Sitem Digital Ağustos Ödemeleri Hk.

• Kullanıcı leupay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

leupay

Kayıtlı Üye
iyi geceler herkese.

Halen sitem digitalde kanalı olup da, Ağustos ayı ödemeleri ile ilgili bir gelişme var mı?

Şimdi maillere baktım. 6 Eylülde bir mail gelmiş.

Screenshot by Lightshot

anlaşılan sitemden kimse kalmamış bu formda?

Papara üzerinden yapılacak diyorda halen panellerinde bununla ilgili bir güncelleme yok ?

Son düzenleme:
[MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Hocam, Ağustos ödemeleri için son durum nedir atılmayan kanallar için?

benim nisan mayıs haziran bile ödenmedi.

daral beyden 15 gundur ses cıkmıyor :)bende merak ediyorum atılan kanallar ödenecekmi diye.

[MENTION=8541]aliq[/MENTION] [MENTION=40046]Ozcann[/MENTION]

Nisan Mayıs Haziran alamadınız ama Temmuz'u aldınız mı? Ve kimin hubluğundasınız?

Benımde 3 kanalım var , ama David efendi cevap vermedıgınden haberim yok ne yapacagından ....

temmuz ödemelerini yapmamışlardı.Panele girdim,paypal adresini değiştirmiş ********ler
Kanalların yarısı atılmış,yarısı duruyor

temmuz ödemelerini yapmamışlardı.Panele girdim,paypal adresini değiştirmiş ********ler
Kanalların yarısı atılmış,yarısı duruyor

hocam sizemi yapmadılar.

yoksa paypal ödeme bekleyenleremi?

temmuzları payoner le aldık.

ben içerde ki paralarımı aldım kanalıda hesabına onlara bıraktım ne yaparlarsa yapsınlar. artık içerde param yok. videoları sildim.

ben içerde ki paralarımı aldım kanalıda hesabına onlara bıraktım ne yaparlarsa yapsınlar. artık içerde param yok. videoları sildim.

içerde paran nasıl yok hocam,agustos-eylül kazançları yok mu kanalın? david efendiye sorupda cevap alanlarda sürekli farklı cevap alıyor.birine diyor ki atılan,atılmayan hepsibi ödeyecem.birine diyor ki atılanlar gitti,atılmayanları ödeyecem.ne zaman ödeyecen sorusu zaten ayrı bi olay :D adamın keyfine kalmış bizim işler kısacası.net olan hiçbişey yok.

içerde paran nasıl yok hocam,agustos-eylül kazançları yok mu kanalın? david efendiye sorupda cevap alanlarda sürekli farklı cevap alıyor.birine diyor ki atılan,atılmayan hepsibi ödeyecem.birine diyor ki atılanlar gitti,atılmayanları ödeyecem.ne zaman ödeyecen sorusu zaten ayrı bi olay :D adamın keyfine kalmış bizim işler kısacası.net olan hiçbişey yok.

Hocam adamın keyfine nasıl kalıyor ki? Geçenler de bu adam kampanya tarzı bir şeyler oluşturmadı mı?

Halen atılmayan kanallar için aynı riskimi göze alacak.

Hocam adamın keyfine nasıl kalıyor ki? Geçenler de bu adam kampanya tarzı bir şeyler oluşturmadı mı?

Halen atılmayan kanallar için aynı riskimi göze alacak.

ortalık ayaga kalktı,5 aylık mı ne ödemeyi zar zor aldık adamdan.şimdi 2 aylık yine birikti,al verdim dese yinede 3.ödemede girer bu işin içine.

yok hocam ödemeleri aksatmaya baslayınca kızıp videoları gizlemiştim kazanmadı ağustos ve eylülde önceki ayları aldım bıraktım..

Selam millet, Ağustos ödemeleri ne alemde?

Daral dan ses yok mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri