Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ban yemek için çok yararlı bişey.
Ne banı ? y0utube ? adsense ? biraz acıkIarmısın ?
ban felan yok hocam ama kalkıpta tek seferde serice 100 beğeni yaparsan yersin banıara ara 9 kredi yap bi 30 kişi gelsin sonra yayından kaldır bi 10 dakka sonra 50 kişi daha çek 80 olsun vs böyle devam et
![]()
ban felan yok hocam ama kalkıpta tek seferde serice 100 beğeni yaparsan yersin banıara ara 9 kredi yap bi 30 kişi gelsin sonra yayından kaldır bi 10 dakka sonra 50 kişi daha çek 80 olsun vs böyle devam et
![]()
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Eğer reklamların aktif olduğu bir videoda izlenme yada abone kasma yaparsanız adsense banlanma olasılığı çok yüksek oluyor. Bu şekilde abone yada izlenme kasıp banlanan çok kişi var.
hocam ben para kazanma ile ilgili birşeyden sözetmedim farkındaysanız bunu ilk olarak adsense ile ilişkilendirmediğim hesabımda yaptım kanal kapatılmadı...
ilişkilendirdiğim hesabımdada yaptım (reklamlar kapalı) en az bi 90 beğeni kasmışımdır video başına..
hayla ayaktayız (kanalım ve ben)
Addmefast ın kullanılacak en güzel kısmı facebook sayfası yada twit bence en azından sakıncası yok kolaylıkla takipçi alıyorsunuz
Mesela addmefast kullanarak kaç k sayfa kasılır facebookta.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.