Sizce bu fiyata bu laptop alınır mı?

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Laptop/Dizüstü Bilgisayarlar
Paran bolsa alınır ama aynı özelliklerde daha düşük fiyatlarada var

SSD takma konusunda sorun yok kendim alır takarım 250tl lik ssd yi pc ile alınca en az 500tl yazıyorlar.

aynı özelliklerde daha düşük fiyata hp ve acer hariç zor bulursun onlara da para vermeni tavsiye etmem

laptop zorunlu değilse masaüstü tavsiye ederim hocam. ayrıca vatanda pahalı. aynı bilgisayarın modelini google'de arat en az 500-800 tl daha ucuza bulursun

SSD takma konusunda sorun yok kendim alır takarım 250tl lik ssd yi pc ile alınca en az 500tl yazıyorlar.

laptopa sonradan ssd takmak biraz sıkıntı hocam

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:34 ----------

Asus X550VX-DM254DC Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / 3.5GHz 4GB Fiyatı

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

Asus X550VX-DM277DC Core i7-6700HQ 4GB 1TB GTX950M 2GB 15.6" Full HD FreeDos | sanalmarketim

---------- Spam Engelliyici 15:38 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

Asus X550vx-dm324d I7-6700hq 8gb 1tb 4gb Gtx950m 15.6 Freedos - n11.com

bu bilgisayarın 850m versiyonunu tam 2 yıl once 3.3k fiyata almıştım sen düşün

Monsterin çift soğutma sistemli laptoplarına bak derim hem daha iyiler

Hocam x550vx serisinde ısınma sorunu var hocam kronik bi sikinti i7 HQ olmasına rağmen bazı oyunlarda kasa yapabiliyor bende bu pc düşünüyordum benden önce komşum pc önerisi istedi aldık bunu ama sevemedim açıkçası.

Bu bütçeler size uygunsa hp nin SSD slotu olan yada msi in SSD slotu olanları tavsiye ederim. HDD Candy kullanan biri olarak hiç de sağlıklı olmuyor Bilginize zaten SSD yi Candy den takınca performansı yarım oluyor o yüzden SSD yi normal takip diğer harddisk i Candy ye takmak gerekiyor.

Hepsi burada da hp bi model var 3299 tl 3000 e satıyorlar yada msi bakabilirsin SSD m2 slotu olanlar var

Bu özellikte laptoplar ne ara bu kadar yükseldi fiyatları ya :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri