Siteme VDS Sponsor arıyorum

fanitter

Yasaklanmış
Acil olarak sitem için VDS sağlayabilecek birini arıyorum site 1 saat önce açılmasına rağmen şuan 124 üyesi var ve hızla büyüyor

Sponsor olacak arkadaşın istediği 1 reklamı siteye ekliyeceğim.

Site ; Tıkla

---------- Mesaj saat 18:19:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:21 civarında gönderildi. ----------

An itibari ile 134 üye oldu

Dostum site nedir ne işe yarar ne gibi hizmetler sunacak?
Bunları da açıklarsan daha makul bir konu olur

Konuyla alaksı değil ama bu sıte ne işe yarıcak şimdi yanı ne uzerıne :D

Dostum site nedir ne işe yarar ne gibi hizmetler sunacak?
Bunları da açıklarsan daha makul bir konu olur

Site twitter tarzı bir sosyal ağ İnsanlar Tweet atıyor RT yapıyor favori ekliyor özel mesaj atabiliyor demodan inceliyebilirsiniz

resellerden açılacak bir host işine yarayacaksa yardımcı olurum.

garanti veremem maalesef. sonuçta bende başka firmadan almıştım reselleri. forumdan başka bir arkadaşa sponsor olmuştum. o sorun yaşamadı demekki.

istersen sponsor olurum. sorun sıkıntı çıkmaz.

r10da üye mi adam onuda sormak gerek.

aklıma geldi birden hocam :)

Hosting sponsorluğuna ihtiyacım yok hocam şuan elimde sınırsız hosting var ama o bile pek fayda sağlamıyor saniyede 20 30 tweet atılıyor

sana bir tavsiyem olsun, 30 liraya bir tane türkiye lokasyonlu vds al. fazla büyük meblağ değil. test et bakalım para kazanabilirsen, tutturabilirsen o zaman tamamdır. büyütürsün gidersin.

Reklamını iyi yapmak gerekiyor neden bir Türk de olmasın bu sektörde :) Twitter kapatıldı arkadaş hemen sektörün boşluğunu değerlendirmeye çalışmış :D :D

Hocam 1 saatte 182 üyeye ulaştık birçok 80 bin 60 binlik sayfalarda reklamlar yapılmaya başlanıcak ama şuan ki hostingle pek birşey olmayacağı için beni 1 aylık rahatlatacak vds ihtiyacım var

dostum kodların çok açık kalmış, kodları biraz gizle. İlerde sıkıntı çıkarmasın. Veritabanı güvenlik duvarını da ihmal etme. Güzel tutturursun bunu.

Html etiketlerini ve metalarıda tamamla. ufak önerilerim olsun benden sana. başarılar

dostum kodların çok açık kalmış, kodları biraz gizle. İlerde sıkıntı çıkarmasın. Veritabanı güvenlik duvarını da ihmal etme. Güzel tutturursun bunu.

Html etiketlerini ve metalarıda tamamla. ufak önerilerim olsun benden sana. başarılar

Hocam site bana ait değil açık kaynak kodlu bir site codecanyondan aldık o yüzden biraz riskli ama en kısa zamanda

Güzel proje tebrik ederim umarım güzel bir sponsorda bulursun

[MENTION=1544]VDSMerkezi[/MENTION] hala konuda :D anlaştılar heralde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri