Sivrisinek İlaci İle Sinek Öldürmek

30 saniye böyle yapıyoruz, sonra yandaki kablo yanıyor sonra bina yaniyor sonra mahalle yanıyor, sonra ebemizi ... :D

videoyu dedeme göstereyim köyde akrepleri böyle yaksın güzel yöntem

zehirlemek vs.yide geçtim sonuçta öldürüyoruz ediyoruz herhangi bi yöntemle yalnız şunu

unutmayın ki herhangi bir canlı'yı 'canlı canlı' 'yakmak, yakarak öldürmek' işin keyif boyutundadır..

yanmanın tadını bilmeyenler Allah c.c. hakedenlere Cehennem'ini buyuruyor o zaman tadını doya doya yaşarlar..

Not: Konuyu Farklı Bi Yerlere Çektiğim Yok Gayet Objektif Bakışlıyım Video Azda Olsa Tebessüm Yapıyor.. Herşeyin Bir Usulü Vardır Ne Kadar Zararlı ve Zararsız Olsa Dahi Usül Bu Değildir Bildiğiniz Gibi..

O Hayvan Her Kanat Çırpışında Allah Teala'yı zikrediyor Onu Zevkle Yakarak Öldürenler Günde Kaç Besmele Çekiyorlar ?

gıit çok güzel izah etmişsin kardeşim ben bişeyler yazacaktım agır olacaktı
neyse.bide bunun dalgasını geçen bi zihniyet, sonuçta bir canlıyı yakarak öldürmek dinimizdede başka dinlerdede yasak olan bişeyki
hiç bir dini olmayan ataist biri bile bunu dogal ve güzel karşılamaz,tabi insansa insan olmak çok koly ama çokta zordur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri