Sizce Bunlardan Hangisi?

• Kullanıcı Nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Nihat

Kayıtlı Üye
Türk izleyicisine yönelik günlük sunulan bir videoda bu etiketlerden hangisi kullanırdınız?

Arkadaşlar bırılerı rekabetı duşuk bırılerı yuksek olması gerekıyor dıye ben hep muallakta kaldım..Bu aylık aranma yuksek rekabetı de dusuk mu olacak yuksek mı bu konuda tam bır acıklama getırmek mumkun mudur..

Arkadaşlar bırılerı rekabetı duşuk bırılerı yuksek olması gerekıyor dıye ben hep muallakta kaldım..Bu aylık aranma yuksek rekabetı de dusuk mu olacak yuksek mı bu konuda tam bır acıklama getırmek mumkun mudur..

Adwors kullanicisi olarak rekabet yuksek ne demek anlatiyim bilen bilir bilmeyene bilgi olur...

Rekabeti yuksek kelimeler yayinci ile alakali degil ki bizlerle alakali yayin verenlerle, rekabeti yuksek olan kelimede reklamda var demektir. ben boyle biliyorum herkesin bildigi kendine dogrudur. yanlis ise direk yanlis biliyorsun diye degilde aciklamali anlatilirsa bizde ogrenmis oluruz.

yani neden rekabeti dusuk kelimeler ? yada niye rekabeti buyuk kelimeler ?

ben rekabeti yuksek olan kelimeleri secerdim diyorum cun ki onlarda reklam olacagini dusunuyorum.!!!

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

Sanırım en doğrusu berat06 ustanın önerdiği gibi olması gerekiyor.

hiç birini
adsensede tbm kaç olmasını istiyosun mesele bu
0.50 olmasını istiyosan 10 dolarlık tbm si olan kelimelerden anca 0.50 gelebilir
tbm 1 dolar olmasını istiyosan 20 dolarlık tbm si olan kelimeler bul

10 dolarlık tbm lik kelimeden adsenseye 0.50 tbm yansıyor
12 dolarlık tbm lik kelimeden adsenseye 0.60 tbm yansyor
14 dolarlık tbm lik kelimeden adsenseye 0.70 tbm yansıyor
16 dolarlık tbm lik kelimeden adsenseye 0.80 tbm yansıyor
18 dolarlık tbm lik kelimeden adsenseye 0.90 tbm yansıyor
20 dolarlık tbm lik kelimeden adsenseye 1 $ tbm yansıyor
..... şeklinde uzatabilirsin
mantığını anlaman için yazdım
adwors kelime aracında yazılan 1 dolarlık tbm lik kelimeden adsenseye 10 cent bile gelmez

Bunların tbm si düşük pek çalışmanı önermem üzerinde

videonun içeriği ile alakalı olması şart mı peki arkadaşlar?
[MENTION=832]furkan[/MENTION]
Teşekkürler

videonun içeriği ile alakalı olması şart mı peki arkadaşlar?

20€ - 30€ arası etikler buldum ama etiketler yükledıgım videolarla alakalı değil, bunları kullanmam mantıklı olurmu sizce arkadaşlar?

furkan genel anlamada dogru söylüyorsunda etiket nekadar fazla girersen tbm okadar düşer az ve alakalı etiket alakasız etiket izlenime yarar lafım yok ama sonuçta az etiket yüksek tbm mesala 5 alakalı 3alakasız olabilir,önemli olan nick işinde olabildigince yüksek tbm için olabildigince az etiket

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri