sizce iphone nereden alınmalı?

hocam yüzlerce siparişim olmuştur şuana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım. oldu ki böyle bir sorun çıktı para iadesi yada yeni ürün mutlaka alırsınız. yani milleti korkutmaya hiç gerek yok:)

Benim de birsürü siparişim oldu şuana kadar böyle bir şey yaşamadım. Ancak bu noktada hepsiburadadan beklediğim anında para iadesi veya ürünü tekrar yollamasıydı. Zamanında araştırmıştım bu gibi durumlarda amazon anında ürün iadesini gerçekleştiriyor. Yani anlayacağınız bu hepsiburadanın kalitesizliğini gösteriyor. Tabi Türkiye'deki diğer sitelerde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.

Benim de birsürü siparişim oldu şuana kadar böyle bir şey yaşamadım. Ancak bu noktada hepsiburadadan beklediğim anında para iadesi veya ürünü tekrar yollamasıydı. Zamanında araştırmıştım bu gibi durumlarda amazon anında ürün iadesini gerçekleştiriyor. Yani anlayacağınız bu hepsiburadanın kalitesizliğini gösteriyor. Tabi Türkiye'deki diğer sitelerde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.
hocam malesef Türkiyde'ki tüm firmaların huyu böyle. ürün iade ediyorsun ödemeni en az 20 gün sonra yolluyorlar.

ben yurtdısından aldım vergısınıde gerı aldım ama ınternational garanti kaldırdı apple turkıye ıcın . Bu sebebten tr den almalısın apple sıtesınde fııyatları cok yuksek apple garantısı veren bir magzadan almalısın en uygunu hangısı ıse

Ben havale ile apple storedan aldım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Turkcell sitesinden Aralık ayında 2850 ye aldım şuan 3500 tl olmuş telefon değerlenmiş resmen :)

Ekşi Sözlük'te uluslarası garanti ile ilgili şöyle bir entry girilmiş:

türkiye dışından alınan ve değiştirilen cihazlara sahip olan türk vatandaşları türkiye'de yine cihazlarını yetkili servislerde işleme sokabilecekler. geçmişten farklı olarak yalnızca türk kimliğine sahip kişiler bunu yapabilecek.

yurtdışından gelen ve türk vatandaşlığı bulunmayan kişiler ise yine türkiye'de yetkili servislerde işlem yapamayacaklar.

Ben şahsen pek anlayamadım.

ben doların çok yükseldiği zaman n11den aldım. teknosa veya applestoredan 700 lira daha ucuza.
hatta applestoredan sipariş geçmiştim ilk, sonra baktım n11de çok fazla farkla ucuz. hemen iptal edip n11den aldım.

Bu şu demek kısaca eğer sen türkiyede yaşıyorsan ve yurtdısından cihaz almışsan sana Türkiyede kullanman için 1 sene uluslarası garanti vermiyor. Yani sana garantisiz tel satıyor.

Ekşi Sözlük'te uluslarası garanti ile ilgili şöyle bir entry girilmiş:

Ben şahsen pek anlayamadım.

eğer bozdurma cihaz düşünürsen türktelekomdan, ayarlayabilirim piyasa fiyatının daha ucuzuna, iphone kapış kapış satılıyor bozdurması oldumu, o yüzden hemen diceksin bana şunu ayarla. bende hemen kovalamaya baslıcam gelen bozdurmacıyı. elimde iphone dan haric a7 2017 samsung, ve a8 2016 var. ihtiyacı olan olursa irtibat kurabilir

Son düzenleme:
Apple Store'dan almak varken yeni yer arayışı neden? :) Ülkedeki problemli cihazların çoğu Apple Store harici yerlerden alınanlarda oluyor bilginiz olsun.

Bu şu demek kısaca eğer sen türkiyede yaşıyorsan ve yurtdısından cihaz almışsan sana Türkiyede kullanman için 1 sene uluslarası garanti vermiyor. Yani sana garantisiz tel satıyor.

Hocam Türk vatandaşı olanlar işleme sokabilecekler denmiş. Ama şöyle olsa örneğin yurtdışından herhangi bir akrabamız vasıtasıyla bize gelmiş olsa biz yine de açtıramayacak mıyız?

Hocam Türk vatandaşı olanlar işleme sokabilecekler denmiş. Ama şöyle olsa örneğin yurtdışından herhangi bir akrabamız vasıtasıyla bize gelmiş olsa biz yine de açtıramayacak mıyız?

Bu actırmak ile ilgili değil. Bu garanti ile ilgili. Actirma 3 ay içinde herhangi bir yurtdisi giriş çıkış yaptıysan oluyor. Ve iyi biliyorum Apple yurtdisi alınan cihazların uluslararası garantisini türkiye de kaldirdi

Apple Store' un havale indirimi var. Bir çok yerden daha ucuza geliyor. SE üstü alacaksan Apple Store dan al.

Bu actırmak ile ilgili değil. Bu garanti ile ilgili. Actirma 3 ay içinde herhangi bir yurtdisi giriş çıkış yaptıysan oluyor. Ve iyi biliyorum Apple yurtdisi alınan cihazların uluslararası garantisini türkiye de kaldirdi

Açtırmak yerine garanti yazacaktım hocam, kafa gitmiş :) Yani her ne olursa olsun artık garanti yok anladığım kadarıyla. Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim.

Garanti yok ama fiyat uygun yurtdışı ayrıca gumrukten gelırkende vergını alıyorsun hem ucuz hemde vergısız olunca daha tatlı oluyor :)

Açtırmak yerine garanti yazacaktım hocam, kafa gitmiş :) Yani her ne olursa olsun artık garanti yok anladığım kadarıyla. Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim.

Garanti yurtdışına gönderilmiyor mu acaba? Almanya'dan aldığımız ürünü almanya'ya kargo atarız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri