Sitem Digital Çıkmazı Hk.

muhaberat

Kayıtlı Üye
Herkese iyi geceler. 25 son denildi ve 25 şine kadar hep beklemeyi önerdim.

Burada herkes kendine dönük eleştiri yapmak zorunda. Tamam herkesin getirisi kendine, herkesin kazancı kendi cebine akıyor. Lakin hub dediğimiz arkadaşlar artık ne bir birini beğenmemezlik yapma, ne de diğer hubların boş konuşuyor düşüncesine girme lüksü yok.

Şu Sitem durumunu kesinlikle Quiz ile bağdaştırmayın. Quiz de kimse demedi kanallarınızı şu gruba sokun. Ama Sitem için bu işte bir tık daha ötede olanlar hubluk aldı ve gelin benim hubumdan katılın vs denildi. Yani Sitemi ben bilmezken formda ki yönlendirmeler ile girmiş bulunmaktayım. Bana göre de baş aktör hub yada aktörler hublar.

Şimdi hublar ne yaptı? Skype grubları kurdular (onada eyvallah). Ama ne oldu sadece milletin David denilen kişi ile çat pat konuşma metinlerinin paylaşıldığı, üzerine bazı arkadaşlarında (sanki eğlenceli bir ortammış gibi) Ankaralı Turgut vs alakasız videolar paylaştığı bir ortama dönüştürüldü. Yada David, denilen kişiye ipe sapa gelmez küfürlerin edildiği bir ortam haline dönüştürüldü. Yani esas olarak okumam gereken, bilgi paylaşımı yapılan 10 satır varsa gereksiz 500 satır olmuş oluyor. Sorunun çözümüyle ilgili gereksiz 490 satır varken. Kimse kusura bakmasın bu sorun çözülmez. "David senin ananı .....im" yazmanın bana bir faydası yok.

Hani biraz önce hublar için şu tanımlamayı yapmıştım. Bir Tık Önde Olan Evet. Yalan yok. Ben neden alamadım hubluk? Çünkü bilgim o kadar. Olan ise almış ise bir sorun yok benim açımdan. Lakin kimse kusura bakmasın. Bir tık önde olmanın getiriside sadece David ile yazışılanları skype gruplarından ara ara paylaşmak veya David şunu dedi, şu zaman kadar bekleyelim, bunu dedi, bu zamana kadar bekleyelim diye demek değildir bana göre. Daha somut kavramlarla insanların karşısına çıkılması gerekir. Yoksa David ile olan yazışmaları hub olmayan kişilerde yazıştığı kadarını skype gruplarında paylaşıyor arkadaşlar.

Bence sorun büyük. Önce hublar olarak kendi aranızda birlik sağlayın ve bu kadar bekleyen insanın sorununa çözüm üretin. Görüşlerime ister katılırsınız, ister katılmazsınız. Lakin benden bu kadar. Vesselam.

hepsinin hıaaaaaaa........... Dava açacaksın hubundan partnerine kadar öpe öpe parayı bak nasıl alıyorsun vesselam. Dolandırıcılıktan analarını belleyecekler partnerlerin. Oradan yutup devreye zaten her türlü giricek ekstra youtube dava açacaktır partnere. İşte partner yabancı olunca prosedür nasıl ilerliyor bilmiyorum.

Ha bu davayıda özgün çalışan birisi açsa sadece o değil bütün herkes parasını alır

Benimde Hubluğum var kendi kanallarım dışında kimsenin kanalını sokmadım. Konu falan da açmadım çünkü herkese HUB luk dağıtan partnerden birşey olması zaten zordu.
Enbiya'yı tenzih ederek konuşuyorum diğer STEM Digital Hubları zaten forumda paylaşılmış olan bir Partner firmasıyla bağlantı kurarak %10 para kazanıcaz diye sürüklediler bütün forum ahalisini.

Ben ödeneceğini düşünüyorum açıkçası paraların orası ayrı mevzuat ancak o skype grubunu takip eden, David ile grup konuşmalarına tanıklık eden birisi sadece utanır. Konu ile alakasız saçma sapan bir muhabbet, David'e anlamayacağı şekilde edilen küfürler, ilkokul ingilizcesi ile iletişim kurmalar falan tamamen saçmalıktan ibaret. Hayır anlamadığım şey bu ingilizceyle falan nasıl HUB aldılar orasıda muamma.

Sorun David salağında aslında. Ben adama kanallarım var partnerinize dahil etmek istiyorum yazdım, bana domain sordu. Dedim mail adresi falan isticek heralde, ama bana HUB bilgilerini gönderdi. Bu işler bu kadar kolay olmamalı. Bu işler bu kadar basite de indirgenmemeli.

Şimdi siz ne HUB lardan yasal olarak paranızı isteyebilirsiniz, nede Partnerden alabilirsiniz. Hepimiz de biliyoruz ki bugün paraları ödeseler, yarın o HUBlar aracılığıyla 500 kanal partnere sokulmak istenir. O yüzden bekleyin, canınızı da sıkmayın boş yere.

Kardeşim Bu Bir Algı Operasyonudur Açık Açık Yazmak istemiyorum hublar kendi derdindedir kanal yapma derdinde kendi sakalını alma çabasındadır ben hublardan doğru düzgün bi ilgi göremedim göreceğimide sanmıyorum. ödeme felende gelmicek o david ne kadar çakal biri tipindende belli zaten 3 ay oyaladı yarında ödeceğini sanmıyorum tamamen oyalama yalanları . TEKRAR SÖYLÜYORUMMM EYYYYYYY YTPARAAAA HUBlar Burda ilgili gibi göstermeye çalışsalar bile kendilerini arka planda bam güm spam kanal yapma derdindeler kendi sakalını alma derdindeler ilgili felen değiller UYANINN ARTIKKKKKKKKK para felen gelmicek sizeeeeeee EYYAMCI BU STEMMMMMM FARKINA VARMADINIZMI HALAAAAAA

Benimde Hubluğum var kendi kanallarım dışında kimsenin kanalını sokmadım. Konu falan da açmadım çünkü herkese HUB luk dağıtan partnerden birşey olması zaten zordu.
Enbiya'yı tenzih ederek konuşuyorum diğer STEM Digital Hubları zaten forumda paylaşılmış olan bir Partner firmasıyla bağlantı kurarak %10 para kazanıcaz diye sürüklediler bütün forum ahalisini.

Ben ödeneceğini düşünüyorum açıkçası paraların orası ayrı mevzuat ancak o skype grubunu takip eden, David ile grup konuşmalarına tanıklık eden birisi sadece utanır. Konu ile alakasız saçma sapan bir muhabbet, David'e anlamayacağı şekilde edilen küfürler, ilkokul ingilizcesi ile iletişim kurmalar falan tamamen saçmalıktan ibaret. Hayır anlamadığım şey bu ingilizceyle falan nasıl HUB aldılar orasıda muamma.

Sorun David salağında aslında. Ben adama kanallarım var partnerinize dahil etmek istiyorum yazdım, bana domain sordu. Dedim mail adresi falan isticek heralde, ama bana HUB bilgilerini gönderdi. Bu işler bu kadar kolay olmamalı. Bu işler bu kadar basite de indirgenmemeli.

Şimdi siz ne HUB lardan yasal olarak paranızı isteyebilirsiniz, nede Partnerden alabilirsiniz. Hepimiz de biliyoruz ki bugün paraları ödeseler, yarın o HUBlar aracılığıyla 500 kanal partnere sokulmak istenir. O yüzden bekleyin, canınızı da sıkmayın boş yere.

Yasal olarak paramızı isteyemezmiyiz? Yasal olarak? İsteyemiyorum tamam kardeş öyle öyle. Başlarda dediğin tamamen doğru. Ancak nasıl oluyor da yasal olarak isteyemezsin? Spam dahi çalışsan bu kişiyi dava ettiğin anda işleme alındığında para sana verilmese de dolandırıcılıktan partner sorumlu olur sanayı sana verirler veya vermezler direk reklamcılara geri dağıtırlar. Ancak özgün kanalı olan birisi açtığı taktir de bütün parası olan herkese bu para verilir.

Yasal olarak paramızı isteyemezmiyiz? Yasal olarak? İsteyemiyorum tamam kardeş öyle öyle. Başlarda dediğin tamamen doğru. Ancak nasıl oluyor da yasal olarak isteyemezsin? Spam dahi çalışsan bu kişiyi dava ettiğin anda işleme alındığında para sana verilmese de dolandırıcılıktan partner sorumlu olur sanayı sana verirler veya vermezler direk reklamcılara geri dağıtırlar. Ancak özgün kanalı olan birisi açtığı taktir de bütün parası olan herkese bu para verilir.

Kimden istiyorsun paranı ben orasını anlamadım? MCN emi dava açacaksın HUB lara mı? Kimse kimseyi kandırmasın burda. Bak sakin bir şekilde yazmışım düşüncelerimi. Ne küfür var ne hakaret, ancak senin mesajlara bakıyorum böyle bir hırs ile girişmişsin mevzuatlara.
Özgün kanalın var mı Partnerde? Benim Quizde özgün kanalım vardı herkese parasını almasını mı sağlayacaktık? Bunlar boş muhabbetler, şu anda karşımızda saçma sapan bir kişiliği de olsa en azından iletişim kurabileceğimiz birisi var. QUIZ, Music Nations, Freedom falan bunlarda böyle bir muhattab bulamamıştık.

Bu arada benim mağdur ettiğim kimse yok kendi kanallarım var sadece, fakat buradaki HUB lar ne yapsın. Herkesin parasını cebinden mi ödeyecek orasını anlamadım.

Kimden istiyorsun paranı ben orasını anlamadım? MCN emi dava açacaksın HUB lara mı? Kimse kimseyi kandırmasın burda. Bak sakin bir şekilde yazmışım düşüncelerimi. Ne küfür var ne hakaret, ancak senin mesajlara bakıyorum böyle bir hırs ile girişmişsin mevzuatlara.
Özgün kanalın var mı Partnerde? Benim Quizde özgün kanalım vardı herkese parasını almasını mı sağlayacaktık? Bunlar boş muhabbetler, şu anda karşımızda saçma sapan bir kişiliği de olsa en azından iletişim kurabileceğimiz birisi var. QUIZ, Music Nations, Freedom falan bunlarda böyle bir muhattab bulamamıştık.

Bu arada benim mağdur ettiğim kimse yok kendi kanallarım var sadece, fakat buradaki HUB lar ne yapsın. Herkesin parasını cebinden mi ödeyecek orasını anlamadım.

Uluslararası bir dava açıldığı zaman hocam adresi bellidir yeri bellidir. Mahkeme youtube direkmen ulaşacaktır zaten. Spamcılar parayı alamasa bile partner şirketinde bırakmaz. Youtube iade edilir oda en fazla reklamcılara gönderir. Öyle bir dünya varmı sen dünya çapında bir partner açıcaksın koskoca youtube ile çalışıcaksın milyon dolar alacaksın kafana göre parayı ödeme oh miss. Bu zamana kadar kimse dava vs durumu olmaığndığından rahatlar. Gizzaya sen bi dava aç bakalım öpe öpe nasıl alıyorlar parayı

partner de özgün türk varsa ona sorulmalı parasını alıyorsa demekki özgünlere ödüyor.Bu durumda spamci adamın yapacağı tek şey küfür etmek başka bir hakkı malesef yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri