Sizce kanalımı satsam ne kadar eder?

• Kullanıcı FerhatDemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

FerhatDemir

Kayıtlı Üye
Arkadaslar kanalimi satmayi düsünüyorum kanalimin günlük biraktigi para en az 100$ abone sayisi 8 bin üzerinde sizce kanalim ne kadar eder? Aklimda bir fiyat var eger birisi cikar aklimdaki fiyata yakin bi fiyat söylerse kanali satacagim. Lütfen fiyati (Dolar) $ olarak belirtiniz.

Kanal Life Network ile YouTube Partnerdir para bana nasil gelecek diyen merak eden arkadaslar paypal adresinizi yöneticilere mail ile yollamamiz yeterli olacaktir...

Kanal Abone: 8,000+
Toplam izlenme sayisi: 4,200,000+
Video sayisi: 46

Resim 2
Resim 3
Kanal adı göründüğü için silinmiştir..
Resim 5

Arkadaslar kanalimi satmayi düsünüyorum kanalimin günlük biraktigi para en az 100$ abone sayisi 8 bin üzerinde sizce kanalim ne kadar eder?

Sen nekadara satmayı düşünüyorsun. Günluk 100$ Getirisi olan bir kanalı Neden satmak ister ki bir insan.. Aylık 3bin dolar kaba hesapla 7000 Tl para yapiyor.. Bu benim düşüncem. Paraya Çok ihtiyacınız varsa satın.. İhtiyacınız yoksa Satayın derim. Fiyat konusunda benim hiç bir bilgim yok. İyi satışlar

Sen nekadara satmayı düşünüyorsun. Günluk 100$ Getirisi olan bir kanalı Neden satmak ister ki bir insan.. Aylık 3bin dolar kaba hesapla 7000 Tl para yapiyor.. Bu benim düşüncem. Paraya Çok ihtiyacınız varsa satın.. İhtiyacınız yoksa Satayın derim. Fiyat konusunda benim hiç bir bilgim yok. İyi satışlar

Kendi belirledigim bir fiyat var fakat sizlerinde düsüncelerinizi almak istedim evet dediginiz kadar olmasada o civarlarda aylik kazanci var sizinde dediginiz gibi paraya ihtiyacim var o yüzden satmayi düsünüyorum.

---------- Mesaj saat 17:28:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:46 civarında gönderildi. ----------

20 bin küsür eder sanırım.

TL mi Dolar mi?

Kendi belirledigim bir fiyat var fakat sizlerinde düsüncelerinizi almak istedim evet dediginiz kadar olmasada o civarlarda aylik kazanci var sizinde dediginiz gibi paraya ihtiyacim var o yüzden satmayi düsünüyorum.

---------- Mesaj saat 17:28:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:46 civarında gönderildi. ----------

TL mi Dolar mi?

TL demiştim ama bu benim fikrim dediğiniz gibi dolarda edebilir.

birkaç ekran görüntüsü koysanız daha verimli değerlendirme yapılabilir

Arkadaslar kanalimi satmayi düsünüyorum kanalimin günlük biraktigi para en az 100$ abone sayisi 8 bin üzerinde sizce kanalim ne kadar eder? Aklimda bir fiyat var eger birisi cikar aklimdaki fiyata yakin bi fiyat söylerse kanali satacagim. Lütfen fiyati (Dolar) $ olarak belirtiniz.

Kanal Life Network ile YouTube Partnerdir para bana nasil gelecek diyen merak eden arkadaslar paypal adresinizi yöneticilere mail ile yollamamiz yeterli olacaktir...

Resim 2
Resim 3
Kanal adı göründüğü için silinmiştir
Resim 5

Bir Kanalın maddi değeri son aldığı ödemenin 3 katı olduğunu biliyorum bu ünlem davası olmadan önce. Şimdi insanlar biraz tedirgin yaklaşıyorlar olaya. Hayırlı satışlar...

Bir Kanalın maddi değeri son aldığı ödemenin 3 katı olduğunu biliyorum bu ünlem davası olmadan önce. Şimdi insanlar biraz tedirgin yaklaşıyorlar olaya. Hayırlı satışlar...

Aslında böyle bir kural falan yok. Bu tamamen uydurma bir şey. Kanal var kanal var şimdi. Kazandıran özgün bir kanalı ben 3 katına değil 10 katına bile satmayı düşünürüm mesela. :)

Kanal Türkçe'mi, yabancımı? Spam mı, özgün mü tam açıklarsanız daha iyi olur konu sahibi.

Aslında böyle bir kural falan yok. Bu tamamen uydurma bir şey. Kanal var kanal var şimdi. Kazandıran özgün bir kanalı ben 3 katına değil 10 katına bile satmayı düşünürüm mesela. :)

Kanal Türkçe'mi, yabancımı? Spam mı, özgün mü tam açıklarsanız daha iyi olur konu sahibi.

Tabiki böyle bir kural ve zorlama yok. Kim ne kadara satmak istiyorsa en karlı bir şekilde satıyor ama bir kanalın minimum değeri son aldığı ödemenin 3 katı olarak belirleniyor...

100 lira verim / 2, de Tavvuk Sulf Olak Nedersin hede Hadi He De:/

Ben bu konuya bi post yazmıştım kim sildi acaba açıklama yapmadan ??? [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=4347]daralll[/MENTION]

Tabiki böyle bir kural ve zorlama yok. Kim ne kadara satmak istiyorsa en karlı bir şekilde satıyor ama bir kanalın minimum değeri son aldığı ödemenin 3 katı olarak belirleniyor...

Ne alakasi var yahu? Ornegin ben burda awesomenessten 1 kere 1,000 dolar odeme almis kanal satiyor olsam bunun degeri 3,000 dolarmidir? Ciddi ciddi birinin 3,000 dolar verip alacagini dusunuyormusun? Kanal ozgun degilse birak 3 katini 1 aylik gelirine satabilirsen yine iyidir. Spam icerik sonucta 2 gun sonra dahi ucabilir.

kanal ifşahından silmişlerdir hocam

yok kanal ifşa etmedim zaten arkadaş resim paylaşmış orda ********************* altta kalmış onu yazmıştım zaten arkadaş paylaşmış resmi benim mesajımı silen arkadaşın resmi de silsin o zaman . [MENTION=4347]daralll[/MENTION] [MENTION=2341]cburak[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

kanal türkçe mi? özgün mü?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri