Sizce Bitcoin Alma Vakimi?

Chef55

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ramazanda 1300 1400 liralardaydı su anda 750 lira seviylerinde kenarda birikmiş on oniki bin liram var sizce btc alsam kar elde edebilirmiyim ? kısa bir süre içinde değil 1 yıl filan bekliyebilirim ;yorum öneri yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .

Tam bilmiyorum ama o iş biraz riskli . Düzgünce araştırmadan kalkışmayın.

Arkadaşlar ramazanda 1300 1400 liralardaydı su anda 750 lira seviylerinde kenarda birikmiş on oniki bin liram var sizce btc alsam kar elde edebilirmiyim ? kısa bir süre içinde değil 1 yıl filan bekliyebilirim ;yorum öneri yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .
Garantiye oyna derim altin en iyisi şuanda.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garantiye oyna derim altin en iyisi şuanda.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanmıyorum hocam altın ın kazandıracağını altın kısa sürde ölü yatırımdır herkez öle der.Şİmdi 140 liradan çeyrek alsam çyrek fiyatı 147 liraya çıkacakki ben bozdurukn 140 a bozduruyum. Bir köşeye atıp 10 15 yıl bekleyecek kadar uzun süreli yatırım yapamam :(

Bence hiç riske atma paranı bu coinlere güven olmaz.

Sanmıyorum hocam altın ın kazandıracağını altın kısa sürde ölü yatırımdır herkez öle der.Şİmdi 140 liradan çeyrek alsam çyrek fiyatı 147 liraya çıkacakki ben bozdurukn 140 a bozduruyum. Bir köşeye atıp 10 15 yıl bekleyecek kadar uzun süreli yatırım yapamam :(

elinle tuttuktan sonra hiçbişey ölü değil btc çok sakat hocam hesap patlamaları felan cok oldu btc nin geleceğini kimse kestiremez ben 2.000 ken alıyım diyodum 500 tl lik ertesi gün 2.200 oluyodu ama riske giremiyo işte insan :) eğer 10 12 bin tl bana fazla diyosan şansını dene:)

Bana kalırsa biraz daha bekle derim yılbaşına kadar gerçi gerçek şu ki bitcoin hakkında kimse ne olacağını tam kestiremez, çin piyasanın 3/4üne hakim durumda gibi gözüküyor, çin ne derse o oluyor, geçen amazonda bitcoin kabul edecek dediler sonra fos çıktı falan ama piyasa ne beklediğim gibi heyecanlandı ne de beklediğim kadar panik oldu. ama Çin hükümeti en ufak açıklama yaptı mı gör sen o zaman şamatayı :), bitcointalkta dönen muhabbetleri iyi takip etmek lazım. (geçen sene bu zamanlar hatırlıyorum sürekli yükseliyordu en son 1000 doları görmüştü mal gibi 1400e çıkacak dediler de bekledim şimdi aldığım fiyatlarda :) )
not: bu arada artık bitcoinde altına benzemeye başladı ben olsam altcoinlere yönelirdim ancak sıkı takip etmeniz gerekiyor.

Siteye şöyle bir bakim dedim de şöyle bir haber var .

Video yerleştirmek telif hakkı ihlali mi?

Avrupa Birliği Adalet Mahkemesi bu hafta çok önemli bir karar açıkladı. Mahkeme, kaynak video izin alınmadan yüklense bile telifli videoların yerleştirilmesinin telif hakkı ihlali olmadığına karar verdi.

Devamı

Artık telif olayı olmayacak sanırım , tam konu hakkında bilgi yok ama sitede.

Bana kalırsa biraz daha bekle derim yılbaşına kadar gerçi gerçek şu ki bitcoin hakkında kimse ne olacağını tam kestiremez, çin piyasanın 3/4üne hakim durumda gibi gözüküyor, çin ne derse o oluyor, geçen amazonda bitcoin kabul edecek dediler sonra fos çıktı falan ama piyasa ne beklediğim gibi heyecanlandı ne de beklediğim kadar panik oldu. ama Çin hükümeti en ufak açıklama yaptı mı gör sen o zaman şamatayı :), bitcointalkta dönen muhabbetleri iyi takip etmek lazım. (geçen sene bu zamanlar hatırlıyorum sürekli yükseliyordu en son 1000 doları görmüştü mal gibi 1400e çıkacak dediler de bekledim şimdi aldığım fiyatlarda :) )
not: bu arada artık bitcoinde altına benzemeye başladı ben olsam altcoinlere yönelirdim ancak sıkı takip etmeniz gerekiyor.
Çin blirliyor piyasasını çin yarın acıklama yapsa ebay alibaba vs artık sadece btc ile alışveris yapacak diye sence fiyatı ne olur btc nin? Çin bence ben abd dolarıyla iş yapmıyorum arık bende dolar geçerli değil dese amarika sallanır :)Amarika merkez bankasından fazla çin merkez bankasında dolar rezervi var :) Çin Çin Çin :)

Kazanmak için mecbur risk alacağız hocam ; ddiğin gibi bugun 750 lira olan btc yarın 50 lirada olabilir; hisse seneti alım satımına dvam ediyim diyorum ama ama iş sebebinden takip edemiyorum :S

Orası öyle tabi risk almak gerekli. Konuyla ilgili sayfalara felan bak yorumlar vardır düşüş artış beklentisiyle ilgili, iyi araştırmadan girme derim.

Çin blirliyor piyasasını çin yarın acıklama yapsa ebay alibaba vs artık sadece btc ile alışveris yapacak diye sence fiyatı ne olur btc nin? Çin bence ben abd dolarıyla iş yapmıyorum arık bende dolar geçerli değil dese amarika sallanır :)Amarika merkez bankasından fazla çin merkez bankasında dolar rezervi var :) Çin Çin Çin :)
öyle bi şey olsa çarşı karışır hocam :) keşke olsa da izmirde yalı alsam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri