Siz hiç Platonik oldunuzmu¿?

Seçin

• Seviyosan git konuş bence

Oy: 41 61,2%
  • salla gitsin konuşma sana bakmaz o

Oy: 26 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    67
Aile dostunun kızına yan gözle bakmaya utanmıyor musun? Ahlak, namus, şeref denilen bir şey kalmamış ülkede. O kadar kız var bula bula aile dostunun kızını buluyorsun. Yazık...

hocam çok sakat iş aile dostu kız belli edene kadar sakın sen belli etme... ama kız belli ederse yürü :D

Aile dostunun kızına yan gözle bakmaya utanmıyor musun? Ahlak, namus, şeref denilen bir şey kalmamış ülkede. O kadar kız var bula bula aile dostunun kızını buluyorsun. Yazık...

:D ciddi mi yazdın yoksa şaka mı gerçekten

aile dostunun kızına aşık olunamaz mı nikah mı düşmez:D:D

değiştirin şu kafayı artık

ülkede ne namussuzluklar oluyorda buna mı takıldınız

halbuki sevmek aşık olmak güzel bir duygu

Son düzenleme:

doğru o kadar kız var ki aile dostu kızı en mantıklısı en azından ne olduğu belli

saçmalama istersen ? gönül bu eğer kız sevmiyorsa o işte orada biter dost olmakla kalır. sanki bir ilişki yaşamış sonra dost kalmış gibi yorumlar çok saçma daha ortada bir şey yok arkadaş.

Ben 23 sevgilim 25 yaşında. Bunda yaşı takıntı edecek bir durum yok. Bence gidip konuşmalısın.

başkan sorun sadece yaş değilki işin içinde ailede var

Kız bu kadar rahat takılıyorsa yanında ne bileyim kafeye gidelim takılalım vs. kız seni arkadaş olarak görüyordur büyük ihtimalle ama böyle devam ettikten bir süre sonra belki etkileyebilirsin ama şuanlık hamle boşa olur gibi görüyorum.

dediginde olabilr ama aksine benle vakit geçirmek istiyosa bişeyler hissetmiyomudur acaba buda var

Hocam bence konuşma.. Ailelerde tanışıyorsa olası bir olumsuz cevapta olaylar çok daha şiddetli yaşanır.. Benim tavsiyem konuşma..Hocam Antalya gibi bir yerde bu kadar risk almaya gerek yok :)

seçenek çok diyosun yani :D onlarıda denedim hocam bu yazımı okuduysan, bana temiz eli yüzü düzgün bi insan lazım

Kızda bişeyler varsa mutlaka bi şekilde sana hissettircektir bence biraz daha bekle acele etme.Mesela whatsaptan konusuyomussunuz biraz uzat bakalım konusmayı bakalım nasıl bir tepki vercek buna

aynen pek konuşmamız olmuyo dedigin gibi deniyim bakıyım nasıl bi tepki alcam

kadın erkekten büyükse bereketli geçer evlilik derler

hocam dur ne yaptın biz daha sevgili olmadan sen evlendircen bizi :D

Öncelikle Selamün Aleyküm kardeşim aynı yaştayız lise 4 ün başında bi kızla tanıştım yaşı benden 3 yaş büyüktü aynı senin gibi

gönül bağlandı 5 yıllık bi sevgiydi iyi güzel çok özel günlerimiz geçti kardeş seviyorsan git konuş bence diye kitap var bilirmisin sözler köşkü fatih yağcı yani bu ilahi boyut sende kişisel sevgi boyutuna çevir :D

reis peygamber efendimiz 25 yaşındayken hatice anamız 40 yaşındaydı insanoğlu yaşa göre değil kalbe göre sevmeli bunun yaşı yüksekmiş sevemem değil eğer gerçek sevgiden bahsediyorsak yaşın bi önemi kesinlikle yok o şunu demiş bu bunu demiş hepsi hikaye kaybedeceğin tek şey zamandır ! uygun anı bekle konuş , lakin en iyi ifadeyide mesajda yazarsın bunuda unutma karşısında geçtiğin zaman kız utanacak acayip naza çekecektir belkide bazı şeyler geri tepebilir :) Allah yolunu açık etsin inşallah kardeşim yaş maş hepsi hikaye seviyorsan git konuş bence !

bu arada bizim ilişkide bitti iş olmadan aş olmuyor uzun hikaye benim hikayeyi anlat anlat bitmezde işte ufaktan destek vermek istedim

Kim ne derse desin , Seviyorsan git konuş bence ! Derim iyi günler :)

Edit 2: salla gitsin konuşma sana bakmaz o ; ankette buna aldanma kıskananlar yani benimde yok onunda olmasın , yalnızlık çekenler, umutsuzluğunu size aktarmaya çalışanlar var :D benim bildiğim dost destek olmasını sever ! önüme engel olmak deil :) sen ne kadar anlatırsan anlat dostum senin kızla arandaki mesafeyi kimse anlayamaz kendin için uygun kararı vermeni tavsiye ederim.

Aleyküm selam, hocam peygamberimiz(sav) zamanıyla suandaki zaman çok farklı eskiden olsa kabul edilebilirdi ancak suanda 25 yasındaki bir erkegin 40yasında bir bayanla evlenmesi anahaberlere çıkacak düzelde bir olay olur. tabi bunu örnek olarak vermişsin anlıyorum. bizim olaya gelecek olursak yalnızca kızı tanıyor olsam 1dakika düşünmez alırdım karsıma konusurdum sonuçta hayır dese kursuda bırakırım kızında bidaha karsısına çıkmam ama eve gelip giden biri olunca beni o yönü düşündürüyo. eyvallah sağolasın :)

edite cevap:D :hocam buraya konu açmadan önce aklımda soru işareti 1di 10 oldu :D anketteki amacım çogunluk benim yerimde olsa ne derdi onu öğrenmek amaçlıydı yoksa git konuş dese hemen çıkıp konuşmıcam yada salla gitsin deseler unutup gitmicem yani :) yine tabiki bütün yorumları tekrar gözden geçirip kararımı vermeye çalışcam aklımda bişeyler şekillenebilir topluluktan akıl alınca

Hocam bunu ciddimi yazdım bende merak içndeyim

hocam çok sakat iş aile dostu kız belli edene kadar sakın sen belli etme... ama kız belli ederse yürü :D

aynen pusuda bekliyorum :D

bütün yorum yazanlara teşekkür ediyorum baya yardımcı oldunuz bana elleriniz dert görmesin
smile.png

Son düzenleme:
İlk etapta bekle derim şunuda belirteyim seven ve hoşlanan kız kıskanır yani seni kıskanıp kıskanmadığı test et mesela bi yere gittiğinizde başka bir kız hakkında bişeyler de abartmadan tabi bakalım sana tepkisi ne olucak sanane ondan falan derse benzer cevap verirse kıskanıyordur buda seni sevdiğinin az da olsa kanıtıdır yani ben bi kızı deneyecek olsam genelde böyle yaparım.Ama onun seni sevdiğinden emin olmadan söyleme ki aranız bozulmasın sonuçta aile dostunuzun kızı biraz sabret :)

Hocam Antalya gibi bir yerde 22 yaş eli yüzü düzgün birini bulmak için erken yaş :D
En az 5 sene daha bulaşma eli yüzü düzgünlere.. Biraz daha bak keyfine derim...

Hiç acele etme bekle hem biraz daha tanımış olursun hem oda boş değilse işin rengi biraz belli olur biraz zamana bırak

Akışına bırak dostum hafiften ilgini belirt yeterli. Eğer kız da sana karşı birşey hissediyorsa zaten boş durmaz ilgisini vs belli eder. Orda bombayı patlatırsın.

SADECE BEKLE , bir bakmışsın işin içine düşmüşsün ve gelip yanagına sevgilim dercesine bir öpücük kondurmuş şaşıp kalırsın . Bekle ve sabret - sonu selamet olucaktır. bu iş olursa bizide bilgilendir bu forumu bırakmayız bizler [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION]

Açıl gitsin, yaşı falan da sorun etme dostum. Hayatta yaptığın şeylerin değil, yapmadığın şeylerin pişmanlığını duyarsın. Usulüyle, edebiyle kendini ifade edip açıldıktan sonra "elalem ne der acaba?" diye düşünme. İki genç bekar insan, birbirleriyle kaynaşmış, bunda abes olan ne var? Platonik olmak en fenası, her davranışından her yakınlığından kendine umut çıkarırsın. Açıl bir an önce ki; kafanda soru işareti kalmasın. Hayatta her zaman istediğin olmayabilir, bu çok normal. Kız senden hoşlanmıyor olabilir, sen kendisini yanlış anlamış olabilirsin bu da çok normal. Hayat kısa, takma kafana böyle şeyleri, içinde kalmasın hiç bir şey.

Arkadaş ne doluymuşum, amma yazdım..

Keşke dememek için bile konuşmak gerekir bazen

aynen katılıyorum 5 aydır kendimi yiyip bitirdim olmadı gideceğim kursa sekretere anlatacağım durumu kızın nosunu alacağım :D nereden gördüm bu konuyu ya tam 5 aydır biraz unuttuk dedim depreşti gene :D

Kendi durumumu tekrar yazayım platonik konusu nasıl olsa akıl akıldan üstündür bakarsın çözümü buluruz ytparada :D

5 ay önce İngilizce kursuna gidiyordum daha doğrusu 8 ay boyu gittim de 5. ay kızla karşılaştım kız kurs tenefüsünde geldi yanıma dedi siz üniversite sınavına mı hazırlanıyorsunuz dedim hayır normal kursa geliyorum oda bende falan dedi kız a-2 miş bende b-2 dim arada günde 1 kere falan gelip kursta soru soruyordu neyse kıza platonik olduk ama söyleyemiyorum neyse 2 ayda benim kur bitti b-2 olduk belgeyi aldık bu 2 ay boyu kızla kursta her gün konuştuk muhtemelen kurs tenefüsünde kantinde birlikte bir şeyler atıştırıp test falan da çözüyorduk İngilizce zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan kıza bir şey diyemedim kurs bitti ve kızın telefon numarasını da facesini falan da almadım aynı sınıfta da değildik soy ismini bilmiyorum o yüzden kaldık böyle ortada :D var mıdır çözümü olan konuyu gördüm depreştim gene 5 aydır biraz unuttuk derken aklıma gelen tek çözüm kursun sekreteriyle aram iyi telefon numarası falan da var ona durumu anlatıp bu platonik olduğum kızın numarasını mı istesem diye düşünüyorum :D [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] sen gel çöz benim durumu yardım bekliyorum platoniksin platonik platonikin halinden anlar :D

İlk etapta bekle derim şunuda belirteyim seven ve hoşlanan kız kıskanır yani seni kıskanıp kıskanmadığı test et mesela bi yere gittiğinizde başka bir kız hakkında bişeyler de abartmadan tabi bakalım sana tepkisi ne olucak sanane ondan falan derse benzer cevap verirse kıskanıyordur buda seni sevdiğinin az da olsa kanıtıdır yani ben bi kızı deneyecek olsam genelde böyle yaparım.Ama onun seni sevdiğinden emin olmadan söyleme ki aranız bozulmasın sonuçta aile dostunuzun kızı biraz sabret :)

ilk fırsatta deniycem başkan sağol :)

Hocam Antalya gibi bir yerde 22 yaş eli yüzü düzgün birini bulmak için erken yaş :D
En az 5 sene daha bulaşma eli yüzü düzgünlere.. Biraz daha bak keyfine derim...

ahaha öyle deme hocam şimdiden temeli hazırlamak lazım treni kaçmadan yakalıyalım :D yaş ilerlemeye başladıktan sonrada kör topal ne denk gelirse evet demek zorunda kalırız sonra

Akışına bırak dostum hafiften ilgini belirt yeterli. Eğer kız da sana karşı birşey hissediyorsa zaten boş durmaz ilgisini vs belli eder. Orda bombayı patlatırsın.

hocam kız cana yakın biri o yüzden anlam veremiyorum davranışlarına pek

SADECE BEKLE , bir bakmışsın işin içine düşmüşsün ve gelip yanagına sevgilim dercesine bir öpücük kondurmuş şaşıp kalırsın . Bekle ve sabret - sonu selamet olucaktır. bu iş olursa bizide bilgilendir bu forumu bırakmayız bizler @ByHergeLe

eyvallah hocam youtube burda oldugu sürece bende buradayım haber ederim tabiki :)

Açıl gitsin, yaşı falan da sorun etme dostum. Hayatta yaptığın şeylerin değil, yapmadığın şeylerin pişmanlığını duyarsın. Usulüyle, edebiyle kendini ifade edip açıldıktan sonra "elalem ne der acaba?" diye düşünme. İki genç bekar insan, birbirleriyle kaynaşmış, bunda abes olan ne var? Platonik olmak en fenası, her davranışından her yakınlığından kendine umut çıkarırsın. Açıl bir an önce ki; kafanda soru işareti kalmasın. Hayatta her zaman istediğin olmayabilir, bu çok normal. Kız senden hoşlanmıyor olabilir, sen kendisini yanlış anlamış olabilirsin bu da çok normal. Hayat kısa, takma kafana böyle şeyleri, içinde kalmasın hiç bir şey.

Arkadaş ne doluymuşum, amma yazdım..

eyvallah başkan güzel yazmışsın,ne varsa boşalttın benim üstüme sanki sendede var gibi bişeyler :D kafam allak bullak oldu söyle diyenler söyleme diyenler çorba oldu kafam iyice akşam kafamı toparlıyıp yazılanları tekrar gözden geçirip ne yapacagıma karar veriyim en iyisi

Keşke dememek için bile konuşmak gerekir bazen

ya konuştuktan sonra keşke dersem bide o var :)

aynen katılıyorum 5 aydır kendimi yiyip bitirdim olmadı gideceğim kursa sekretere anlatacağım durumu kızın nosunu alacağım :D nereden gördüm bu konuyu ya tam 5 aydır biraz unuttuk dedim depreşti gene :D

Kendi durumumu tekrar yazayım platonik konusu nasıl olsa akıl akıldan üstündür bakarsın çözümü buluruz ytparada :D

5 ay önce İngilizce kursuna gidiyordum daha doğrusu 8 ay boyu gittim de 5. ay kızla karşılaştım kız kurs tenefüsünde geldi yanıma dedi siz üniversite sınavına mı hazırlanıyorsunuz dedim hayır normal kursa geliyorum oda bende falan dedi kız a-2 miş bende b-2 dim arada günde 1 kere falan gelip kursta soru soruyordu neyse kıza platonik olduk ama söyleyemiyorum neyse 2 ayda benim kur bitti b-2 olduk belgeyi aldık bu 2 ay boyu kızla kursta her gün konuştuk muhtemelen kurs tenefüsünde kantinde birlikte bir şeyler atıştırıp test falan da çözüyorduk İngilizce zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan kıza bir şey diyemedim kurs bitti ve kızın telefon numarasını da facesini falan da almadım aynı sınıfta da değildik soy ismini bilmiyorum o yüzden kaldık böyle ortada :D var mıdır çözümü olan konuyu gördüm depreştim gene 5 aydır biraz unuttuk derken aklıma gelen tek çözüm kursun sekreteriyle aram iyi telefon numarası falan da var ona durumu anlatıp bu platonik olduğum kızın numarasını mı istesem diye düşünüyorum :D @ByHergeLe sen gel çöz benim durumu yardım bekliyorum platoniksin platonik platonikin halinden anlar :D

Acı veriyorsa geçmiş geçmemiş demektir,üzülsemmi gülsemmi bilemedim duygudan duygua ittin beni,Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş yinede bişeyler söliyim,başkan madem o kadar konuştunuz görüştünüz neden telefonunu yada faceden eklemedin sende benden betermişsin :D senin için tek çıkar yolu sekreterle konuşup kızın soyadını bulup faceden eklemek, yada onun sınıfına giden birini bulup o kişiden bilgi almakda olabilir, onun dısında swarm falan kullanıyomuydu acaba kız ordan belki konum belirlemiş olabilr swarmada bi yogunlaş derim

kurs bitince konus. hem kurs bosuna gitmez hemde o arada belki açılırsınız birbirinize karsı

Acı veriyorsa geçmiş geçmemiş demektir,üzülsemmi gülsemmi bilemedim duygudan duygua ittin beni,Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş yinede bişeyler söliyim,başkan madem o kadar konuştunuz görüştünüz neden telefonunu yada faceden eklemedin sende benden betermişsin :D senin için tek çıkar yolu sekreterle konuşup kızın soyadını bulup faceden eklemek, yada onun sınıfına giden birini bulup o kişiden bilgi almakda olabilir, onun dısında swarm falan kullanıyomuydu acaba kız ordan belki konum belirlemiş olabilr swarmada bi yogunlaş derim

hocam olay senin yüzünden zaten ya :D nereden de açtın konuyu ne güzel 1 aydır aklıma gelmiyordu pek şimdi bağladık platoniğe :D hocam neden eklemedim çünkü işte ciddi manada sevince asılamıyor adam :D normal de utanma 0 bende bu kız mevzularında günde 50 tane kıza asılırım :D ama bu kızı ciddi manada sevdim platonik olduk ondan kıza bir şey desem face yada telefon no desem yanlış anlar falan konuşmaz diye demedim bir şey durum ondan ibaret :D kızın yaş 26 dı bakalım yaşıtız ama sana dediğimi yapacağım sekretere gideceğim diyeceğim böyle böyle ver soy adını en azından :D ölümde yok nasılsa sonunda en fazla veremem der kursa gelen müşteri bilgisini ne olacak deneyelim :)

Zengin olursun hacı boşver[emoji1] şöyle bi kıskandırmaya çalış veya bak olmadı ne yap biliyo musun sevdiğin rengi söyle mesela deki ne bilim kırmızı ayakkabıda kadınlara çok yakışıyo ne bilim mesela atıyorum yeşil ruju kadınlarda çok seviyorum filan ama pat diye söyleme çaktırmadan konusunu aç söyle sonra ilerleyen günlerde bi bak kızda senin sevdiğin değişiklikler varsa aga yapış o zaman [emoji4] yem at yem [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

26 yaşımdayım konunun sadece ilk mesajını okudum. tecrübelerime dayanarak tek kelime söyleyeceğim "sal"

hocam olay senin yüzünden zaten ya :D nereden de açtın konuyu ne güzel 1 aydır aklıma gelmiyordu pek şimdi bağladık platoniğe :D hocam neden eklemedim çünkü işte ciddi manada sevince asılamıyor adam :D normal de utanma 0 bende bu kız mevzularında günde 50 tane kıza asılırım :D ama bu kızı ciddi manada sevdim platonik olduk ondan kıza bir şey desem face yada telefon no desem yanlış anlar falan konuşmaz diye demedim bir şey durum ondan ibaret :D kızın yaş 26 dı bakalım yaşıtız ama sana dediğimi yapacağım sekretere gideceğim diyeceğim böyle böyle ver soy adını en azından :D ölümde yok nasılsa sonunda en fazla veremem der kursa gelen müşteri bilgisini ne olacak deneyelim :)

Git ve o kıza almadan gelme :D hocam stratejin yanlış hiç düşünmedinmi kurs bitince ben kızı bidaha nerden bulacam diye bide :D swarm diye bi uygulama var başkan ona bi bak belki kız kullanıyodur ordan yakalayabilirsin

Zengin olursun hacı boşver[emoji1] şöyle bi kıskandırmaya çalış veya bak olmadı ne yap biliyo musun sevdiğin rengi söyle mesela deki ne bilim kırmızı ayakkabıda kadınlara çok yakışıyo ne bilim mesela atıyorum yeşil ruju kadınlarda çok seviyorum filan ama pat diye söyleme çaktırmadan konusunu aç söyle sonra ilerleyen günlerde bi bak kızda senin sevdiğin değişiklikler varsa aga yapış o zaman [emoji4] yem at yem [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

mantıklı bir düşünce aklıma yattı kız benim hoşuma giden şeyleri yapmaya çalışıyosa ordan bi ışık yanabilir deniycem :)

26 yaşımdayım konunun sadece ilk mesajını okudum. tecrübelerime dayanarak tek kelime söyleyeceğim "sal"

niye öyle dedin başkan bu kızlar neeeti sana değmezmi diyon

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri