Sizce Hangi Araç ?

youtub60

Kayıtlı Üye
BMW 3 Serisi 316i yoksa Seat Leon mu ? 40-50.000 tl bütçe. BMW 3 Serisi 316i 'nun dizeli yokmuş baktımda :) önerilere açığım başka serisi için

Aracın dizel olmasını istiyorum :) sürmesi daha kolay diye yakıt için değil.

bmw de i zaten benzinli oluyor 3.16d bakman lazım.

Araba tavsiyesi deilde sana söle söleyim Bmw Mercedes 0 ken sen binersin 2.el iken o sana biner :D Bmw den uzak dur 2.el alacaksan tavsiye sadece :D

Araba tavsiyesi deilde sana söle söleyim Bmw Mercedes 0 ken sen binersin 2.el iken o sana biner :D Bmw den uzak dur 2.el alacaksan tavsiye sadece :D

tecrübe üzerine kurulu bu hayatta sıkıntı yok :D zaten yılda bi felan üst model alabilirsem o şekil bişiler yapıcam yani sürekli kullanmayı düşünmüyorum

BMW üzerine değer koyar. ama seat araçlar pek 2 elleri değelenmiyor. Sıkıldığında aracı satıyorum başka bişe alıcam dersen bunu araştır derim.

Yedek parça malum bmw de daha fazla masraflı olur, km olarakda bmw daha kötü durumda olcaktır, her km biraz daha cepten çıkan para,bakım onarımdemek oluyo.

Yakıt olarakda bmw daha çok yakar kanısındayım.

Ama BMW bmw dir. seatta seat yani.

3.16i vardı 2011.Benzinlidir.İnanılmaz yakar haberin olsun.Ben arabaya hastaydım ama yakıtıyla baş edemeyince mecburen sattım.Bir kez kaza yaptım çok çok sağlam araçlardır bu arada :)

topaz mavisi diye geçen mavi renk arıyorum bakıyorum renk felan kilometre güzel bi bakıyom benzin lpg :D dizel arayışındayım acelem yok bakıcaz :) belki ömürlük binerim bellide olmaz
leon olursa beyaz renk olur oda ayrı mesele

bmdw ve seat karşılaşamaz bile.deseniz audi mi bmw mi derim ki tartışmaya açık ama cvabım ebediyen belli bmw :)
Not:Bmw alıpta modifiye yapmayın :D

bmdw ve seat karşılaşamaz bile.deseniz audi mi bmw mi derim ki tartışmaya açık ama cvabım ebediyen belli bmw :)
Not:Bmw alıpta modifiye yapmayın :D

modifiye niye yapmiyim en kötü bass sistemi ve farlar değişir orası kesinde :) jantlarda değişir :)

yok bea mavi rengin zaten kendine has bi şekli oluyor bmw de :)

bu arada arabanın yakıtını vergisini ve kaza yapma ihtimaline karşı nakit problemini düşünün hocam bu tip arabalar ytde güvenip alınacak şeyler değildir enim gözümde.Fakat sıkıntınız yoksa tabiki bmw derim geçerim :)

hocam o bahsettiğin paralara woswagen Polo öneririm.
*yakıt güzel tasarruflu
*araç oldukça sağlam ve performans alırsınız.
*araç değerini kaybetmez, kesinlikle 2 elde kıymetli daima ülkemizde alıcısı vardır
*yedek parça orta. çok ucuz/çok pahalı değil. Ortalarda hep
*yakıt masrafı orta,alt seviye normal
*zırtpırt sizi tamire götürmez, kalitelidir.
*Hem arabam olsun, cebimi yakmasın ama gezebileyim, hem güzeli olsun, hem spor olsun. hemde aile aracı olsun, Çok sıkıştımmı rahat ve kıymetinde satayım, aynı zamanda yatırımda yapmış olayım ekonomi açıdan diyorsan parana göre önerebilirim.Hayırlısı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri