Sizce Devam Etmelimiyiz?

Bu sekilde yapilacak calismalarda, sanatcidan cok yanindaki dikkat etmelidir; Yorumlanan parcaya nekadar yaklasirsa, ne kadar ayni ton ve ritmi yakalarsa eslesen riski de o kadar artar;

Size benden kucuk bir tûyo :)

Calarken parcanin uygun bir yerinde calmayi kessin; (kisa bir sureligine ) ve son okudugu iki yada dôrt satiri siir seklinde ( ama birine konusur gibi) soylesin; sonra bir es alip ( fiziki es yani; sôyle bir elini kaldirip indirsin mesela) ve kaldigi yerden devam etsin;

son söylediğiniz ne işe yarıyacakki hocam anlamadım :/

hocam böyle bir videodan eşleşen telif vs gelme ihtimali 0 bana göre.
Ayrıca ben çok beğendim bence devam etmelisiniz. Bu tür videolarda pek aranmaz ama 720 p hd şart.
Bence kesinlikle üstüne düşün.

örn;
Rukiye Aykanat - Kale Türküsü - YouTube

202 like 6 dislike. buda başarılı. :)

biraz daha samimi söylemesini tavsiye ediyorum. bence devam edilmeli.

telif hakkı zor olur.hele ki youtube da bu parça kendi yorumum diye bir seçenek varken.bence elinizde çok iyi bir fırsat var.Değerlendirmesini bilirseniz tabi..

Biraz daha samimi olsun, metronoma biraz daha dikkat etsin.

Sesi de çok güzel. Devam başarılar.

o kanalı kapatın düzgün bi kanal ismiyle çalışın. hak sahibi telif atmadıkça sıkıntı yaşamazsınız. başlıklarınızın sonuna ( Cover ) yazısını ekleyin

Hocam kesinlikle devam edin...Telif olayına gelince besteden yana bir sıkıntın olabilir sadece bunuda çoğu kez atlatırsın....Şimdi zamanım yok ama beste telifi nasıl aşılır onuda anlatırım inş tekrar düzenlerim mesajımıda.

Amatör müzik benim işim kardeş 17 binlik dev youtube hesabım var 2011 de açılmış toplam 4 milyona yakın islenimi var :)

ahmet babaya devam :)
sgüzel söylüyor tebrikler.
kendine güzel bi lakap da buldu mu tamamdır

abla çok ünlüymüşde hadi sabah bi şarkıyla uyandır bizi diye eline verilen gitarı
ama daha dün çok büyük bir konserden çıktım şimdi tekrar söylemek istemiyorum ama sizi kırmayayım tarzında söylemiş.

Bu tarz çok ağır kalmış Ahmet Kaya şarkısı seslendirmek kolay değil :) daha basit ve daha slow şarkılar tavsiye ederim

yorumlar için çokk teşekkürlerr haftaya 5 6 video çekip başlıyoruzz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri