Sizce Ne Kadar Sürer

goodhead64

Yasaklanmış
Hiç düşündünüzmü bilmiyorum ama Youtubeden Kazanç İşleri ne kadar daha sürer. yani Youtube batarmı. aksine artarmı bu süre ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Youtube batmazda biz nereye kadar kazanırız o belli olmaz

reklam verenler azalırsa biz az kazanırız çoğalırlarsa daha çok kazanırız. herşey youtubeye reklam verenlere bağlı

Bu sevda bitmez... Ama spam yakında çok az kişinin yapacağı kadar zorlaşabilir.

adsense olayının biteceğini kesinlikle düşünmüyorum ama bu gidişle spamı bitirirler.

rızkı veren allah'tır delikanlı. rızkın neredeyse onu yersin.

bence youtube bitene kadar spamda bitmez

Kesinlikle bitmeyecek.
Google eğer video sektörünü elinde tutmak istiyorsa ki şu anda tüm gelişmeler bizim acimizdan en olumlu yönde, youtube'dan reklam kazancını bitirmezler. Çünkü biliyorlar eğer para kazanmayı bitirirlerse o binlerce özgün kanalın hiçbirinin artık youtube'u kullanmayacağını. Adamların açıklamalarını az dikkat ederseniz zaten anlarsınız özgün kanallara ne kadar çok önem verdiklerini.

Büyük konuşmamak gerek "Büyük Lokma Ye Büyük Konuşma Demişler"

Rahata erene kadar hocam ?

sana mı soracam cocuk nasıl konuşacağımı bişey sordun cevabını aldın zaten sinirlerim tepemde, beğeniyosan beğersin yazdığımı sanane benim büyük küçük konuşmamdan.

herşey görsel medyaya kayıyor. youtube ya da google ne kadar ayakta kalır bunu bilemeyiz ama bu sektör uzun süre ayakta duracaktır.

geleceği iyi okuması gerekir google'ın. koskoca şirket iyi okur heralde demekte olmaz. çok saçma sapan işler yaptığı da oldu google'ın. mesela google wave, google plus gibi.

mobil cihaz kullanımı aşırı derecede arttı. bunun için de güzel adımlar atarsa kazançlarımız minimum %50 düzeyinde artacaktır.

yıllardır yt ile uğraşmıyoruz sonuçta. elbet bu işin bi sonu olacak fakat yerine yeni sektörler doğacak. o yüzden eğer ki güzel kazançlar elde ediyorsanız yatırım yapmak için hazırlayın kendinizi.

youtube sektörü biterse spam özgün vs de biter reklamverenler farklı bir site adı altında yine reklam verir... internet ve bilişim sektörünün her geçen gün dünyayı ele almasından yola çıkarsak youtube biterse mytube başlar mytube biterse shetube başlar :D internet ne zaman biter dünyada o zaman biter bu iş

Son düzenleme:
Ne kadar atsak tutsakta bilemeyiz yıllık kazanç kar raporlarına bakar herşey eğer yıllık gelirler istedikleri seviyedeyse sürekli devam ederler zaten bir anda kapanması mümkün değil partnerlerle sözleşmeler antlaşmalar var ama tek temennim çok uzun bir süre daha devam etmesi yönünde ;)

sana mı soracam cocuk nasıl konuşacağımı bişey sordun cevabını aldın zaten sinirlerim tepemde, beğeniyosan beğersin yazdığımı sanane benim büyük küçük konuşmamdan.
kendini beğenmişliğe hiç gerek yok. hem çocuk demeden önce 2 defa düşün derim. İş kafada bitiyo hani. Bi cevap yazdık. sinirin tependeyse git pcne vur. Bana niye sarmaya çalışıyosun. sıkıntı ne anlamadım yani ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri