hit 40 TL​

-HİTLER ANAHTAR KELİMELİ GELMEKTEDİR!!!!

-Gönderilen hitler kesinlikle bot değildir!

-ÖDEME YOLLARI : PAYPAL, GARANTİ (10 TL VE ÜZERİ)

-Hitler sitenizde 30 saniye durmaktadır. Daha fazla durması halinde fiyat değişir. (En fazla 300 saniye)

-Gelen hitler yabancıdır!

-LÜTFEN HİTLERİ NEREDEN GÖNDERDİĞİMİ SORMAYIN!

-Hitler www.google.com üzerinden gelmektedir.

REFERANSLAR (WEBMASTERSİTESİ'nDEN)

Ödeme yapıldı , hitler alındı teşekkürler.
EnemyHunter aldığım 5000 hitin tamamlanması cok hızlı ve arkadaşların ilgisi cok cok iyiydi.. EnemyHunter çok çok teşekkur ediyorum.. Çalışmalarının devamını diliyorum.. İnşallah kısa bir süre sonrada diğer sitelerim için yaptıracağım işlerde buluşmayı temenni ediyorum.. İyi çalışmalar dilerim.
8.000 Hit : 10TL Alındı.. Güvenilir Arkadaş
arkadas gayet hızlı guvenılır tesekkur ederım hocam :)
EnemyHunterle çalışmalarımız olmuştur. Güvenilir üyedir.
1tl ye 200 hit başarılı bir şekilde geldi. Analizden sayfada her zaman bi 40-50 kişi görüyordum. " Sitem yeni normal de 1-2 " kişi anca oluyor
Arkadaş işinde başarılı anahtar kelime bazlı hit gönderimi istedik başarılıydı. Farklı projelerde kendisiyle çalışmayı düşünüyoruz.
Arkadaş işini iyi yapan birisi, teşekkürler.

Hitleap mi kullaniyorsunuz? Youtube izlenmelerde biliyorsunuzki izlenme surelerine dikkat ediliyor. Videolarin ortalama izlenme oranlari nedir?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hitleap mi kullaniyorsunuz? Youtube izlenmelerde biliyorsunuzki izlenme surelerine dikkat ediliyor. Videolarin ortalama izlenme oranlari nedir?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hitleap kesinlikle değil hocam. bu izlenmler 30 saniyelik ama 300 saniyeye kadar çıkabiliyoruz. ve ücretler değişiyor.

organikse bunalr şimdi benim çizgi film kanalımı bütün bebeler izleyecek mi ? 35 yaşındaki adam izlemez sonuçta.bu videoları sadece çocuklaramı izlet3ceksin yani

iframe penceresimi acıyorsunuz ? veya videoyu siteye mi gömüyorsunuz ..:) bit ton metod var önemli olan youtube dostu olması :)

Reklama tık olmadıktan sonra ne işime yarar ki :)

Sayfa to oranının düşmesine yardımcı olur ancak tık olmadıktan sonra gerçekten çok büyük bir getirisi olmaz. İleriye dönük olarak izlenme sayısından dolayı belki aramalarda öncelikli çıkmasına yardımcı olur. Özgün çalışan arkadaşlar ileriye yatırım yaptıkları için bence düşünebilirler. Ancak fiyatlarda biraz daha indirim olması durumunda talep görmesi muhtemeldir.

program güzelmiş hizmette öyle :) ancak organik hiti ben nasıl anlayacağım :)

şimdi internette ararsanız like excange siteleri var siz birşeyler izliyor yada beğeniyorsunuz sitenin kullanıcıları da birşeyler izleyip beğeniyor karşılığında bu yöntem organik midir mesela ?

birde izlenme sayısının en direk bir yararı var mı ?

program güzelmiş hizmette öyle :) ancak organik hiti ben nasıl anlayacağım :)

şimdi internette ararsanız like excange siteleri var siz birşeyler izliyor yada beğeniyorsunuz sitenin kullanıcıları da birşeyler izleyip beğeniyor karşılığında bu yöntem organik midir mesela ?

birde izlenme sayısının en direk bir yararı var mı ?

Videolar İçin Denemedim Ama Şimdi Kanalımın Googlede Daha Yukarı Çıkması İçin Kullanıyorum HamzauA referansı ile üye olursanız sevinirim.

Kanıtımı Özelden Yolladım. Program Kredi İle Çalışıyor Parayla Alabilirsiniz Yada Proğramı Açık Brakıp O Sizin İçin Siteler Ziyaret Eder Kredi Kazanırsınız Saatte Ne Kadar Tıklanma İsterseniz O Kadar Tık Getirir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri