Sivas Katliamının 21. Yıldönümü

Bakalım 5 temmuzda Başbağlar katliamı için aynı tarzda bi konu açabilecek misin Koray?
93 yılı Tr'nin kabus yılıdır yapılan neredeyse bütün algı operasyonları islamcıların üzerine yıkılmıştır.Oradaki vatandaş izlemiş midir izlemiştir ama bunu onların yaptığı anlamı çıkarmaz, malzemesi çıkar sadece.
Uğur Mumcu'nun derin devlet pkk bağlantısını bulduğunda öldürülüp islamcıların üzerine atılması gibi.
Şii iRan'la Sünni islamcıların işbirliğiyle bunu yaptığı gibi APTALCa tezler öne sürmekle bu algılar o dönem tutmuştur.Şimdi yemez.
Tuzluçayırın hangi örgütün toplanma çatışma merkezi olduğu çiçekle molotof simgesinin saklanması gibi şeylere girip polemiği genişletmek istemem.
Ölenlere rahmet dilerim ama uyanık olun.

Ülke ikiye bölünmüş, pardon hatta 4 e bölünmüş iken,

maocu-mrksist-leninci-komunist-solcu-ulusalcı-Atatürkçü ,

Milliyetci-Türkçü-sağcı-Ülkücü-Vatansever-Atatürkçü

Solcu-Kürtçü-siyasal-islemcal kürtcü.

sağcı-Siyasal islamcı-ümmetci

diye..

Ben se insanları ikiye ayırıyorum. İyi İnsanlar ve Kötü insanlar...

Tabii ki benim de kendime göre benimsediğim bir dünya görüşü ideolojim var.. Ama ne olursa olsun Ölen öldürülen insanların acısını paylaşmamız gerektiğine inanıyorum..

Heleki Bu katledilen insanlar bu ülkenin aydınları ise.... Tinleri şad Yerleri uçmağ olsun!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri