Sizce bu tabloda paramı alırmıyım?

Hasnicktir

Yasaklanmış
Web sitesi
cepportal.blogspot.com
Merhaba arkadaşlar, aralık ayında bir dizi kanalım vardı ve baya getirisi olan bir kanaldı. Aralık ayında yaklaşık 400 dolar kazandım. 3 ocakta focus filmden telif yedim ve o malum hileyi yaptılar kanalımın bağlantısını kesip tekrar bağladılar. Ben aralık ayına ait kazancımı almakta bile tedirginim altta verdiğim ekran görüntüleride gerçekten çok ilginç. bakın.

Telifi atan focus filme yalvarıp yakardım, onlarda ilk ve son olacak telifi geri çekme teminatında bulundular, ama 3 gün geçti telif hala duruyordu. bende geri bildirimin ekran fotosunu istedim altta;İ

eXdY8R.png

ve sonuç değişik bir telif awesomeness in telifi tutma yetkisi varmı bilmiyorum ama gerçekten hakkım yendi.
x9Gpdr.png

---------- Mesaj saat 14:30:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:13:53 civarında gönderildi. ----------

fikri olan?

Youtube ödemeni aweye yaparsa alırsın. Awelik bir durum yok ortada yani

tek telifte çıktı girdi yapmış adamlar daha ne awe lik durum olmayacak...
bizim şirket gibi her sene başında çık-gir:D

Herkese yaptılar hocam, ama awe yetkililerinin dediğine bakılırsa atılıp atılmamak önemli değil youtube ödeme yaparsa bizde yaparız şeklindeydi.Benimde atılıp geri alınan bir kanalım ödeme listesine almışlar, umudum var yani :)

Herkese yaptılar hocam, ama awe yetkililerinin dediğine bakılırsa atılıp atılmamak önemli değil youtube ödeme yaparsa bizde yaparız şeklindeydi.Benimde atılıp geri alınan bir kanalım ödeme listesine almışlar, umudum var yani :)
sen alırsın olan benim 130 dolara oldu tam sınıra geldim çıktı girdi yaptılar..
sınırı geçemedğimizden de kaldı paralar..

sen alırsın olan benim 130 dolara oldu tam sınıra geldim çıktı girdi yaptılar..
sınırı geçemedğimizden de kaldı paralar..

Alırsınız belki hocam siz söyleyin, ticket atın açıklayıcı bir şekilde sonuçta 130 dolar da olsa sizin kazandığınız para, öncelik vermeseler bile ödemek zorundalar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri