Sizce hangi notebook oyun videoları çekeceğim

bu pc notebook ise benim bildiğim çoğu notebook'un ekran kartı anakarta gömülü geliyor hocam sonradan değiştiremiyorsun.(gömülüyse). Ram felan yükseltebilirsin

yok masaüstü bu exper hiç ısınma sorunu ile karşılaşmadım hatta 6 saatir açık hala buz gibi üşüyorum kasaya değince :D

bu 2 laptoplada oyun oynayamazsınız hocam oyun için laptop alacaksanız bütçeniz en az 2.5 3 olmalı

bu 2 laptoplada oyun oynayamazsınız hocam oyun için laptop alacaksanız bütçeniz en az 2.5 3 olmalı
Anladım hocam o halde şöyle sorayım bu pc ye neler eklemeliyim
KDvymv.png

:D ben laptop sandım :D
anladım hocam ne eklememi tavsiye edersiniz bu pc ye ? işlemciyide i5 yapmalımıyım ?

monsterı biri daha tavsiye etti fakat çevremden kime göstersem ilk kez duyuyorum tanınmış marka al sonra sorun yaşarsın diyorlar açıkçası benim de içime sığmıyor hani ün yapmış marka daha çok dikkat eder diye düşünüyorum

Kusura bakma da kim diyorsa cahilin önde gideni o adamlar tanınan marka diye git toshiba al misal paranı çöpe at. Yok öyle dünya tanınmış alacaksanda lenovo al dünyanın en büyük 3. bilgisayar üreticisi lenovo çok büyük yükseliş gösterdi ben lenovo z510 i7 kullanıyorum son derece memnunum beklenti yukarısında bir ürün. Ancak monster harika msi harika bunlar duyulmamış markalarda değil aslına bakarsan oyun bilgisayarı bütçen varsa bunlarıda incele ancak 2k dan fazla olmasın dersende alınabilecek model zaten belli z510

Lenovo ile ilgili bilgi ihtiyaç olursa yardımcı olmaya çalışırım örneğin şuana kadar 30 tane oyun oynadım en baş oyunlar dahil ama 3k bütçen varsa msi falanda incelemelisin veya lenovonun daha üst modelleri y510p gibi

Oyun için msi monster lenovo bir kaç tane daha var bunun için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri