Sizce bu normal mi?

İzlenmeler ve tıklanmalar düşük. Zamanında benim de öyleydi izlenmeler artınca haliyle tıklanmalar da artıyor zamanla kazanırsın dert etme.

İzlenmeler ve tıklanmalar düşük. Zamanında benim de öyleydi izlenmeler artınca haliyle tıklanmalar da artıyor zamanla kazanırsın dert etme.

Zaten önceden adsense'de bir kanalım vardı günlük 2 haneli getirisi oluyordu. İzlenmeleri iyiydi onun. Bu kanalı 2 gün önce açtım. 2 video var içinde ama bu to çok düşük geldi bana. Bugün 300 görüntülenme 0 tık şu ana kadar.

Zaten önceden adsense'de bir kanalım vardı günlük 2 haneli getirisi oluyordu. İzlenmeleri iyiydi onun. Bu kanalı 2 gün önce açtım. 2 video var içinde ama bu to çok düşük geldi bana. Bugün 300 görüntülenme 0 tık şu ana kadar.

Benim de 1200 izlenme 6 tık var noluyo bu millete tıklayın lan :D

ne to su ne tbm si bu kadar düşük izlenimde to ve tbm anlaşılmaz önce bir 10-15k izlenim al benim ilk açtığım adsenselerde b öyleydi reklamlar oturunca artışı görürsün.Ama gelişmemiş ülke çalışıyorsan çok bir şey değişmez

ne to su ne tbm si bu kadar düşük izlenimde to ve tbm anlaşılmaz önce bir 10-15k izlenim al benim ilk açtığım adsenselerde b öyleydi reklamlar oturunca artışı görürsün.Ama gelişmemiş ülke çalışıyorsan çok bir şey değişmez

Türkçe içerik çalışıyorum. Kapanan kanalım da Türkçe içerikti ve iyi getirisi vardı. Saol önerin için :D

Türkiyede Reklamı Çocuklara yemek yesinler diye izlettiklerinden sizin reklamlar çok ilgi çekici olmuyor :) Boş bırakmamak lazım ama Yabancı Uzun daha iyi olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri