[MENTION=725]yumi[/MENTION] ismi ne kardeşim senin))
oo adımı daha bilmiyorsun imzamda yazıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=725]yumi[/MENTION] ismi ne kardeşim senin))
Yanlış anlamayın denemeyi düşünüyorum fakat 1-2 sivilceyse 1 haftada kendisi geçmez mi?![]()
beklediğim bir mesaj var kimse yazmamış herkez dalga geçmek kullanırdı ilkokul zamanında![]()
Merhabalar.
Son zamanlarda ağırlıklı olmak üzere yüzümde çok sivilce çıkıyor. Bir süredir de sivilcelerim evrim geçirerek akne oldular. Görünüş olarak gerçekten beni rahatsız ediyor bir o kadar da sinir bozucu. İnternette o kadar aramama ve test etmeme rağmen bir çıkar yolu bulamadım bir türlü geçmiyorlar.
Sizden ricam eğer sizde veya yakınlarınızda akne sorunu olduysa(veya hala varsa), bunu azaltma veya geçirme yöntemi bulabildiniz mi, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden hepinize teşekkürler.
hocam monodoks kullan geçiriyor . git cildiyeciye söyle yazsın![]()
Konuyu hortlatayım
İlaçlar hariç denemediğim yol neredeyse yok... Her gün düzenli olarak duş alsam da geçmiyor 3-5 gün duş almasam da geçmiyor. Tek çare tıbbi ilaçlar mı şimdi -.- ah bi sigortam olsaydı giderdim doktora da neyse bakalım artık olmazsa ilaçlara başvurayım...
Mesela yarın eczaneciye sormayı düşünüyorum Monodoks için...
forum ergen forumuna döndü iyiceyaş kaçtı hocam ?
Ergen İstilasııııııı
http://www.ytpara.com/konu-disi/20143-boy-uzatmak.html
Hocam boy kısa olsa ne kadar kötü olabilir ki aşırı olmadıktan sonra sivilcelerin fazlalığı ve iticiliği beni öldürüyor akışına bıraksam da geçmiyor çerez yemesem de geçmiyor kola içmesem de geçmiyor otursam geçmiyor kalksam geçmiyor...
Hocam boy kısa olsa ne kadar kötü olabilir ki aşırı olmadıktan sonra sivilcelerin fazlalığı ve iticiliği beni öldürüyor akışına bıraksam da geçmiyor çerez yemesem de geçmiyor kola içmesem de geçmiyor otursam geçmiyor kalksam geçmiyor...
kardeşim bende öyle çok sivilce yok yanağimda birazda alnımda var ama iz kalıyor çıktıktan sonra diye ben zoratenin kullanmaya başladım 3 hafta oldu 6 ay kullanacağım. Ayrıca sivilce yeme içmeden temizlikten kirlilikten çıkmaz. Bunlarda etkendir ama asıl nedeni karaciğerden gelmektedir ya zamana bırakacaksın yada kullanacaksın bu ilacı 6 ay sonra bidaha sivilce görmeyeceksin. Yan etkisi çok ilacın ama kalıcı bi yan etkisi yok zaten araştırdım 1900 bilmem kaçlardan beri reçete ile verilen bi ilaç fiyatına gelirsek devlet zaten düşük bi miktarını karşılıyor ilacın yani sigortasız gitsende pek farklı bi fiyata almayacaksın kesinlikle doktor denetiminde kullanılması gereken bi ilaç cildiyeye bi gitmeni öneririm kan ver bakalım neymiş ne değilmiş ama sana tavsiyem doktor krem falan verirse isteme onları kullanma benim kullanmadığım şey kalmadı anlık geçiriyor bırakınca tekrar çıkıyor.
büyünce geçer takma fazla daha çok çıkar![]()
imex kullan faydasını görürsün doğal bir ürün zaten.
Allah yardımcın olsun tam kaşlarımın ortasında 2 tane çıktı hiç çıkmayan sivilce 2 sene önce bunalıma girdim resmenzor bir durum benim alın tarafımda sadece leke gibi sivilce belirtileri var sanki ama çıkmıyor sivilce çok çok nadir genetik olabileceğinden şüpheleniyorum
Ben de "roaccutane" bu ilacı duymuştum aynı şekilde bunun da yan etkileri var karaciğeredir, dudak kurumasıdır falan. En son çare bunu düşünüyorum bir yandan da hemen denemeyi düşünüyorum bir sorayım ben dediğiniz gibi teşekkürler.
Şu zamanlar çok değerli hocamHer geçen gün bu zamanları kaybettiğim için kendime kızıyorum ama özgüvenim 0 sivilce yüzünden hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
Genellikle krem falan kullanıyordum ama pek geçtiğini söyleyemem bir de bunu sorayım eczacıya falan tavsiyeniz için teşekkürler.
Benim 1-2 sene önce kaşlarımın ortasında 2-3 tane üst üste çıkmışlardı acayip kötüydü ama o zaman yanaklarımda falan yok denecek kadar azdı ve küçüktü. Şimdi yanaklarımdaki sivilceler azdı![]()
Endişelendirmiyorsun değil hocam umarım sivilce çıkarmadan bitiririm şu devreyi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.