Sizce ne üzerine kurmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki kardeşim başarılar. Hergün açılan konularından rahatsız olan bir kitle var ama haberin olsun, burası senin kişisel blog'un değil, herkes her aklına geleni konu açarsa işimiz var...

Arkadaş azimli fakat bir işte tutunamadığı için çoğu işi heves olarak yansıyor bana ve gerekli olgunluğa erişememiş eleştirileri kaldıramadığı için öyle düşünüyorum ama arkadaşın çabasınıda gözardı etmemek gerek senin burda yazdıklarını olumsuz algılıyordur fakat aslında senin demek istediğini zaman geçtikçe anlar bu yaşları geçince eskileri arar.

ne gibi bi blog ?
Size karışma hakkım yok ama yani bilmiyorum eğer yapıyorsanız hepsini bari konu olarak açmayın farkettimde son 4 günde kaç tane konu açmıssınız bence bir işe kafa yorun ve o işte profesional olunca gelin burda konu veya satış yapın.
Bence eğer böyle devam edersen neyse... anladın sen onu :) forumdakilerin çoğu bence sana gülüp geçiyor böyle yapmaya devam ettikçe :)

Son düzenleme:
KONU KİLİT ! bidehada forumda konu açmam hadi eyvallah.

Arkadaş azimli fakat bir işte tutunamadığı için çoğu işi heves olarak yansıyor bana ve gerekli olgunluğa erişememiş eleştirileri kaldıramadığı için öyle düşünüyorum ama arkadaşın çabasınıda gözardı etmemek gerek senin burda yazdıklarını olumsuz algılıyordur fakat aslında senin demek istediğini zaman geçtikçe anlar bu yaşları geçince eskileri arar.

Kötü bir niyetimiz yok ki hocam dediğiniz gibi sadece uyarıyorum bir büyüğü olarak. Herkesin aklında fikirler, bende düşünüyorum, bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum herkes için geçerli birşey bu.
Ama bir insanın herşeye saldırması kendi başarısızlığının anahtarı.
Eğer bir konu üzerinden yoğunlaşıp çalışırsan kazanırsın bu kadar basit.
Herkesin aklında aynı soru ne yapsam ne yapsam başka birşey yok. Ama hepsini konu açan tek bir üye o da sontorun.

KONU KİLİT ! bidehada forumda konu açmam hadi eyvallah.
Konuye 2. yazışım post kasmak gibi bir niyetim yok ama [MENTION=23371]sontorun[/MENTION] kimse sana konu açma demiyor aç ama gerekli konu aç sen bence gereksiz konular açıyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri