Tüm arkadaşlara küçük bir uyarı, böyle zamanlar çok hashas zamanlardır, bir söz etmeden veya bir hareketi yapmadan önce iki kere düşünmek bile yetmeyebilir. Onun bunun gazına gelip sakın hata yapmayın. Hepimiz çok üzgünüz, ki ben sekiz yıl o dağlarda subay olarak görevde bulundum, yaşadıklarımı unutmam imkansız ama şunu unutmayın, Anadolu'nun her köşesinde, her kasabasında, her köyünde güzel insanlar var. Bir dağın yamacında 7-8 evden oluşan bir mahallede 80 kusur yaşında bir ninemin yalvararak OĞLUM KURTARIN BİZİ BUNLARDAN, dediğini de bilirim, bir başka köyde ise köyün ileri gelenleri ile gece dağda çatıştığımı da bilirim.
Bizler ortak kültür (Anadolu Kültürü)'nün bir parçasıyız ve hepimiz bu toprakların çocuğuyuz, böyle zamanlardan beslenen asalaklar her zaman var olur, sakın bu asalakların gazına, yalanlarına ortak olmayın, gazına gelmeyin. Bir kaç kendini bilmez yüzünden tüm halkıda sorumlu tutmayın. Siz sükünetinizi koruyun askerimiz hak edenlerin cezasını verecektir ve kısa zaman sonra güzel olan Anadolu insanları da güzel hayatlarına kaldıkları yerden devam edecektir. Ama siz, biz gaza gelirsek bu ülke yakın zamanda örneklerini gördüğümüz ülkelerden faksız olur. Bu ülkede yaşayan tüm etnik gruplar, azınlıklar emin olun ki Vatansız kalmayı istemezler o nedenle rica ediyorum sükunetinizi koruyun, gaza gelmeyin, teyit edilmemiş kirli bilgilere itibar ederek yanlış yapmayın.