Sizce Forum Sitem ne kadar eder.

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Forumda kayıtlı 60 bin üye var ve günlük gelen kişi sayısı 500-1000 arası ama 1 yıldır hiç konu açılmıyor foruma

Buda diğer özellikleri:

vsudg.png

Ver forumu bana :D 1 ay sonra 50-60 milyara satar bölüşürüz :D

Anladım hocam teşekkürler başka yorumlarıda bekliyom

---------- Mesaj saat 18:44:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:43:11 civarında gönderildi. ----------

Ver forumu bana :D 1 ay sonra 50-60 milyara satar bölüşürüz :D

Sana moderatörlük verim para kazanacak duruma getir bölüşürüz :D

Öncelikle merhabalar,

60 bin üye kayıtlı foruma hiç konu açılmıyor? Üyelere konu açmak mı kapalı yoksa konu açılmıyordan kastınız sizin tarafınızdan mı açılmıyor? Ayrıca günlük 500 - 1 k gelen ziyaretçiden kaç kişi üye oluyor.

Forum tam olarak ne üzerine?
Eğer gerçekten sağlıklı doldurulmuş ise forumunuz güzel işler çıkartabilirsiniz sağlam bir ekip ile diye düşünüyorum..

Bir editör olarak forumlara sürekli işler yapmaktayım bu yüzden 60 k üyesi olup, 500 - 1 k hit pek denk gelmedim. Lakin tek anladığım üye olanları elinizde tutamamışsınız.

Evet çünki hocam hani sağlam konu açan yoktu forumda o yüzden hiç uğraşamadık yoksa konu açtığımız zamana 10-15 bin kişi geliyor günlük

Anladım hocam teşekkürler başka yorumlarıda bekliyom

---------- Mesaj saat 18:44:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:43:11 civarında gönderildi. ----------

Sana moderatörlük verim para kazanacak duruma getir bölüşürüz :D

kabul hocam. Mesaj atarsanız ciddi skypetan konuşalım :D

Evet çünki hocam hani sağlam konu açan yoktu forumda o yüzden hiç uğraşamadık yoksa konu açtığımız zamana 10-15 bin kişi geliyor günlük

O zaman sorunun cevabını kendiniz biliyorsunuz. :)

Güzel bir ekip oluşturun derim. Yani gerçekten güvendiğiniz bu işi bilen. Foruma zarar getirmeden en iyi şekilde sonuca götürebilecek kişiler ile çalışın.

Sizlere tavsiyem o kişilere adsense gelirinden pay verin. Bu şekilde herkes mutlu olur. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri