Sitem nasıl olmuş sizce?

Girdim strateji bölümüne Warcraft lll'yi gördüm duygulanıp çıktım :)
Edit: Bu arada linkler de kırıktı :)

Evet hocam uzun zamandırlı siteyle uğraşmıyordum ondan kırık linkler mevcut onları şuanda yeniliyorum bu arada wordpress'e geçeceğim wordpress teması bilen varsa ömden bildirebilirmi

forum başlangıç için dağınık görünür ve eksik görünür hep çünkü içerik başlıkları çoktur ama eklenen yoktur, blog tavsiye ederdim senin için, forum ekip işi, hayırlı olsun.

forum başlangıç için dağınık görünür ve eksik görünür hep çünkü içerik başlıkları çoktur ama eklenen yoktur, blog tavsiye ederdim senin için, forum ekip işi, hayırlı olsun.

Önerebileceğin tema varmı hocam varsa ö.mden mesaj atabilirmisin

site iyi iyi olmasinada yok abicim turbobit le felan ugrasilmaz surekli siliyorlar linkleri o yukledigini linkler siliniyor emege yazik cok gec kalmissiniz bu ise baslamak icin acacaksan dizi sitesi acacaksin en temizi bascaksin reklamlari siteye ilk basta belki fazla hit almazsin ama duzenli olarak upload edersen dizileri takipciler bi girdimmi severse bidaha cikmazlar surekli seni takip ederler tabi buda oyun sitesine bakarak masrafli server vs keske guzel bi ekip olsam soyle 3 kisi saglam adamlar kesinlikle acardim

site iyi iyi olmasinada yok abicim turbobit le felan ugrasilmaz surekli siliyorlar linkleri o yukledigini linkler siliniyor emege yazik cok gec kalmissiniz bu ise baslamak icin acacaksan dizi sitesi acacaksin en temizi bascaksin reklamlari siteye ilk basta belki fazla hit almazsin ama duzenli olarak upload edersen dizileri takipciler bi girdimmi severse bidaha cikmazlar surekli seni takip ederler tabi buda oyun sitesine bakarak masrafli server vs keske guzel bi ekip olsam soyle 3 kisi saglam adamlar kesinlikle acardim

Senin düşüncen hocam saygı duyarım :)

Görsellik derken mesela öncelikle güzel bir logo yaptır.
Daha sonra en çok indirilen sevilen oyunları manşet şeklinde eklettir.
Forum rankları oluştur. paylaşımcı uploader gibi.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

logo sağa kaydırılmalı+ değiştirilmeli çok kötü duruyor.Ayrıca forum kategorileri artırılmalı.

Artık forum sitelerinden para kazanmak için önce cebinden para kaybetmen gerekir. Bir kere vbulletin dışında forum scriptleri pek tutmuyor. Yani bu scriptleri kullanıp çok büyüyeni görmedim doğrusu. Domain fena değil aslında fakat moralini bozmak gibi olmasın inşallah tutar ama zor..

Sanırım hostingerin ücretsiz host paketini kullanıyorsun.Direk oraya yönlendiriyor.Siten hit almaya başladıysa ücretli bir hosta geç bence hostingerin ücretsiz paketinde sitene aynı anda 50-100 kişi girse sunucu yoğun diye kendi sitesine atıyor.

Arkadaşlar şuanda wordpress teması ekliyorum siteye o yüzden böyle bir hata veriyor en yakın zamanda düzelecektir

Arkadaşlar sitem sizce nasıl olmuş eksi yönlerini filan söylermisiniz uzun zamandırlı girmiyordum bi gireyim dedim baktım hiti yerine oturmuş ondan tekrardan başladım vps sunucusu filan aldım kırık linkleri filan yeniliyorum oyun hileleri olur cart olur curt olur ekliyorum sizce tutar mı sitem bide domaini nasıl iyimi sizce?

http://www.fulloyunlarim.com/index.php

Hocam olmayanı yapar özgün çalışırsanız tutmama ihtimali yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

firedrive a upload yapmani tavsiye ederim genelde herkes onu kullaniyor artık hem ücretsiz hem hızlı

para kazandirmiyor ama

Günceldir arkadaşlar istek üzerine wordpresse çevrilip logo + favicon yapılmıştır başka sitede gördüğünüz eksikleri söylerseniz düzeltmelere başlayabilirim şimdiden teşekkürler.

Domain adı güzel fakat sadece domainden birşey bekleyemezsin. Örnek verecek olursak xhnkgnt.com adlı domain bile uğraşıldığında herkese ismini ezberletebilir. Yani içerik sağlam olsun gerisine takılmayın zamanla olur herşey.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri