Arkadaslar Merhaba Ne Yapsam Ne Etsemde 3-5 Birşey Kazansam Diye Konular Açıyorum Acılmıs Konuları Takıp Edıyorum Vs. Vs. Bu Oyun Oynayarak ÖZgün Olma İşi En Basitlerden Birisi Fakat Pawdiepie Daki Sistem Çok SAğlam Ağır Oyunları Bıle Hem Ekran Kaydı Hemde Webcam Kaydı Yaparak Takılmadan OYnuyo Benım Sistemım Malesef O KAdar İyi Değil Aklıma Şöyle Birşey Geldi Eski Oyunları Indırsem SAdece Ekran Kaydı Yaparak Ve Konusarak Oynasam Hatta Pc Kasmasın Dıye Konusmayı Telefona Bıle Yapabılırım Daha Sonra Birlestirirken Ustune Atarım Böyle Böyle Eğlenceli Videolar Oluştursam Yeni Bir Bilgisayar Alıcak Kadar Para KAzanabılırmıyım 3000tl lik bilgisayar bana fazlasıyla yeter i7 li 8gb ram li 2-4 gb ekran kartlı pc alabılırım ve daha kalıtelı işler çıkartabılırım kanala güzel kapak resimleri profil resimleri koysam sizce birşeyler başarabılırmıyım ?
Not : Bu Arada Ekran Kaydı Hangı Programla Yapayım ? Fraps ı Yukledım Kısa Süre Çekıp Duruyo Anlamadım Giti
Not : Bu Arada Ekran Kaydı Hangı Programla Yapayım ? Fraps ı Yukledım Kısa Süre Çekıp Duruyo Anlamadım Giti
Son düzenleme: