Sizce bu düşüşün sebebi ne olabilir.

• Kullanıcı serhat67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

serhat67

Kayıtlı Üye
Hayırlı geceler,

13 aralık 2020'de açtığım kanalım son 5 gündür görüntülenme de büyük bir düşüş yaşıyor. Aşağıdaki son 30 günlük istatistik raporuna bakabilirsiniz. Ayrıca kanalıma ait videoların ve kanalımın youtube aramalarında da çıkmadığını görüyorum. Herhangi bir şekilde spam yapmıyorum. Videolar ürün tanıtım ile ilgili editlenen videolardır. Sizce sorun ne olmuş olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

Şahsi görüşüm shadow ban diye birşey olduğu YouTube da.
Ama geçenlerde Twitter'da birisi aynı sorunu olduğunu aramalarda çıkmadığını shadow ban yediğini söyledi teamyoutube cevabida asla shadow ban yapmıyoruz kanal başlıklarının oturması aranmalarda çıkması zaman alabiliyor vs bla bla bla tarzı birşeyler söyledi ama bence shadow bam kesinlikle var algoritma da.

Ama geçenlerde Twitter'da birisi aynı sorunu olduğunu aramalarda çıkmadığını shadow ban yediğini söyledi teamyoutube cevabida asla shadow ban yapmıyoruz kanal başlıklarının oturması aranmalarda çıkması zaman alabiliyor vs bla bla bla tarzı birşeyler söyledi ama bence shadow bam kesinlikle var algoritma da.

Evet bu durum mantıklı geliyor. Çünkü baya baya toplam 50k görüntülenmeye ulaşmış videolarımdan biri youtube arama da çıkmıyor. Bende biraz araştırdım da ihlalden bahsedilmiş. Günde 1 video atıp çıkıyorum ki uzun zamandır bu şekilde çalışıyorum zaten. Enteresan bir durum. İnceleme için talepte bulunsam çözüm olur mu ki.

Bence Twitter'dan teamyoutube ulaşın hızlı dönüş yapıyorlar ztn.

Hayırlı geceler,

13 aralık 2020'de açtığım kanalım son 5 gündür görüntülenme de büyük bir düşüş yaşıyor. Aşağıdaki son 30 günlük istatistik raporuna bakabilirsiniz. Ayrıca kanalıma ait videoların ve kanalımın youtube aramalarında da çıkmadığını görüyorum. Herhangi bir şekilde spam yapmıyorum. Videolar ürün tanıtım ile ilgili editlenen videolardır. Sizce sorun ne olmuş olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu ay içerisinde birçok kisi izlenimler düştü güncelleme olabilir

Kesinlikle katılıyorum

Hayırlı geceler,

Hocam trafik arama mı önerilen videolar mı? Eğer önerilen trafiğiyse endişelenmeyin tekrar yerine yükselecektir.

nereden gelen trafik kesildi önemli olan o.. fikir verebilir.

Hocam trafik arama mı önerilen videolar mı? Eğer önerilen trafiğiyse endişelenmeyin tekrar yerine yükselecektir.

Siz bu şekilde yazınca detaylı bir çizgi grafiğine bakayım dedim. Önerilen video istatistiği düşmüş. Bugün düşüşün 5. günüdeyim. Zaman alıyor mu düzelmesi.

Önerilenler ise sorun yok hocam endişlenmeyin
Arama ise sıkıntı vardı

Siz bu şekilde yazınca detaylı bir çizgi grafiğine bakayım dedim. Önerilen video istatistiği düşmüş. Bugün düşüşün 5. günüdeyim. Zaman alıyor mu düzelmesi.

1 ay içerisinde tekrar yükselecektir bu süreçte youtube aramadan ve göz atmadan çok düşükte olsa biraz hit gelmesi önemlidir. Endişelenmeyin :)

Son düzenleme:
benimde kanallarımda düşüş var 2 aydır son 48 300 bin ile 550 bin arası gidip geliyordu son 1 haftadır 200 bini aşamadı umarım yakın zamanda eski haline döner

benimde kanallarımda düşüş var 2 aydır son 48 300 bin ile 550 bin arası gidip geliyordu son 1 haftadır 200 bini aşamadı umarım yakın zamanda eski haline döner

Gelişmiş Mod kısmından trafik kaynağı bölümüne baktınız mı. Yukarıda arkadaşların dediği istatistikte düşüş varsa sorun yokmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri