Siz de KAZANIN diye IVR sistemler hakkında UCRETSIZ kitapçığım sizlerle..

LemaX

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Kısa bir süre önce bir konuya yazdığım yorumdan dolayı birçok arkadaşımız IVR sistemler hakkında bilgi almak için bana ulaştılar. Ben de bu süre içerisinde sizlere ÜCRETSİZ ufak bir kitapçık tarzı bir şey hazırladım.

İçerik olarak ;

*IVR sistem ne anlama gelir ?
*İşleyiş mantalitesi nedir ?
*Bu pazarda yer sahibi nasıl olunur ?
* Çalışılacak firma

Bu kitapçığa sahip olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler aşağıda belirtilmiştir.

Foruma üyeyseniz,özel mesaj yoluyla;

Ad-Soyad :
Telefon Numarası :
Kayıt olunacak e-mail adresi :

Eğer değilseniz ;

[email protected] adresine aynı şablonda mail atabilirsiniz.

Ad-Soyad :
Telefon Numarası :

Arkadaşlar bu verdiğim hizmet karşılığında sizden istediğim bu bilgileri benim referansımla üye olmanız için istiyorum. Bilgileri atmayan arkadaşlara maalesef kitapçığı atmayacağım.

Kitapçık burada kalmayacak ileride bunun devamını da getireceğim. Tabi yoğun talep olursa :)

Sorularınız için iletişim : [email protected]

Doğru kullanımla kazanç sağlanabilir ama keşke 5 - 6 sene önce bileydik bu sistemi

IVR sistemini biraz açabilir misiniz?
Google de arattığımda "IVR nedir? Ivr İngilizce "Interactive voice response" kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkçe'de "Etkileşimli sesli yanıt sistemi" anlamına gelir".

Anlattığınız konu bu mu yoksa başka bir şey mi?

Google de arattığımda "IVR nedir? Ivr İngilizce "Interactive voice response" kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkçe'de "Etkileşimli sesli yanıt sistemi" anlamına gelir".

Sistemin ne olduğunu vs. hepsi kitapçıkta yazıyor. Bilgileri attığınız takdirde size de yollayabilirim.

Ad-Soyad :
Telefon Numarası :

bu bilgileri neden istiyorsunuz.

özet bir açıklama olsa ? neyin nesidir bu sistem. ne zaman çıktı ? sistem şuan olayın sonunda mı? gelecek vaadediyormu? sermaye lazım mı ? yani konu açarken bunlarda özet geçilse güzel olacak bence.

---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:32 ----------

Bu sistem özetle şumuş...
Eskiden ciddi manada gelir elde edilebiliyormuş. ama gunumuzda gelir elde etmek daha zormuş. bu sistem sayesinde bazı tel noları paylaşıyormuşsunuz hesaplarınızda. bu tel nolar arandıkça komisyon alıyormuşsunuz. gunumuzde çoluk cocuk bile bu işlere bulaştığından, bu işleri yapanlar dert yanıyomuş. Özetle arkadaşlık, aşk meş işlerinden komisyon. Biri kanacak/yada bilinçli telefon açıp arıaycak...o faturasına yansıcak 900 hat gibi yani....... sende dk başı gelir elde edeceksin...

bunu eskiden face de rahat yapaarken şimdi hesaplar kapanmaya başlamış. Yani zahmetli bir iş. Birilerini kandırman gerekiyor benim anladım.

sanal ********lik ne olcak türkçesi bu istemesemde olsa yazdım :)

Etik olmayan bir iş.insanlara internet üzerinde fare kapanı kurup avlamayı beklemek gibi birşey.konu sahibi kusura bakmasın ama böyle bir işin yapılmaması gerek.böyle bir duruma sizlerinde annesi babası yada bir yakını düşebilir faturalara yüzlerce lira yansıyabilir.(çok fazla tepki alıcam biliyorum ama durum bu)

Etik olmayan bir iş.insanlara internet üzerinde fare kapanı kurup avlamayı beklemek gibi birşey.konu sahibi kusura bakmasın ama böyle bir işin yapılmaması gerek.böyle bir duruma sizlerinde annesi babası yada bir yakını düşebilir faturalara yüzlerce lira yansıyabilir.(çok fazla tepki alıcam biliyorum ama durum bu)

Etik olmayan bir iş ? Usta burası youtube forumu biliyorum ama buradaki insanların kaç tanesi videolarını kendi çekip atıyor kanalına ? Zaten üyelerin %70 ve fazlası zaten kanallarını kopyalıyor.

Bu işe gireceklere söylediğim gibi zaten kimseyi kandırarak aratmamak lazım. Arayacak kişi kendi isteğiyle aramalı. Yani baktığınız zaman aslında kanal kopyalamaktan daha legal bir iş diyebilirim.

Bu arada şunu da eklemek istiyorum. Telefon numarası yurtdışı numarası ve telefon açıldığında "Aradığınız numara Kırmızı Hat'tır ve dakikası x.xx TL olarak ücretlendirilecektir." diye bir anons geçiyor.

Sonuç olarak ortada illegal bir şey yok. Kandırmazsanız kimse kanmaz bu kadar basit :)

sanal ********lik ne olcak türkçesi bu istemesemde olsa yazdım :)

Yani bu kaba bir tabir oldu ama denebilir.

özet bir açıklama olsa ? neyin nesidir bu sistem. ne zaman çıktı ? sistem şuan olayın sonunda mı? gelecek vaadediyormu? sermaye lazım mı ? yani konu açarken bunlarda özet geçilse güzel olacak bence.

---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:32 ----------

Bu sistem özetle şumuş...
Eskiden ciddi manada gelir elde edilebiliyormuş. ama gunumuzda gelir elde etmek daha zormuş. bu sistem sayesinde bazı tel noları paylaşıyormuşsunuz hesaplarınızda. bu tel nolar arandıkça komisyon alıyormuşsunuz. gunumuzde çoluk cocuk bile bu işlere bulaştığından, bu işleri yapanlar dert yanıyomuş. Özetle arkadaşlık, aşk meş işlerinden komisyon. Biri kanacak/yada bilinçli telefon açıp arıaycak...o faturasına yansıcak 900 hat gibi yani....... sende dk başı gelir elde edeceksin...

bunu eskiden face de rahat yapaarken şimdi hesaplar kapanmaya başlamış. Yani zahmetli bir iş. Birilerini kandırman gerekiyor benim anladım.

Kimsenin kandırılmaması gerektiğini,arayan kişilerin tamamen kendi istekleriyle araması gerektiğini kitapçıkta belirttim. Zahmetsiz bir iş varsa pm atın bütün paramı yatırayım :)

Ad-Soyad :
Telefon Numarası :

bu bilgileri neden istiyorsunuz.

Firmaya referansım ile üye etmek için.

Sizinde söylediğiniz gibi burası youtube forumu ve aksine sanmıyorqum ki burda kimse özgün videoları olan youtuberların videolarını çekip para kazanabiliyor.kaldıki youtube üzerinden google reklamları üzerinden para kazanıyoruz kişi yada şahısların üzerinden paralarını alarak haksız soygunculuk yapmıyoruz.parasını aldığımız şirket google reklamları verenler şirketler o reklamlara tıklayanlarda ilgilerini çekmiş olan yada kendi istekleriyle izleyen youtube kullanıcıları.bir diğer taraftanda burda bu numara kırmızı hattır şu kadar fiyatla ücretlendirileceksiniz benden günah gitti diyerek para kazanabiliyorsan insanların cahilliğini suistimal ediyorsun gene demektir.çünkü o telefonun sonunda ne var insanlar o telefon numaralarını neden arıyorlar ne yani psikolojik destek mi veriliyor o telefonlar arandığında.en iyi ihtimal bir müzik dinletilip kapatılıyordur heralde. (ŞAHSİ FİKRİM)

Dediğim gibi işin ne olduğu belli siz ne kadar savunursanız savunun gerçek ortada yapılan iş ortada.ben böyle bir kazanç sisteminde insanların bulunmaması ve yönlendirilmemesinden yanayım.gerisi ytpara üyelerinin takdirinde.konuya başka yorum yapmicam olay atışmaya dönmesin.

lemax bana cevap niteliğinde yazmanıza gerek yok. Ben konuyu ve olayı bugun sizden duydum. internette araştırdım. bilgi eksikliği vardı ve öğrendiklerimi yazdım. Yoksa konunuz haklıdır/haksızdır... gibi bir eleştiride bulunmadım.

Telefon olayı kişi ve bireylere ciddi fatura çıkartabilir. ADSL lerden önce bunu çok kişi yaşadı. Sahte internet bağlantıları ile ciddi faturalar ödedi millet. 900 hatlara büyük meblalar ödedi millet. yani bunları yazmak konunuzun eksileri... siz artılarını bahsetmişsiniz.

Burada siz konu açtınız diye size kızacak değiliz elbet.
EKSİLER:
1
2
3
4
ARTILAR:
1
2
3
4
Yani olayı böyle anlatırsanız daha güzel olur kanısındayım. Yoksa dece ARTILAR olursa o konu tabikide eleştirel yazılarıda karşısında bulacaktır...
Herkeslere bol kazançlar...

Ne olduğunu cidden merak ettim ve hangi siteye referans ile üye oluyoruz ?

Benim için sadece 1 tane eksi var o da insanımın bu kadar iğrenç mahlukat olduğunu görmemdir. Bu sizinle alakalı değil aksine sektör ile alakalı.

Yani açıkçası benim içim rahat çünkü arattırdığım kişiler kendi istek ve arzularıyla arıyorlar ve telefon açıldığında ne ödemeleri gerektiğini vs. anonsta zaten belirtiyorlar. Bir insan bunu anlamayacak kadar salak olamaz yani. Kapatıp kapatmamak onun elinde diyebiliriz.

Genel olarak inanın 2-3 dakika düşündüm ama sektörle ilgili genel bir eksi bulamadım. Artı olarak iş zaten öyle atayım numarayı hemen paranın dibine vurayım mantığıyla işlemiyor. Tabi ki işin ucunda emek var. Ayriyetten şunu da söylemek istiyorum.

Bana göre kanal kopyalamak veya birinin kendi yarattığı fikri kendine göre yorumlayıp video çekmek inanın bu işten daha pis.

En azından birinin emeklerini çalmıyoruz. Aynı zamanda parasını da çalmıyoruz.

ivr sistemini birazcık açsaydın keşke.

ivr sistemi size verilen sanal numaraları başkalarına aratarak kazanç elde etme olayıdır. Bi nevi sıcak sohbet hattı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri