Bilgisayar parçalarındanda pek anladığım söylenemez .tavsiye modeliniz varsa direkt link alayım lütfen
iPad'dan gönderildi .
Üste yazdım hocam isterseniz bakın bir modele
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilgisayar parçalarındanda pek anladığım söylenemez .tavsiye modeliniz varsa direkt link alayım lütfen
iPad'dan gönderildi .
Yok aslında çok hoşuma gitti.senelerdir asus kullanıyorum,yeni evimde fiber olmadığı için uzun ve acele render yapmayacağım.toshiba denk geldi diye sordum çokta meraklı değilim.asus iyi gibi görünüyor.monsterlara baktım ama 7-8 bin vermek çok gelir bana.
iPad'dan gönderildi .
O zaman direk sizin bütçe aralığınızda ve o baktığınızdan daha iyi bir model önereyim : MONSTER[emoji768] TULPAR T7 V2.3 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
Bu arada monster çalışanı falan değilim bende onlardan laptop aldım tecrübemi paylaşmak istedim sadeceYerli bir marka istanbulda yaşıyorsanız kadıköy'de focus bilgisayara uğramanızı öneririm. Laptop almadan önce 1 saat oyun oynamıştık oradaki laptoplarla
Çok ilgililer ve garanti olarak sizi kısıtlamıyorlar. Laptopu matkapla delip fan ekleseniz bile garantinizi bozmuyorlar.. Ayrıca ilerde upgrade yapmak isterseniz de yardımcı oluyorlar. Ekran kartı değişimi vs.
Bunların markası mı monster.özellikleri hakikaten adı gibi hayvanibu Arads 5-6kya kadar çıkabilirim fiyatta.
iPad'dan gönderildi .
arkadaşlar monstera bulaşmayın üzerine parada verseler almam. satış sonrası hizmet sıfır, teknik servis sıfır, sadece bilgisayarı satana kadar müşteri memnun. ürünü satın almak için bile parayı yatıryorsunuz 3 gün sonra teslim edeceğiz, 1 hafta sonra teslim ediyoruz. bugün teslim edeceğiz bir bakıyorsun 15 gün sonra binbir zahmetle 50km ötede bir yerden kendin gidip teslim alıyorsun.tam bir fiyasko.
eski bir MSI kullanıcısı olarak önerim msi olacaktır. eğer grafik tasarım 3D Smax ve çizim düşünüyorsanda MAC uygundur.
Aldığım notebook da ölü pixel vardı cihazı ***ürdüm 2-3 saat içinde değiştirildi aldım eve ***ürdüm. Aynı gün içinde tamir hangi markada var ? Haklısın teslimat işi sıkıntı olabilir. Ben ek ücret ödeyip hemen teslim seçeneği ile almıştım..
birebir değişimi monsteri bırak hp bile yapıyor hocam tüketici hakları diye birşey var. aldığınız monsterdan şöyle garantisi bitmeye yakın bir sorun çıkarsa (ki inşallah çıkmaz)adamların gerçek yüzünü anlıyorsun. size iyi davranmışlar zaman geçtikce sizde onları tanıyacaksınız ne deyim başka
ekran kartı çok iyi ama diğer özellikleri nerdeyse standart
şu cihaz çok daha mantıklı
http://www.kliksa.com/urun/asus-n550jv-cn240h-intel-core-i7-4700hq-notebook/901908995
O cihaz 15.6 inch olduğundan çok daha uygun olabilir mi ?
2.5 milyara bile o bilgisayardan daha hızlı pc bulabilirim size. (Aynı ağırlıkta)
Toshibanın ekranı 15 olsa 3000 liraya mı satılacaktı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.