D
Dean
Guest
site bende açılmıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Domain adı güzel fakat sadece domainden birşey bekleyemezsin. Örnek verecek olursak xhnkgnt.com adlı domain bile uğraşıldığında herkese ismini ezberletebilir. Yani içerik sağlam olsun gerisine takılmayın zamanla olur herşey.
Hocam yeri değil de şu fotoğraf tabiki bayanın ismini neydiÇok güzel bir parçayı söylüyordu kendisi bi yarışmada sanırım
![]()
site bende açılmıyor.
hocam teması çok sade kalmış oyun sitesinde şöyle daha renkli bir tema kullanabilirdiniz..
[MENTION=11751]khan49[/MENTION] sana en büyük tavsiyem, mega co ya upload et şu dosyaları yada mail ru var oraya. en iyi upload servisleri onlar.
Haklısınız hocam ama onlar gelir getirmiyor .s
partnerliği var mı yok mu bilmiyorum da alternatif olarak onu ekleyin. yoksa çekilmez böyle hocam
Alternatif olarak onu eklesem bu sefer kimse turbobit veya ul.to'dan indirmez hocam herkez mega'dan indirir benimde gelir kazanmam lazımki site ayakda kalsın bu sitenin domaini var hostingi var vps'si var premium hesabı var yani![]()
biliyorum hocam site işlerini tutulsun site vip açarsınız onlara sınırsız indirmeli ayarlarsınız
Günceldir arkadaşlar tavsiyelere açığım.
Arama butonu yok mu ben mi göremedim ? Yoksa büyük eksik![]()
link.tl reklamı çok kötü olmuş.
Makaleye ihtiyacınız olursa sitemizden alabilirsiniz. Oyun Makaleleri - İyi Makale
Hocam yeri değil de şu fotoğraf tabiki bayanın ismini neydiÇok güzel bir parçayı söylüyordu kendisi bi yarışmada sanırım
![]()
Kardeş bu tema neBekle sana eski mmorpg sitemin temalarını atayım onları kullan, bu tema acemi bir Türk yapımı olduğunu çok belli ediyor
![]()
sosyal medyada biz sayfasında tıklayın facebooka gidin demişsin ya o tıklandığı zaman direkt olarak siteyi faceye yönlendirme yeni sayfa da açsın sitedenden trafik gitmesin.
Logo'yu değiştirebilirsen daha iyi olur
favicon ekle
sadelik güzel ancak background'da oyunla ilgili bi sayfa giydirme yapabilirsen çocukların dikkatini çekebilirsin. Sonuçta ufaklıkların hayatı bize göre daha renkli
yazılarının önizleme görsellerinde aynı görseli 2 defa kullanma
Kategorileri üst kısıma taşı daha rahat erişilebilsin
indirilebilecek oyunlar için ekstra bi kategori oluştur ki insanlar hemen istediklerine ulaşsın nokta atışı yap
ilk olarak bunlar gözüme çarptı kolay gelsin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.