yok izledim ama ekranı büyütmeden açıya bakarak izledim ama en profesyonel hakemler bile tribünden bizim izlediğimiz gibi bakmıyorki oyunun içindeler adamlar.
yine belli ettin izlemediğini
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok izledim ama ekranı büyütmeden açıya bakarak izledim ama en profesyonel hakemler bile tribünden bizim izlediğimiz gibi bakmıyorki oyunun içindeler adamlar.
41 saniyelik videoyu ben izlerken kamera ile kendimimi çekeyim sana inandırmak için, ne istiyosun.yine belli ettin izlemediğini![]()
%100 gol top çizginin üzerinde %5 bile olsa gol
%100 gol top çizginin üzerinde %5 bile olsa gol
Hocam bu açıdan gol olup olmadığını değerlendirmek yanlış değil mi çizgi kamerasından bakmak gerekmiyor mu? bence bu açı yanıltabilir...Sen fazla PEs oynama kardeşöle bi dunbya yok bilgin olsun
Hocam bu açıdan gol olup olmadığını değerlendirmek yanlış değil mi çizgi kamerasından bakmak gerekmiyor mu? bence bu açı yanıltabilir...
sen öyle diyorsan öyledir üstad bize laf düşmezDostum ben açıyı tartışmıyorum gördüğümü sölüyrum...ama deidğinde olabilir...fakat görünen gol
sen öyle diyorsan öyledir üstad bize laf düşmez![]()
Sen fazla PEs oynama kardeşöle bi dunbya yok bilgin olsun
Bunu niye yazma geregi duydun? Zaten birileri yazmis senin ayni yaziyi tekrarlama amacin ne
İstedigim oyunuda oynarin sana sorucak degilim
Rahat ol genç kardşeim bişi demedik hemen diklenme yahu...tamam sensin....bişi demedik bursada kurallar öledir mutlaka...TFF ye msj atcam bu kuralıda senin deidğin gibi yapsınblar yeterki sen sakin ol kardeş.....
ayrıca konudaki tüm postları okucam diye bir zorunluluk yok bilgin olsun...
iyi çalışmalar
söz de hakemsin bursaya laf atıyorsun. futbolun katili hakemler !!!![]()
Aaaaah ah bu hakemler yokmu bunların hepsi aynı hepsi suçlu hepsi rakibi tuttu
Forvetin hiç suçu yok boş kaleye gol atamayıp dışarı vururken
Kalecinin hiç suçu yok elinden topu kaçırırken
ama hep hakemler suçlu bu ülkede malesef hep hakemler suçlu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.