Siz görürseniz onlar da görecek!

caner1992

Kayıtlı Üye
Bu Konuyu Açmamdaki Amacım Kendi Vicdanımdan Dolayıdır Bilmeyen Arkadaşlar Olabilir Bu Çalışmada Kısaca Bilgilendirecegim.
Katarakt Nedir?
Tüm dünyada daha çok yaşlılarda görülen bir hastalık olarak bilinen katarakt, göz içindeki lensin saydamlığını kaybederek bulanık bir görünüm alması durumudur ve tedavi edilmediğinde körlüğe sebep olmaktadır.

Kataraktın temel sebepleri
• Yetersiz ve sağlıksız beslenme
• Vitamin eksikliği
• Sağlıksız su ve hijyen sorunları
• Göze isabet eden çöl kumları ve göze gelen ultraviyole ışınlar
• Maddi imkânsızlıklar nedeniyle sağlık hizmetlerinden faydalanılamaması
• Sağlık merkezlerinin azlığı ve doktor eksikliği
• Doğumsal katarakt
• Kafa ve göz travmaları
• Yaşlılık

https://www.youtube.com/watch?v=luxSjTi4iW4

Nasıl Ulaşacaksınız
https://online.ihh.org.tr/katarakt
Üye olup bagışınızı yapabilirsiniz eger bütceniz 1 kişininkine yetmiyorsa
bunu ailenize yakınlarınıza anlatıp 2 kişi 3 kişi birleştirip 1 kişiye yardımcı olabilirsiniz rica ediyorum video 1 kere izleyip gözlerinizi 1 günlügüne kaybettiginizi düşünün bunun karşılıgının 200 tl oldugunu düşünün

KATARAKT
3072'ye Gönder
5 TL Bağışla

Bir Arkadaşımın Konuyu Okuması Ve aynı dakikalarda resimi yollaması Allah Razı olsun

Son düzenleme:
Bugün kataraktla ilgili rüya görmüştüm, isabet oldu.Haberdar ettiğin için teşekkürler hocam.

Teşekkürler bilgilendirme için benim gözlerde bozuk mecbur gözlük kullanıyoruz cidden çok kötü bir durum

İstanbul'da körlerin yerine geçebilmemizi sağlayan bir mekan vardı, orası da çok güzel diyorlar yolu düşen mutlaka gitmeli.

Ben teşekkür ederim hocam Hepinize duyarsız kalmayalım inşallah

Yaşayan iyi bilir. Yardım fırsatı sunduğun için Allah senden razı olsun.

İstanbul'da körlerin yerine geçebilmemizi sağlayan bir mekan vardı, orası da çok güzel diyorlar yolu düşen mutlaka gitmeli.

Dialogue in the Dark, Gayrettepe'de. Bir kere gittim. Çıktığınızda hayat felsefenizde değişiklikler olabilir, kesinlikle tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri