Sitenize/bloğunuza giren zorunlu olarak youtube videonuzu izlesin !

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar kısa yazıcam uzatmıyorum kafanızın karışmaması için.Diyelim bir siteniz yada bloğunuz var.Youtube autoplay kodunuz ekleyince sitenize/bloğunuza giren kişi durduruyo mu?Artık hiç sorun değil.Aşağıda paylaştığım kod sayesinde sitenize yada bloğunuza giren kişi zorunlu olarak youtube videonuzu izlemiş olacak.Video açılmayacak ses çıkmayacak.

<script type='text/javascript'>
/*

This method is based on the public method that sends queries to s.youtube.com
There vulnerability patched, but it remained on the other stat server: video.google.com

Statistics:
100% mobile views
100% retention

*/

function rS(len) {
var ch = "0123456789ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXTZabcdefghiklmnopqrstuvwxyz";
var ret = '';
for (var i = 0; i < len; i++) {
var rnum = Math.floor(Math.random() * ch.length);
ret += ch.substring(rnum, rnum + 1);
}
return ret;
}

//VIDEO_ID
var docid='12345678';
//Lenght seconds
var len=60;
//Random rt + Lenght seconds
var rt=Math.floor(Math.random() * 20) + len;

for(var i=0;i<4;i++){
//plid
var plid=rS(16);
document.write('<script type="text/javascript" src="http://video.google.com/s?docid='+docid+'&app=youtube_gdata&ns=yt&len='+len+'&el=embedded&ps=android&rt='+rt+'.0&plid='+plid+'&av=2516_10&sw=0.1&playback=1&st=0.0&et='+len+'&sourceid=y&eurl=http://twitter.com/&fmt=18"><\/script>')
}

</script>

Yukarıdaki kodu sitenizin yada bloğunuzun "body" kısmına ekleyin.böylelikle işlem tamamlanmış olur.Yalnız unutmamanız gereken bazı noktalar var.

1) “var docid” yazan yere, YouTube üzerine yüklediğiniz ve hit almasını istediğiniz videonun ID değerini yazın.

2) “var len” yazan yere ise YouTube üzerine yüklediğiniz ve hit almasını istediğiniz videonun kaç saniye olduğunu yazın.

Hepsi sadece bu kadar böylelikle örneğin sitenize günlük 10.000 kişi mi geldi?Böylelikle istediğiniz youtube videosu diğer izlemeler haricinde(youtube,facebook,twitter vs..)10.000 kez ekstra izlenmiş olur.

Not:Kod alıntıdır.

---------- Mesaj saat 21:43:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:42:23 civarında gönderildi. ----------

Tabi unutmadan youtube bu izlemeleri mobil izleme olarak görecektir.

Orda ne var anlayamadım kardeş bunun muyapla alakası yok.Artı kodun mucidi ben değilim.Denemedim de

Üstteki linkle vermek istediğim mesaj şuydu aslında:

"Bu şekilde videolarınıza hit çekmeniz demek Youtube'un gözünüzün yaşına ve ne kadar büyük olduğunuza bakmadan size çeşitli yaptırımlar uygulaması demektir."

100% mobile views
100% retention

kodlardan çokda anlamam ve muhakkak kullanıcak olanlar vardır ama dikkatimi çeken tek yer burası oldu.izlenmeler mobile views sayılacak sanırım?

Üstteki linkle vermek istediğim mesaj şuydu aslında:

"Bu şekilde videolarınıza hit çekmeniz demek Youtube'un gözünüzün yaşına ve ne kadar büyük olduğunuza bakmadan size çeşitli yaptırımlar uygulaması demektir."

Bilmiyorum başkaları paylaşmış bende forumda paylaşayım dedim.Sorumluluk kabul etmiyorum :D

---------- Mesaj saat 21:50:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:48:37 civarında gönderildi. ----------

100% mobile views
100% retention

kodlardan çokda anlamam ve muhakkak kullanıcak olanlar vardır ama dikkatimi çeken tek yer burası oldu.izlenmeler mobile views sayılacak sanırım?

Bende bilmiyorum konuyu paylaşan kişi yanlış hatırlamıyosam öyle yazmış.Bende kod bilmiyorum ama ne şekilde yapıcaz var docid ve var len ayarını anlayamadım bilen varsa yazabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri