sizce hangisi

Konuyu çözemedim.facebookta gereksiz abone kasan sayfaların paylaşımı olmuş :D 1 veya 2 önemli olan insan karakteri.. bi fotodan kimse bişey çıkaramaz

buna yaptığı işe giydiği kıyafete bakarak karar verilmez

Ne amelelik insanı adam yapar nede para insanda vicdan olmadıktan sonra...

2si hakkında da yorum yapmak olmaz. 2 side daha çocuk.

İkiside çocuk.1.çocukta 2.çocuğun ailesindeki lüx olsa 2.gibi olur.2.çocukta aynı 2. Gibi.yani burada kıyaslanacak bir durum yok.Allah kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını vermesin..

buna yaptığı işe giydiği kıyafete bakarak karar verilmez

Çok Haklısınız hocam

Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!

Mevlana Celaleddin Rumi

sözü aklıma geldi valla

---------- Spam Engelliyici 18:23 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

Konuyu çözemedim.facebookta gereksiz abone kasan sayfaların paylaşımı olmuş :D 1 veya 2 önemli olan insan karakteri.. bi fotodan kimse bişey çıkaramaz

güzel yorum için tşkler

İkiside adam olur.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu resme göre nasıl yargı yapılabilir ki kesinlikle yapılamaz. şimdi 1. çocuk ileride misal veriyorum tekniker olsun 2. çocuk da avukat olsun ikisi de adam olmuş demektir. ya da yine misal veriyorum ilk çocuk kaportacı da olsa adam olmuş olur yanlış tartışma konusu bence

canım kardeşim yaşın kaç senin böyle bir gereksiz karşılaştırma yapma gereği duyuyorsun adamlık dışardan belli olmaz ne gereksiz bi karşılaştırma bu ;)

İkisi de normal bir çocukluk geçirmediği için ikisinden de olmaz büyük ihtimal. Çocuklar oyun oynamalı.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri