Sitemden nasıl youtube kazancımı artırırım?

cemil2006

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar film websitem var adsense alamıyorum onun yerine başka bir reklam sitesi buldum 2 aydır onu deniyorum forumlardan gördüğüm kadarıyla en iyisi o reklam şirketiymiş.2 ayda 700k reklam gösterimim var ama bana verdiği para çok komik 11 dolar.Film videoları yüklenmiyor youtube hatta çoğu fragman gene yüklenmiyor bu yüzden bu site trafiğinden hiç bir yarar görmüyorum.Fikir veya önerisi olan var mı?

Hocam denemedim ama önceki okuduğum konulardan hatırlıyorum bazı kişiler dizileri youtube hesaplarına yükleyip liste dışı yapıp trafiği kendi sitelerinden yönlendiriyorlar . Liste dışı olunca aramalarda v.s çıkmıyor telif sorunuda yüksek oranda azalmı oluyor.

madem film websiten var hocam bi ortaklık sistemine üye olup para beklicegine reklam alanlarını haftalık kiralara.Sağ sol banner,msn pop,splash,video önü reklam v.s v.s en dandik bir film sitesinden bile 11 dolardan daha iyi gelir elde edersin

madem film websiten var hocam bi ortaklık sistemine üye olup para beklicegine reklam alanlarını haftalık kiralara.Sağ sol banner,msn pop,splash,video önü reklam v.s v.s en dandik bir film sitesinden bile 11 dolardan daha iyi gelir elde edersin

İşte bu konuda fazla bilgim yok kiralanacak yerleri felan.

---------- Mesaj saat 12:41:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:39:33 civarında gönderildi. ----------

Hocam denemedim ama önceki okuduğum konulardan hatırlıyorum bazı kişiler dizileri youtube hesaplarına yükleyip liste dışı yapıp trafiği kendi sitelerinden yönlendiriyorlar . Liste dışı olunca aramalarda v.s çıkmıyor telif sorunuda yüksek oranda azalmı oluyor.

Güzel bir bilgi teşekkürler ama dün bir kaç film denemesi yaptım hep dünya geneli telifi veriyor ve de nerde izlenmicek film var onda hiç sorun çıkmıyor

hocam videoları youtube yukley vds'den ozaman on numara para kazanırsın ...

hocam videoları youtube yukley vds'den ozaman on numara para kazanırsın ...

hocam telif hakkı olmasa dediğiniz gibi on numara para kazandırır.Şu anki bana tek faydası facebook sayfası.

---------- Mesaj saat 13:00:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:59:46 civarında gönderildi. ----------

Reklam alımı Reklam satışı - Google Fan Webmaster Forum

al hocam yukarıdaki bölümden film sitesi olup reklam verenlerin konularına bak hangi alanlar kaç k ya kaç para değer biçiliyor filan kafanda alanlarıda fiyatlarıda belirlersin.

r10 üyeliğim yok maalesef.

hocam telif hakkı olmasa dediğiniz gibi on numara para kazandırır.Şu anki bana tek faydası facebook sayfası.

---------- Mesaj saat 13:00:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:59:46 civarında gönderildi. ----------

r10 üyeliğim yok maalesef.

bu bahsettigim şeylere bakmak için üye olmana gerek yok ki onu anlamadım :)

bu bahsettigim şeylere bakmak için üye olmana gerek yok ki onu anlamadım :)

Alternatifi bir site de konu açıp reklam almayı istedim.Fiyatlar gerçekten ucuz.Bu youtube işine odaklanıp hitlerle daha hızlı ve yüksek para kazanmayla uğraşmak daha mantıklı geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri