Sizce Bundan Sonra Nasıl Olacak! YT Spamın Gidişatı Hakkında Fikir Alışverişi

• Kullanıcı Captain Price
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Captain Price

Kayıtlı Üye
Aralık ayında kanal kapanmaları ilk başladığında, Ocakta düzeleceğini düşünmüştük ama malesef öyle olmadı

Yine fazla kesinti, kesinleşmeme sorunu için birçoğumuz 11 Ocağı adres gösterip , 11 Ocakta Kesinleşmelerde herşey belli olacak ve buna göre yeni çalışma sistemi belirlicez dedik, 11 Ocakta yine yüzde 90 civarında herkes sorun yaşadı, yüzde 10 luk kesimin şansı yaver gitti ve aralıkta fazla kesinti olan veya hiç kesinleşmeyen adsenseler kesinleşti

Yani artık şansımız yüzde 10'a mı kaldı, aynen yine çalışmaya devam mı edicez
Bir taraftan kanallar kapanıyor
Bir taraftan reklamlar doğru düzgün çıkmıyor
Bir taraftanda mevcut ayı izleyen sonraki ayda fazla kesinti veya kesinleşmeme sorununa maruz kalabilirz

Tüm bunlara rağmen yine çalışmaya devam mı ediceksiniz, YTPara ailesinin bundan sonraki hedefleri stratejileri nedir,

30 Gün Çalışıcaz, uğraşıp didinicez ama karşılığında hiçbirşey alamıcaz, nereye kadar buna katlanıcaz

Veya Sizce Harvard mühendislerinin çalıştığı Google gibi Milyar dolarlık bir şirkette hata payı söz konusu olabilir mi,

Bence bittik. Şahsen kanal yapmıyorum, zaten bağlı kanallarda patır patır gidiyor. Bence bitti youtube sizi bilemem

Çalışıyoruzda Kazanç Yokki... Ben şuan herşeyi bıraktım ..
izliyorum ne olacak 10 bin görüntülemeye 1,80 dolar veriyor ESKİDEN 100 TL YE YAKINDI.. BÜTÜN ADSENSELERDE AYNI DURUM..

şaşırmadım nedense hiç şaşırtmıyorsun beni be captan

adsensede raporda
4,868 sayfa görüntüleme 643 tıklama diyor 67 tl yazmış
10.460 görünjtüleme 397 tıklama 53 tl yazmış
5,701 görüntüleme 27 tıklama 4 tl yazmış aşırı saçma şekilde işliyor youtubun kafası güzel ayılmasını bekliyor bir süre daha gider rakip yok şuan kendince ama rakipler oluşacak o zaman görecem yt yi son gülen iyi gülermiş :D

abi ocak ayındayız tabiki reklamlarda böyle düşme olacak. 2 ay dinlenin tekrar başlayın

Bir şey merak ediyorum yt to yt mi,yapıyorsunuz

Önce kendimize güzel bir gerçek iş bulacağız sonra işten gelince akşamları keyfine youtube çalışacağız.
Büyük yatırım yapmayacağız VDS.ler, kanallar, botlar vs. küçük yatırımlarla az ama öz kazanmaya çalışacağız.
En önemliside bu işe güvenip borca girmeyeceğiz gelirse bizimdir gelmezse de lanet olsun youtube sana modelini işleyeceğiz.

Bu arada biz çekilirsek piyasa Vietnamlılara kalacak :(

adsensede raporda
4,868 sayfa görüntüleme 643 tıklama diyor 67 tl yazmış
10.460 görünjtüleme 397 tıklama 53 tl yazmış
5,701 görüntüleme 27 tıklama 4 tl yazmış aşırı saçma şekilde işliyor youtubun kafası güzel ayılmasını bekliyor bir süre daha gider rakip yok şuan kendince ama rakipler oluşacak o zaman görecem yt yi son gülen iyi gülermiş :D

Eski Adsensemde Kazançlar Aynıydı.. Yeni yapılan Kanallarda Böyle..
Tabi şimdi eski kanalda yok onlarda kapandı Tertemiz..

Önce kendimize güzel bir gerçek iş bulacağız sonra işten gelince akşamları keyfine youtube çalışacağız.
Büyük yatırım yapmayacağız VDS.ler, kanallar, botlar vs. küçük yatırımlarla az ama öz kazanmaya çalışacağız.
En önemliside bu işe güvenip borca girmeyeceğiz gelirse bizimdir gelmezse de lanet olsun youtube sana modelini işleyeceğiz.

Bu arada biz çekilirsek piyasa Vietnamlılara kalacak :(

dediğini yapıyorum gündüğzleri normal işimde çalışıyorum akşamları evde yt yapıyorum :) sadece vds paraları biraz mail paraları o kadar başka bi harcama yapmıyorum ufaktan yine aylık tahmini 300 harcıyorumdur yt ye

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:44 ----------

Eski Adsensemde Kazançlar Aynıydı.. Yeni yapılan Kanallarda Böyle..
Tabi şimdi eski kanalda yok onlarda kapandı Tertemiz..
bu kanal 3 aylık kanal bakalım bekliyorum inş düzelir

İzlenme tavan kazanç yok kazanç ama herkes sessizliğe bürünmüş. Bu sorunu herkes yaşıyor da bezdikleri için mi susuyor yoksa sorun morun yok kazanmaya devam mı ediyolar anlamış değilim.
Şubat da düzelir diyenleri de anlamıyorum kanalı bağladığın gün sayıyor standart kazanç geliyor fazlasıyla ama ertesi gün hop tık 5 e düşüyor. Bunun şubatta düzelmesiyle ne alakası var.

İzlenme tavan kazanç yok kazanç ama herkes sessizliğe bürünmüş. Bu sorunu herkes yaşıyor da bezdikleri için mi susuyor yoksa sorun morun yok kazanmaya devam mı ediyolar anlamış değilim.
Şubat da düzelir diyenleri de anlamıyorum kanalı bağladığın gün sayıyor standart kazanç geliyor fazlasıyla ama ertesi gün hop tık 5 e düşüyor. Bunun şubatta düzelmesiyle ne alakası var.

Bence herkeste var Ama ne olacağı Hakkında fikirleri yok Bizim gibi ...
Eski kanallarda Kazançlar eskiye göre aynıydı Onlarıda hep kapadı ..

sorun reklamların çıkması değilki, keşke sadece reklam sorunumuz olsa

kanallar hala kapanmaya devam ediyor, şubatta yine fazla kesinti kesinleşmeme olabilir,

bu konu şubatta açılmalıydı o zaman, 2 aylık birden kesinleşenler var şubatta her şey daha net belli olabilir.

Bence hiç bir zaman Spam bitmez çünkü onlarında işine geliyordur bence. Ancak daha da zorlaşacaktır. Hazır kazanç sağlıyor iken güzel kelimelerde kısa yeni domain uzantılarından edinin 1-2 web sitesi oluşturmaya bakın. Domainde ne içerikte açacaksanız o kelime geçsin. Özgün makale ile besleyin, 3 ay sonra kaliteli sitelerden bir kaç link satın alın(Abartmayın). Çünkü kazanamaz duruma geldiğinizde yerinizde sayarsınız. Biraz maliyet şart..

Uzantılar; info,nu,top,mobi,eu,in,be,io,site,la,club,xyz

Bence düzelecek, ama bazı şeylerin eskisi gibi olmayacagı kesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri