Siz Hala Nasıl Abone Çekerim Deyin :)

• Kullanıcı ScReaM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Duygu sömürücülerinden biri.
Forumda butür konular çoğalıyor gün geçtikçe.

Madem 3. tarafın ne olduğunun farkındasın, neden hamallık yapıyorsun orası da tartışılır. Başka içerik mi yok? başka kazanç yolu mu yok? bile bile neden videoyu yayınlamakta ısrar ediyorsun? bana o videoları her bölümleriyle verseler de yayınlamam malum zat zaten için bu forumda yazıldı,çizildi. Hele ki sosyal medya ve neti çok yakından takip ediyor ekibiyle beraber. O kadar abone topla, sonra teliften kapansa ne yapacaksın?

Öğrenciyim deyip ağlayan adamların hiç birisine inanmıyorumda acımıyorumda. Ben anlamıyorum ya bizde öğrenci olduk. Benim babamda bana para vermedi hatta versede ben almazdım kolay kolay. Ama yinede böyle ona buna dilenmedim. Davetiye gönderenlerde yazıyor yok öğrenciyim yok bilmem ne. Bu kadar acınacak durumdamı bu millet arkadaş.

interneti pc yi buluyorlar bunu bulan adam parayıda bulur bende inanmıyorum :)

yukledigi videolari biliyom gecen bende gordum bunu yukledigi videonun bas harfi s ile basliyor adam resmen agliyor :D

2 ayda:

1.716 abone
1.381.602 görüntüleme

Öyle ya da böyle yaptığının karşılığını alıyor. :)

acunun videosunu paylaşmıştı bu arkadaş dün gördüm bende :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri