Sizce Ne Sİtesi açmalıyım ve isim Ne olabilir

spor sitesi her zaman iş yapar. Maç zamanları maç linklerini spamlarsın hitine hit kasarsın derbilerde uçar site

Site ismi ve ne sitesi açıcağını bilmeyenlere yönelik bir site aç

Sizce Ne Sİtesi açmalıyım ve isim Ne olabilir yardımcı olurmusunuz
Yazmakdan zevk alacak birşey olmalı hobi gibi yürütmelsin fakat sadece bir alan olmalı yani, kategori dersek Teknoloji- Cep telefonu, içerik olarak Teknoloji gibi bir kavramda çalışmakdansa keyword olarak Cep telefonları hakkında eşsiz bir site yap, yeni çıkacak cep telefonlarını araştır farklı platformlardan ekle özelliklerini filan yap, hatta birde youtube kanalı aç telefonların fotoğraflarını ve özelliklerini arka arkaya yerleştir slayt yap her telefon için o videolarınıda sitenin içine göm, hem siteden kazan hemde youtube deki izlenen videondan..

Bu ufak bir fikirdi sen kendin için en iyi olanı yap niş bir konu bul populer ve merak uyandırıcı olsun aynı zamanda, bol kazançlar. :)

Sizce Ne Sİtesi açmalıyım ve isim Ne olabilir yardımcı olurmusunuz

forum, sözlük vs gıbı sıteler acmalısın :) alexa degerlerınde ıyı konumlara gelebılmek ıcın bı tek senın yazma zorunlugun olmaz tum yuk sana bınmez kayıtlı kayıtsız herkesın bır bılgı paylasacagı yada yorum yapabılecegı bır nevı herkesın yazma ımkanı sunabılecek herhangı bır sıte tasarlayabılırsın halıyle senın guncel tutmana gerek kalmaz sıteyı tum yuk senınde uzerınde olmamıs olur :)

Bence bilgin hangi yöndeyse ve ya özgün olarak ne yazabileceksen ona göre site aç.
Eğer YouTube üzerinden gelir elde ettiyseniz Site işleri site zor gelebilir. Kolay değildir yani öyle kazanmak. Site işlerine göre YT daha kolay bence.

Sosyal medya ile kesinlikle desteklemelisin. Yoksa tonla site var ilk sayfalara çıkmak zor. Ve ya farklı bir projen olacak tek olacaksın.

Flash oyun, video içeriklerinden uzak dur derim.

Bundan 5 sene evvel maç izleme sitesi açtım. Diğer sitelerden yayınları kendi siteme çektim. Kuzenim de bir yandan canlı sonuç sitelerinde reklam yaptı. "Arkadaşlar bu maçı .... sitesinde izliyorum" gibisinden. Sitenin ilk açıldığı günün tekil hiti 6500'dü hiç unutmam. İlk gün reklam geliri 10 TL idi. Böyle para mı kazanılır diyip sıkılıp bıraktım. Devam etseydim şimdi site nerelerdeydi kim bilir, kafama tüküreyim. :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri