Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?

[MENTION=11704]Sudden4Rush[/MENTION] [MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION] kanalarimin para kazanmasi geri geldi. Tek 1 video ünleme düşmedi

Hayret ya bende de bir tane bile yeşil olmadı.neye göre değişiyor anlamış değilim.

Alakası var mı yok mu bilmiyorum ne zaman toplu devre dışı kalsa silip geri getirdiğimde önce tek tek 4-5 video nun para kazanmasını aktif ederim aktif olursa tamamnı yapıyorum olmazsa da zaten kanal imlenmiştir diye zorlamadan partnere geçiyorum

Alakası var mı yok mu bilmiyorum ne zaman toplu devre dışı kalsa silip geri getirdiğimde önce tek tek 4-5 video nun para kazanmasını aktif ederim aktif olursa tamamnı yapıyorum olmazsa da zaten kanal imlenmiştir diye zorlamadan partnere geçiyorum

ben de öyle yaptım ama olmadı:( şunları yaptın değil mi;google+ dan hesap kurtarma telefonlarını güncelleyerek kanalı komple sildin ve 12 saat sonra telefon numaranla geri aldın ve videolar +abonelerin hepsi geri alınca da açtın?farklı ne yaptığını merak ediyorum.

ben de öyle yaptım ama olmadı:( şunları yaptın değil mi;google+ dan hesap kurtarma telefonlarını güncelleyerek kanalı komple sildin ve 12 saat sonra telefon numaranla geri aldın ve videolar +abonelerin hepsi geri alınca da açtın?farklı ne yaptığını merak ediyorum.

farklı bir şey yapmadım kanalarımda en fazla 50 video var belki ondan dolayı unleme düşmemiştir.

farklı bir şey yapmadım kanalarımda en fazla 50 video var belki ondan dolayı unleme düşmemiştir.
Olabilir,kategori de önemlidir diyecem ama benimle aynı kategorisi olan yeğenimin de hepsi dolar yanmıştı ,sizin adınıza sevindim kendi adıma üzüldüm artık partnere yol almamın zamanı geldi,halbuki çok ta güzeldi kazancı:cool:

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] hepsi tekrar dolar yanan videoların yt to yt miydi?yoksa dışarıdan mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri