'Siz olduğunuzu doğrulayın' Sorunu

• Kullanıcı Pagara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Pagara

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar. Yıllar önce açtığım özgün kanalıma bu gün girdiğimde ''Siz olduğunuzu doğrulayın'' Bu cihaz tanınmadı. Güvenliğiniz için Google bu kişinin gerçekten siz olduğunuzdan emin olmak istiyor. Hatası veriyor. Oturum açmak için telefonuma gelecek doğrulama kodunu yazmamı istiyor. Fakat yıllar önce girdiğim telefon numarası artık kullanılmıyor. Başka bir yol dene seçeneğinde ise kurtarma e postama gelen kodu istiyor. Kodu yazdığımda ise youtube kanalın sizin olduğunuzu doğrulayamadı diyor. Ne yaptıysam olmadı çözüm bilenler yardım ederse sevinirim.
- Kanalı ben açtım satın almadım.
- Telefon no bir akrabanınkiydi o da numarayı değiştirmiş.
- Kanalda herhangi bir telif veya başka bir sorun yok tamamen özgün..

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

çözüm bilen yok mu hiç..

Bu sorun bende de var 2 senedir kanala giremiyorum. Çok aradım ama hiçbir çözümü yok gibi...

telefonundan google playe girmeyi dene
önce google ilgili tüm hesapları kaldır
temiz ip ile hesap ekle sorun çözülür büyük ihtimalle daha önce aynı durumu yaşamıştım

google playe girince Google playi aktif etmek için gmailime doğrulama kodu yolluyor. Fakat zaten telefonla doğrulama istediği için gmail hesabıma giremiyorum.

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:43 ----------

Telefon numaram değişmiş olamaz mı? ne kadar saçma bir durum bu. Youtube bu kadar düşüncesiz olamaz.

Bu durumla daha önce karşılaştım
Çözüm:o hesapla 1 kez dahi olsa oturum açtığın cihazda dene ip adresini tanısın yeter.

oturum açtığım cihaz derken hergün girdiğim laptopumdan girdiğimde bu uyarıyı alıyorum. Gmailimi 5 yıl önce açtığım laptopum ise ayrı. Daha ayrıntılı yazarmısın dostum anlamadım :)

---------- Spam Engelliyici 22:00 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

Bu durumla daha önce karşılaştım
Çözüm:o hesapla 1 kez dahi olsa oturum açtığın cihazda dene ip adresini tanısın yeter.

Dostum Allah razı olsun. Ne kadar dua etsem azdır. Bu günden beri kara kara düşünüyordum. Eski laptopla denedim girdi :) Allah yüzünü hep güldürsün inşallah..

oturum açtığım cihaz derken hergün girdiğim laptopumdan girdiğimde bu uyarıyı alıyorum. Gmailimi 5 yıl önce açtığım laptopum ise ayrı. Daha ayrıntılı yazarmısın dostum anlamadım :)

---------- Spam Engelliyici 22:00 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

Dostum Allah razı olsun. Ne kadar dua etsem azdır. Bu günden beri kara kara düşünüyordum. Eski laptopla denedim girdi :) Allah yüzünü hep güldürsün inşallah..

ne demek kardeşim inşallah hepimizin yüzü gülsün :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri