Sizce devam etmelimiyim ?

HITNRUN

Kayıtlı Üye
Facebookta bir sayfa actim ve modifiyeli arac fotograf video paylasimlari yaparak uye kasiyorum. Amacim belirli bir kitle olusturmak ve arada attigim youtube videolari ile izlenim alarak para kazanmak. Sizce mantikli mi cunku uye kasmak zahmetli bir is sonuc alabilirmiyim?

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şansını dene,denemeden bilemezsin. ama bence genel konualra yonel.. o dedıgın sayfada ziyaretçi sayın kaç olur ? am akomık video kedi köpekler gibi sayfada ziyaretçin kaç olur ?? şans ve karar senın tabı bol şans

sıfırdan bi sayfa açıp,para kazandıracak hale getirmek uzun süreli bir plan.3-5 gün yada 1 ay sonra bu işte para yok diye kapatacaksanız hiç girmeyin derim.ama sabrederim,uzun soluklu bir iş oldugunu biliyorum ve bu uzun yolculuga hazırım diyorsan devam et derim.sosyal medya bizim için önemli bir etken...

hocam internetten para kazanamayını dövmek lazım aslında o kadar çeşit var o kadar sosyal ağ paylaşım siteleri var çok az kişi bunları kullanıyor daha demin arkadaşın birisi konu açmıştı adsenseye ilk başladığımda 5$-10$ günde kazanıyordum. Adamlar konsere gidiyor videoları youtube'a etiket koymadan o anı ölümsüzleştirmek için koyuyorlar bende o videoları kendi kanalıma çekiyorum diyordu şahsen bunu çok fazla düşünen kişi yoktur ama adamın aklına gelmiş youtubeden para kazanmak istiyorsak biraz saksıyı çalıştırmak gerek.Facebook'ta olsun Twitter'da olsun günde 50-60 tl kazanabilirsiniz tabi birazcık fazla kitleye hitap etmeniz gerekiyor.Bunu da 30-35 tl ye halledebilirsiniz.30-35 tl yi verdikten sonra o 30-35 tl nin günde 2 katını alırsınız. Sadece biraz yaratıcı olmak gerek :)

Facebookta bir sayfa actim ve modifiyeli arac fotograf video paylasimlari yaparak uye kasiyorum. Amacim belirli bir kitle olusturmak ve arada attigim youtube videolari ile izlenim alarak para kazanmak. Sizce mantikli mi cunku uye kasmak zahmetli bir is sonuc alabilirmiyim?

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sayfa acmada sayfal al bence üstad 6 ayda kat edeceğin yolu 6 gunde katedersin

araba tutkusu olan insanları az olsada tanıırım cok bagımlı oluyorlar bence şu anda sabret belirli bir kitleye ulaştıgın zaman adamlar herşeyi paylaşıyor mesela bir video attın adam hemen izliyor paylaşıyor anlatmak istedigim kitlesi cok kuvvetli bir kitle o araba katogorisinin sabet sabreden derviş muradına ermiş

Tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürler, sabır ve devam bakalım hayırlısı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri