Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanlış anlamada sitene girmedim ygs falan demişsin 1 ayda 300 konu açsan zaten tüm dersleri eklemiş olursun 50 lira çok az.
günde 10 tane özgün makale girecek ve ayda 50 TL ye bu işi yapacak adam buluyorsan banada yönlendir kardşeim....bu insanların emeklerini bu kadar naıl düşürüyorsunuz...300 Makale yazdırsan zaten en kötü 300 TL veirisin .....
r10 davetiyesi olan varmi tesekkurlerMerhabalar,
Öncelikle umarım aradığınız kriterlerde çalışan birisini kendinize bulabilirsiniz. Genellikle okulda öğrenci olup harçlık çıkarmak için çalışabilecek bir arkadaş bulabilirsiniz. Ancak belirtmem gerekir ki 10 tane özgün konu veya makale paylaşımı yapacağını belirtmişsiniz. Güzel bir verim alabilmeniz adına en az 200 kelimelik makaleler olması gerekmektedir.
200 kelimelik makaleler ise ortalamaya vurduğumuzda 2 TL yapmaktadır. Toptan alımlarda 1 TL ye kadar düşen makale yazımı da bulunmaktadır. Konu ile ilgili olarak sakın konunuzu baltaladığımı düşünmeyiniz. Fakat piyasa şartlarını sizlere belirtmem gerekti. Aylık 300 Makale almak istiyorsunuz bu konuda 1 liradan satın alsanız 300 lira yapmaktadır.
Ek olarak r10 sitesinde çok daha rahat makale yazarı bulabilirsiniz. Üyeliğiniz bulunmakta ise, makale kategorisinden dilediğiniz standartlarda yazar bulabilirsiniz. Teşekkürler.
böyle bir adan varsa siteme beklerim bende 100 tl veririm
---------- Mesaj saat 11:50:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:50:01 civarında gönderildi. ----------
Benim 300 yazarım var istediğini kadar makale yazılır...
çalis calis calis
e para
para yohhh
burda takılan biri zaten az çok youtubedan kazanç sağlıyordur 10 özgün konu yerine 10 özgün video hazırlayıp kanalına atsa sizin verdiğinizin 20 mislini zaten kazanır 3.5-4 senedir bu tür işlerle uğraşıyorum verdiğiniz para çok komik bi teklif olmuş
konu güncel mi ?kaynak:Süper Moderatörlük Başvurusu Yapmadan Önce Okuyun - Duyurular
Durum: Başvurulabilir
Sitemizde görevli kadro olabilmek için gerekenler ve izlenecek adımlar:
- Günlük en az 2-3 saat online kalacak.
- Günlük minimum 10 konu ekleyecek(Aylık en az 300 konu).
- Eklenen konular kesinlikle özgün olmak zorundadır.
- Site içerisinde sadece moderatör olacağı bölümlerde konu yayını yapacak.
- Forumda 30 özgün konuya sahip olmak
- Forum suçu sayılabilecek durumlara ait hiç bir olay oluşturmamak
- Site içinde konuşmalarına dikkat edip imla kurallarına uygun yazı yazmak
- Üyelere örnek teşkil etmek
- Süper Moderatörler bu hizmet karşılığında aylık 50 TL ücret alacaktır.
-Verim alındığı taktirde hizmet bedeli artırılacaktır.
Ödeme geciktirme söz konusu bile olmayacaktır. Garanti, İş, Ziraat, Kuveyt hesaplarından birisi olması yeterlidir.
Aşağıdaki başvuru şablonunu kopyalayıp konu altına pm bırakınız.
Başvuru Şablonu
Adı:
Soyadı:
İl:
Meslek/Okul:
Neden Moderatör Olmak İstiyorsunuz:
Hangi Bölüm(ler)de Moderatör Olmak İstiyorsunuz:
Referans(varsa):
Hangi bankadan ödeme almak istersiniz:
DEtaylar:Süper Moderatörlük Başvurusu Yapmadan Önce Okuyun - Duyurular
Risksiz kazanç bu ama isteyebler oluyor illaki
konu güncel mi ?
hacı konuyla tamamen alakasız olacak ama forum siteleri ile ilgili görüşmek amaclı iletişime gecebilirmiyiz?
skype adresin varmı? bu tarz bir site kurmak istiyorum. tek bir konu üzerine
feyza kusura bakma tam anlayamadım baştaki açıklamadan aylık 50 tl mi alcaz yada makale işine göremi yani yazdığımız kadarmı bi sınır limit varmı pek detayını anlayamadımtabiki
---------- Mesaj saat 01:40:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:40:03 civarında gönderildi. ----------
[email protected]
[email protected]
feyza kusura bakma tam anlayamadım baştaki açıklamadan aylık 50 tl mi alcaz yada makale işine göremi yani yazdığımız kadarmı bi sınır limit varmı pek detayını anlayamadım
sanırsam makale yazcaz yazabildiğimiz kadar ?sınır limit yok
yahu sanane sen niye eleştiri yapıyorsun çalışmak okul harçlığı kazanmak isteyen insanlar var"Aşağıdaki başvuru şablonunu kopyalayıp konu altına pm bırakınız.
Başvuru Şablonu
Adı:
Soyadı:
İl:
Meslek/Okul:
Neden Moderatör Olmak İstiyorsunuz:
Hangi Bölüm(ler)de Moderatör Olmak İstiyorsunuz:
Referans(varsa):"
Hey ya Rabbim ya bir de meslek sormuş, yok daha önce köle olma referansınız var mı, yok neden mod. olmak istiyorsunuz....Sen kimsin birader ayıptır sorması? APPLE IN yeni ceo su sensin de hobi olarak da bu işlerle mi uğraşıyorsun. Allah akıl fikir versin ya. Neyin kafasını yaşıyorsun birader çok merak ediyorum ben de bunca senedir uğraşıyorumm bu kafayı yaşayamadım bir türlü,ne enteresan adamlar var ya... Sen var ya bence bırak bu işleri komple herşeyi, biraz akıl fikir tahsil et.
sanırsam makale yazcaz yazabildiğimiz kadar ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.