Sizce doktara gitmeli miyim?

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün gece uyumaya çalışırken üzerime yukarıdan bişey atıldıgını hissettim elimle tutup aşağıya çektım daha sonra yatağın orta tarafı boyle biraz içine çöktü sonra gözümü kapattığımda renkli renkli şeyler geldi sonra biraz dikeldim kendıme geldım. Daha öncede bunun gibi bir kaç şey daha yaşamıştım geçen sene falan sizede oluyor mu bu tarz şeyler ne yapmalıyım? Bir psikoloğa gitmeli miyim?

Psikoloğa değil de psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim hocam. Bu gördüklerin yolda karşıya geçmeye çalışırken vs. gerçekleşirse örnekler çoğaltılabilir, kendine veya bir başkasına istemeden zarar verebilirsin.

Son düzenleme:
yorgunluk yok ama geç yatıyorum genellikle 3 4 civarı

evet hocam ortalama en az 4 5 saat pc başındayım

Ekrana çok bakmaktan dolayı olabiliyor göz seyrelmesi falanda oluyorsa ondan dolayıdır.Bir kaç gün ekrana bakmamaya çalış düzelir banada oluyor pc başından kalkmayınca

doktora gidilecek bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede görünün bir zararı olmaz sonuçta

Ekrana çok bakmaktan dolayı olabiliyor göz seyrelmesi falanda oluyorsa ondan dolayıdır.Bir kaç gün ekrana bakmamaya çalış düzelir banada oluyor pc başından kalkmayınca

tekrarlamaya devam ederse öyle yapacağım ama küçükken yaşadığım bir olaydan dolayı bu tarz şeyler yaşıyorum diye düşünüyorum.

Eğer aşırı rahatsız edici bir şey ise ve sürekli olarak tekrar ediyorsa gitmenizde fayda var.

en önemli şey kafa rahatlığı bence git kafan rahat eder sonucunu ogrenmıs olursun her işin başı sağlık

Hocam ben anlamadım şimdi siz tam olarak elinizle neyi tutub yatağın altına koyuyorsunuz ? :D bunları uykudamı gördünüz ?

yorgunluk yok ama geç yatıyorum genellikle 3 4 civarı

evet hocam ortalama en az 4 5 saat pc başındayım

Ben günde 15 saat pc başındayım henüz öyle bir şey yaşamadım. :D Aksiyonluymuş güzel şeyler boş ver gitme doktora. :p Artarsa gidersin.

Yattıgın yeri kontrol et ekmek ufagı vb kırıntılar varmı. yoksada yattıgın yeri yinede güzelce temizle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri