Sizce Kayıt Başarılımı 720p Yeterlimidir

• Kullanıcı jamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jamut

Kayıtlı Üye
Oyun İçin Kanal Açtım Videolarımın 720p ile 480p arasında yapmayı düşünüyorum ama Ençok yoğunluk 720p Olacak
720p değilde1080p Yapmam Gerekirmi Oyun kayıtları Hakkında Ne düşünüyorsunuz başarılı Olabilir mi acaba..
Bir İncelermisiniz ..

https://www.youtube.com/watch?v=XWp9DNoDLLA

720p bence gayet iyi
yorumunuz İçin teşekkür ederim 720p Oyunlarda Yeterli Görülüyormu Genel Olarak. Birde Çektiğim Videolarımın Geneline Logo Basmiyorum. Budurum İlerde sıkıntı yaşatırmı bana.

720p bu internet hızı için gayet uygun malum bizim internetimiz çökük .

Biraz konuşman gerekiyor, yoksa pek tutmaz

evet hocam arkadaşın dediği gibi biraz konuşmanız lazım komik olacak şekilde internet hızımız düşük hocam birde türkiye de genel olarak 720 p ideal dir.Ama hiç 480 p ye düşürmeyin bence

720p bu internet hızı için gayet uygun malum bizim internetimiz çökük .

Biraz konuşman gerekiyor, yoksa pek tutmaz

Konuşma Şuanlık Düşündüğüm bişe Değil ama ilerde olabilir diye dünüyorum..

---------- Mesaj saat 16:42:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:41:28 civarında gönderildi. ----------

evet hocam arkadaşın dediği gibi biraz konuşmanız lazım komik olacak şekilde internet hızımız düşük hocam birde türkiye de genel olarak 720 p ideal dir.Ama hiç 480 p ye düşürmeyin bence

Türkiyede İnternet hızına Bir Çözüm bulmak lazım. yoksa 1080p Videodan da korkmazdık..

---------- Mesaj saat 16:43:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:23 civarında gönderildi. ----------

Hangi programla cektın oyunu?

Kayıt olarak Bandicam programını Kullanyorum Gayet Küçük boyutta kayıt yapiyor. Fraps ile yapılan kayıt PC'yi bile kasıyor Ama bandicam Hiç bir şekilde kasma Falan yok..

valla logo ve özellikle olmazsa olmaz introo şart
bu siteden 10 saniyede intro hazırlayabilirsin
Website video creation - create high-end video and animation online in your website browser

buda intro anlatımı nasıl alındığını bilmiyorsan burdan bak

Bedava Youtube Intro Nasıl Hazırlanır? - YouTube

yani videoya intro koydunmu kim çalarsa çalsın kolay kolay para kazanma aktif olmaz videoda

bu konuda bana yardımcı oldugun için Allah Razı Olsun Ustadım

Arkadaşlar bir fikri olan varmı Kanal Fesedildi :S oyle bişe olmaz Orjinal onayli tertemiz ip üzerinden açılmış bir kanal Nasıl Kapatılıyor Adalet yok bu Youtubede. :S neyse Herşeyde Bir hayır var..

Arkadaşlar bir fikri olan varmı Kanal Fesedildi :S oyle bişe olmaz Orjinal onayli tertemiz ip üzerinden açılmış bir kanal Nasıl Kapatılıyor Adalet yok bu Youtubede. :S neyse Herşeyde Bir hayır var..

geçmiş olsun hocam youtube bu bazen anlaşılması zor oluyor

geçmiş olsun hocam youtube bu bazen anlaşılması zor oluyor

Şuna emin olabirsin Bir günde 2k Video Çektiğim kanal Kapanmıyor Ama temiz Kullandığımız kanallar kapanıyor. googlede adeleti sağlim derken bizi arada kaynatiyor.

Şuna emin olabirsin Bir günde 2k Video Çektiğim kanal Kapanmıyor Ama temiz Kullandığımız kanallar kapanıyor. googlede adeleti sağlim derken bizi arada kaynatiyor.

Böyle durumlarda Bu nasıl adelet diyorsun ama hocam bence biri şikayet etti emin olmamakla birlikte başka birşey gelmiyor aklıma

hocam mesela klan savaşı yapıyorsanız size intro yapabilirim :)
Mesela Klan Adı 1 vs Klan Adı 2
ve Klan 1 Logosu vs Klan 2 Logosu Şeklinde :))

hocam mesela klan savaşı yapıyorsanız size intro yapabilirim :)
Mesela Klan Adı 1 vs Klan Adı 2
ve Klan 1 Logosu vs Klan 2 Logosu Şeklinde :))

Klan savaşı yok

---------- Mesaj saat 00:20:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:19:52 civarında gönderildi. ----------

Böyle durumlarda Bu nasıl adelet diyorsun ama hocam bence biri şikayet etti emin olmamakla birlikte başka birşey gelmiyor aklıma

ustad Benimde Aklıma Öyle Geldi Ama kötü zanda bulunmak iyi değil Ama kaç Tam 1 Haftadır video kayıtlarım vardı içinde Geçem Gümdüzüm çöpe Gitti

Keşke videoyu paylaşmasaydınız maalesef aç gözlü insan çok hocam hep ben kazanayım diyen herneyse kimseyi suçlamayalım yinede belki yanılıyoruzdur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri